2015 Şubat Anneleri

Kimsecikler yok galiba :KK43:
Benim Ağlamaktan uykum kaçtı, bebem misler gibi uyuyor yoksa.
Kv zeytinyağıylla yağlayıp üstüNe öğüttüğü bir ağaç yaprağIndan döküp sarmaladI kızımı teri kokmazmış diye. Çok ağladı kuzum bende ağladım. Kvnin bütün batıl tekliflerini geri çevirdim, bunu da zeytinyağından zarar gelmez diye kabul etmiştim ama pişman oldum.
Çok korkuyorum ona bişey olacak diye böyle pamuklara sarıp büyütesim var. Psikopata bağladım iyice:KK51:

Ya şu kaka olayı bizde saçma sapan bi şe oldu. Tüm gün bi şe yapmadı akşam bi yaptı ortalığı batırdı. Yarım saat önce emzirirken yaptı değiştirdim. Şimdi yine yaptı :/

Büyüyünce kaka sayısı azalıyomuş ama ne kadar büyüyünce onu hatırlamıyorum :KK45:
Benim fındık memedeyken bir önceki yediğini kakalıYo. Eşimde mıç kızım annenin paralarına sefan olsun diyo:KK70:
Kaka biter gaz başlar.
İşedi biraz önce yatağa
Alt açmalar bitmiş.
Şimdiden çiş kokmasın evimiz.

Bu gece iki kez 1,5-2 saat uyudum.sabahda sağlık ocağına gideceğim de bwn ne zaman uyuyacağım

O sırada bebek de uyumuş mu?
İyi uyumuşssun gerçekten
Bizimki Max on dk gaz çıkarıyor sadece bakmaz hayatta
Evet bebek de uyumuş,bütün gün ıkınıp kızarmaktan yorulmuştu,kaka yapınca rahatlamış kuzum.. Mama da verince babası uyumuş bi güzel :)

Bu gece iki kez 1,5-2 saat uyudum.sabahda sağlık ocağına gideceğim de bwn ne zaman uyuyacağım
Ben alıştım sana ilk defa oluyor sanırım :)gaz yüzğnden uyku ptoblemi var bizde de gaz uyutmuyor. Günde 3-4 saat abcak uyuyabiliyor kuzucuğum gündüz dahil. Annen gidince ne yapacaz bakalım böyle olursa yemek bile yemem ben herhalde yemeği de bir kenara bıtaktım gaz gelince huzursuz oluyor yavrum en çok ona canım sıkılıyor

Mama veren bi arkadaşım var o arada birkaç yudum suda veriyo, acaba sende mi versen?
Gerçi senin bebe anne sütüde alıyo ama bilemedim. Hangi marka mama kullanıyorsun?
Aptamil 1 kullanıyorum.. Gündüz 3-4 kere gece 2-3 kere emziriyorum,4-5 kere de mama veriyorum anca yetiyo :)

Öldüm uykusuzluktan ilk defa bu kadar uzun zaman gözü acik kaldi uyumaya niyet ettim ya inadina yapiyor sanki cadiiii. Cipil gozleriyle melul melul bakiyor iki saattr kucagimda. Aglamiyor da doymuş hanfendi memeyi alip da uyutamadm bakisioz hala ayakta uyuyo olsam da:KK51:
Aynen gece bakiyor boncuk boncuk laf bekliyor benden. Gunduz uyuyor

Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar

Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Oyy masallah size 3. Olunca kolay oldu demek ki. Saglikla buyut kuzunu.

Kızlar anca bu saatlerde girebiliyorum. Habımefendiler anca uyuyor. Bizim ufaklık fena çıktı. Basıyo çığlığı valla. Büyük kuzum hiç böyle değildi. Bide sürekli ayak üstüyüm. Ayaklarımın altı ağrıyo artık. MaRaL_ MaRaL_ doğur sende artık:KK34: Her siteye girişimde ilk sana bakıyorum. S serefraz85 doğurdu sıra sende. Allahım şu MaRaL_ MaRaL_ kuluna okullar açılmadan doğurmayı hayırlısıyla nasip et, doğumuda kolay olsun, çabucak ayaklansın, kimseye muhtaç etme amin. Veleddalin amin:) gecenin duasınıda ettim, ben kaçarrrrr:KK66:
oyy saol canim benim yaaa
aminnnn insallah bende cuma duasini edeyim , duadan baska hiçç $ansim yok çunku :)))
aksam kaislmalrim vardi ama sabaha kaadr kuzu gibi uyumusum :)

eliza kim yaws

inanmiyorumm sanaa:KK57: banane bananeee bebek resmi gormek istiyorum bennn:p
tebrikler canim,çokkk ama çokkk sevindim inan kendim dogurmus gibi sevinip heveslendim
Allah anali babali buyutsun insallahhhh, boylekolay dogum herkesin basina insallahhhhh

kakayi usg de bilemiyolar demi? kucagina verdilerse iyi demekdir, çok buyuk geçmis olsunnn
op kokla benim yerimedee

Ben alıştım sana ilk defa oluyor sanırım :)gaz yüzğnden uyku ptoblemi var bizde de gaz uyutmuyor. Günde 3-4 saat abcak uyuyabiliyor kuzucuğum gündüz dahil. Annen gidince ne yapacaz bakalım böyle olursa yemek bile yemem ben herhalde yemeği de bir kenara bıtaktım gaz gelince huzursuz oluyor yavrum en çok ona canım sıkılıyor
Gündüz uyuyor benimki gece de 3-4 saat uyurdu ama kafasına göre işte.
Kaka yapacsksa sabahlayabiliyor.
İşim olmasa gündüz uyurum ama gündüzler çok kıynetli

Kimsecikler yok galiba :KK43:
Benim Ağlamaktan uykum kaçtı, bebem misler gibi uyuyor yoksa.
Kv zeytinyağıylla yağlayıp üstüNe öğüttüğü bir ağaç yaprağIndan döküp sarmaladI kızımı teri kokmazmış diye. Çok ağladı kuzum bende ağladım. Kvnin bütün batıl tekliflerini geri çevirdim, bunu da zeytinyağından zarar gelmez diye kabul etmiştim ama pişman oldum.
Çok korkuyorum ona bişey olacak diye böyle pamuklara sarıp büyütesim var. Psikopata bağladım iyice:KK51:
aglama canim ya
huylanmsitir biraz belki cimcime bisey olmaz korkma
insallah kokmaz teni :)

eliza kim diye bakdim ama bulaamdim
tahmin hakkimi kullaniyorum elberet :))))

son kalanlar
zy diye arkadas vardi nickde bi harf eskik unuttum nicki
yasmin4
darkdays ( dun gece dogurmadilarsa )
ve ben tabiki bensiz olurmu :))

Back
X