2015 Şubat Anneleri

sabahtan beri bebişi emzirdim ne o uyudu ne ben İkimiz de bitap düştük az önce mama verdim şırıngayyla. Şimdi uyuyor. Humana Malt incir dut ve lactamil içiyorum. mamayı verdiğim her sefer bu sefer inşallah son olur diyorum. Stres ve yorgunluğum olmasa belki çoğalır. Evdeki kadını yarın göndericem en azından o stres yApmıycak artık. Yeni gelicek olan türkmenistanlıymış umarım o stres yapmaz.
yarinki nide begnmezsen fazla uzatma canim bu sfer, iki gun dene olmuyorsa gonder
paranla rezil olma
insallah memnun kalirsin bu sefer amaa

Bebişi uyuturken kollarını da battaniyenin içine koyuyor musunuz kundak gibi? Ben hep Açıkta uyutuyorum eşim kendini uyandırıyor sar diyor, bu arada eşim yine yurt dışında iş seyahatinde. Kırkımız çıkmadı daha yaw.

Artık biberonla verebilirsin bence daha alışmaz, memeye alıştı çünkü.
Onlar pek konuşmazlar daha profesyonel oluyorlar.
İnşallah rahat edersin bu sefer.

Bankacıymış Eğitimli falan. Inşallah bakalım. Biberonla verebilir miyim? O zaman sağılan sütü de biberonla verebilir miyiz?

Bebişi uyuturken kollarını da battaniyenin içine koyuyor musunuz kundak gibi? Ben hep Açıkta uyutuyorum eşim kendini uyandırıyor sar diyor, bu arada eşim yine yurt dışında iş seyahatinde. Kırkımız çıkmadı daha yaw.
Benimki sevmiyor öyle ellerinini yanağına dayayıp öyle uyuyor.
Benim tıpatıp aynım.
Uyuyacak olan bebeği öyle şeyler uyandırmaz bence ama sizinkiler biraz mızmız belki sarınca daha iyi uyur.
Brnimki şu.anda uyıyor ama derin uyku değil anlıyorum.sesler çıkarıyor birazdan uyanır.ama derin uykuda nr yapsam.uyanmıyor.
BiRde bugün anne karnındaki seslerin videosunu dinlettim şaşkın şaşkın dinledi.
Bir dene istersen.

Bizimki de 2 numara prima almis gelirken, buyuk geldi dedigin gibi. Bir numara iyiydi numarasina bakmadan almis sapsik
Bizdekinden degildir ya kucucuk 2 numarasi. Br de kalca cikikligi acisindan hafif buyuk bez kullanmak iyiymis
Bizim 4.paketimiz
İlki molfiks idi
Sonra eşim.Prima almış turuncu pkt
Bende yeşil pkt.aldım yeşil daha kaliteli sanki ama anlayamadım.
TAşma fslan yaşamadık hiç ama bantları iz.yapıyor üzülüyorum
Turuncusu kotu oluyor. Bizimki yesil ustinde yenidogan 2 numara yaziyor ama cakma prima sanki.

Süt yapıyolarsa ben de içeyim :p
Rezene falan gaz için içtim ama vişne suyu yarıyor olsa gerek ben abartı içiyorum ve sütüm çok.
Sütün olması Ne İle ilgili bilmiyorum.ama.çok kötü besleniyorum içtiğim şeyler su,çay,vişne suyu hepsi bol bol
Bunlardan biri yapıyor olsa gerek.

Bankacıymış Eğitimli falan. Inşallah bakalım. Biberonla verebilir miyim? O zaman sağılan sütü de biberonla verebilir miyiz?
Ben sağıyorum bazen biberonla veriyorum.
Memeye alıştıya daha başka bir şeyi ona tercih etmez.
Gece veriyorum.ama sadece sürekli değil

Rezene falan gaz için içtim ama vişne suyu yarıyor olsa gerek ben abartı içiyorum ve sütüm çok.
Sütün olması Ne İle ilgili bilmiyorum.ama.çok kötü besleniyorum içtiğim şeyler su,çay,vişne suyu hepsi bol bol
Bunlardan biri yapıyor olsa gerek.
Sut biraz genetik diyenler var. Sanslisin demek ki. Bence sutun dusmani stres. Sutum var mi olacak mi diye dusunmek.
Kac kilo gitti senin. Benim 10 kilo gitti daha. Zaten bebek ve suyu 5ten fazladir. Artik kilo versek bisey yapsak

Bizdekinden degildir ya kucucuk 2 numarasi. Br de kalca cikikligi acisindan hafif buyuk bez kullanmak iyiymis

Turuncusu kotu oluyor. Bizimki yesil ustinde yenidogan 2 numara yaziyor ama cakma prima sanki.
hoppalaa
çakmasi nasil oluyor ki ?
uzerine prima yazip taklit mi etmisler?

Evet turuncundaha ince sanki ama diğeride bacaklarınımn arasına sığmıyor.
Keşke.hiç bezlenmeseler
İnekler doğduklarında yavrularını yalıyorlar hemen kalkıp yürüyor yavrular.

hoppalaa
çakmasi nasil oluyor ki ?
uzerine prima yazip taklit mi etmisler?
Oyle gibi. Guya 2 numara. 4 kiloyi gecmedi benim kiz daha cisine yetmiyor bez tasiriyor. Erkek olsa pipisi yan donmis fln derim de bezin emiciligi yetersiz.

Sut biraz genetik diyenler var. Sanslisin demek ki. Bence sutun dusmani stres. Sutum var mi olacak mi diye dusunmek.
Kac kilo gitti senin. Benim 10 kilo gitti daha. Zaten bebek ve suyu 5ten fazladir. Artik kilo versek bisey yapsak
13 kilo verdim durdu
Verdim derken gitti yani.
Şu kırk çıksın bir şeyler yapıcam ama birazda korkuyorum süt gider diye
Bilinçli yapmak gerek.

Evet turuncundaha ince sanki ama diğeride bacaklarınımn arasına sığmıyor.
Keşke.hiç bezlenmeseler
İnekler doğduklarında yavrularını yalıyorlar hemen kalkıp yürüyor yavrular.
Kalca gelisimi acisindan bacaklarinin arasina sigmamasi iyi. Aman daha bezden kurtulmasi var. Oglan bu yaz kurtuldu daha ben de manyakmisim. Simdi kendimi 3. Cocuk olur mu olmas mi diye dusunurken yakaliyorum ama olmaz yanii delilik

13 kilo verdim durdu
Verdim derken gitti yani.
Şu kırk çıksın bir şeyler yapıcam ama birazda korkuyorum süt gider diye
Bilinçli yapmak gerek.
Kilo yapici seyleri yemeyip yuruyus yapsak gider de yuruyusu nasil yapcaz. Yemekten cok kisinca sut etkileniyor

Kalca gelisimi acisindan bacaklarinin arasina sigmamasi iyi. Aman daha bezden kurtulmasi var. Oglan bu yaz kurtuldu daha ben de manyakmisim. Simdi kendimi 3. Cocuk olur mu olmas mi diye dusunurken yakaliyorum ama olmaz yanii delilik
Ciddi misin?
Valla delisiniz ne diyim
Hadi evde olsan diycem yaparsın bakarsın.
3 çocuk ne demek.
Ben bir.tanede oturdum öptüm öptüm ağladım.ben bu sorumluluğu nasıl taşıycam diye.
Ömrü boyunca düşünüp, koruyup kollaman gereken bir canlı ve sana emanet.
Kaç yaşında olursa olsun hep düşünmen gerek ve her sevginin üstünde.
3 katını düşünemiyorum.

Oyle gibi. Guya 2 numara. 4 kiloyi gecmedi benim kiz daha cisine yetmiyor bez tasiriyor. Erkek olsa pipisi yan donmis fln derim de bezin emiciligi yetersiz.
ben hiç bi zaman memnun olmadim o primadan, hep sizdirdi
huggies kullaniridm hep ikisindede
ama simdi hiç hugguies gormuyorum promosyonda : (
aldim uç dort paket stok yaptim pampersden ama bakalim sonuç nolacak :(
o zamanlar bedava verseler almam diyordum :))

Back
X