2015 Şubat Anneleri

Hmm aşı tam bir aylıkken mi yapılıyor? Eşim yurt dışında diye önümüzdeki haftaya aldım Dr randevusunu. Gecikmiş olmam di mi?
Bilmiyorumm ben ama olmaz heralde.bana doktor demiyor aşıları sağlık ocağı takip ediyor. Dr sadece kontrol ediyor boyuna kilosuna bakıyor

Ben de hiç şapka takmadım eldiven de takmadım. Kollar hep dışarda. Bazen çok sıcaklayıp onu da battaniyesiz alıyorum Allahım korusun inşallah.
Bende hiç battaniye ile almıyoruM.sadece kucağımda uyursa battaniye örtüyorum.

Yapma etme dokunma açma. Sacini elledin ayagina dokundun elini yüzüne surdun elini yikadin mi gurultu yapma dagitma kosma zıplama sessiz ol vb vb vb vb...

gun boyu her saat her dakika duymaktan nefret ettigim binlerce kelimeden bikaci.. bir çocuk nasil zivanadan cikartilir filminden küçük bir kuple sadece..tez kurtar yarabbm:KK14:
Sen ne zaman gideceksin pek kalıcı.durmuyorsun.
Bende kuzenin kızına ve yeğwnime arasıra müdehale ederdim.
Şimdi anne olunca anladım karışmamak gerektiğini

Bnm de öyle bi kaç kişiden daha duydum..birinden daha çok geliyor diyorlar..Sağ tarafı daha mı çok veriyorsun ya da bebis sağı daha mı çok seviyor? Çok emdiği göğüsteki süt miktarı daha fazla oluyordur belki
Benim kızım emmiyor malesef göğüs ucum yok göğüs ucuyla da tutturamıyorum o yüzden hep sağarak veriyorum.

Bişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?

Inşallah canım bizde yarın bıcı bıcı yapacağız çocuk koktu artık. Hamileyken yengem göbek bakım seti kullanma kullanan herkes pişman oldu hep bebeklerin göbek leri iltihap yaptı demişti. Önceden insanlar hergün yıkardı 3-5 günde düşerdi. Acaba o yüzden mi uzun sürdü düşmesi diye düşünüyorum.
Belki de.. Ama insan da korkuyor ne kadar az bulaşsam göbek bağına o kadar iyi diyorsun da işte harbiden koktu bebişler :-) neyse geç olsun güç olmasın :KK51:

Bebecanım çok huzursuz. İğneden mi acaba.
Uyuyamıyor.5 dk da uyanıyor.
Dun asi yaptirdik, dun gece toplam 4 saat anca uyumusuzdur. Gunduz de oglen ancak uyudu:( ayrica kac kez kaka yaptigini, gece gece kac kez bezini degistirdigimi bilmiyorum. Ama ben kararsizim, asi mi yoksa usuttum mu. Ins senin ki uyur

Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar

amaaaa
kız hadi gözün aydın
nasıl oldu sende de hiç belirti falan yoktu
umutlandım

Canım bak eczaneden milupa nın rezene çayını alıyorsun 100 suya bir tatlı kaşığı ekleniyor kaynar suya ılık olarak içirtiliyor fakat bu 100 ml i 24 saate ver bir kereden, değil ama yapıldıktan 2 saat sonra tüketilmesi gerekir bende o yüzden küçük çay kasıklarından 1 tane 25 ml suya koyuyorum sabah öğlen akşam bide gece içiriyorum bide sap simplex gaz ilacı günde 4 defa 8 damla kullanıyorum tabi düzenli olarak 3 ay kullanacam doktorum dedi 1 hafta Dada etkisini gösterir dedi hiç bir yan etkisi ve zararı yok sadece bağırsakları dar olduğu icin genisletiyor çünkü yavrum mafoluyor bütün vücudunu kasıp kasıp kıp kırmızı oluyor du çok şükür bugün 4. Günüm çok güzel etkisi oluyor
Cayi eczaneden aldik. Sen bir seferde 25 mlnin hepsini mi veriyosun yoksa 1~2 cay kasigi mi veriyosun ?

Oyy cok gecmis olsun :KK43: valla bitmez kadinlarin cilesi. Bosuna cennet ayaklarinin altinda degil annelerin..

Bence varya herkesin dogum hikayesi bambaska. Normal dogum iyi guzel ama herkese yaramiyo bazen. Ben de normal olsun diye bekliyorum ama belki daha cok aci cekicem senin gibi :KK43: insallah cabucak iyilesir dikislerin. Epidural isticem ben de normal olursa bakalim nasil olcak. Benim kizin da kafasi biraz buyukmus muhtemelen beni de keserler :)) ayyy seytan diyo keske zamaninda sezaryen deseydim de simdiye iki haftalik bile olmustu ay ama boyke diyince de korkuyorum rabbimin gucune gider o gelecegi zamani bilir hayirlisiyla gelsin de..

Artik bende sizden tavsiyeler alicam tecrubeli anneler :)

aynı şeyleri düşünüyoruz seninle

Bnm de öyle bi kaç kişiden daha duydum..birinden daha çok geliyor diyorlar..Sağ tarafı daha mı çok veriyorsun ya da bebis sağı daha mı çok seviyor? Çok emdiği göğüsteki süt miktarı daha fazla oluyordur belki
Haklisin benimde sag gogsumun ucu var ama sol gogsumun yok sagi daha guzel emdiginden daha cok sut var

Back
X