- 24 Mart 2014
- 1.639
- 1.113
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz doğru düzgün uyumadık.Cis cikmis belinden kiyafet degistirirken uyandi ne guzel uyuyordu. Gunaydin herkese
Benimki de aynı ya,mıy mıy mız mız,ağlamaklı inlemekli geniş ses yelpazesiyle uykuyu haram ediyo bana.. Yutkunuyo bide yalanıyo gibi.. Dün dr a götürdük bi sorun yok,sadece burnu hafif tıkalı.. Ooyyy oy!!Kafayı yiycem bir saat uyuyor onda.da.her an uyanacskmış.gibi mık.mık ederek.
İki dk derinn uyusaydım.
Uyuyan insanı sürekli uyandırırsan uykunun derin yerinden delirebilrmiş.
Gidiciyim bakırköy yolları görünüyor.
Ne zaman veriyorsun açken mi ?Sutunu sagip verenler kac ml veriyor kizlar. Ben 30 ml veriyorum kusuyor cok mu veriyorum acaba.
Bunlarin alayi boyle demekki, kuş kadar uykusu var bir saat surmez onda da bildigi butun sesleri cikartiyor tabi ben de korkudan basinda dikliyorumBenimki de aynı ya,mıy mıy mız mız,ağlamaklı inlemekli geniş ses yelpazesiyle uykuyu haram ediyo bana.. Yutkunuyo bide yalanıyo gibi.. Dün dr a götürdük bi sorun yok,sadece burnu hafif tıkalı.. Ooyyy oy!!
Bana da bir şey yok diyor doktor.demek bunlar çok sesli.Benimki de aynı ya,mıy mıy mız mız,ağlamaklı inlemekli geniş ses yelpazesiyle uykuyu haram ediyo bana.. Yutkunuyo bide yalanıyo gibi.. Dün dr a götürdük bi sorun yok,sadece burnu hafif tıkalı.. Ooyyy oy!!
Hiç dikkat etmiyorum. Gaz olmasın diye bilinen şeyleri yemiyorum turşu falan.Günaydın herkese şutu bol olan arkadaşlarım günde neler yiyorsunuz kesinlikle yemedihiniz şeyler nedir.
Aynen sinir bozucu
Altini bile degistirmeye korkuyorum kizlar ya minicik tutamiyorum hele agladim mi panik luyorum kusacak gibi olunca nefes alamıyor diye daha panik oluyorum altını kv degistiriyor gazını annem cikariyor onlar gidincd ne yapcsm ben![]()
Canım ya hepimizin lohusalığı pek parlak geçmedi ama sen çok ağır geçirdin.. Benim de sütüm çok yok ama uyumaya ve yemeye çalışıyom bazılarımızın sütü bol olmuyo biraz dikkat gerekiyo. Annen pek yardım etmedi galiba bebeye kv geldi mi o yardım etse de sen biraz dinlensen...
Sen neden bu kadar olumsuz oldun.
Ay herkesin evinde bu horuldayan tipten var bitane galiba:) benim adam dogumun stresini atinca gevsedi bi haftadir horul horul uyuyor gece yalvariyorym duysun da yardim etsin diye. Bir de horladi mi girtlaklayasim geliyor. Dun dedim haftan doldu daha yorgunluk deme bana koyarim kapıya uyumayacaksin ben uyaniksam hehe iyi korkutmusum butun gece tetikteydi garibim ici uyuyor ama olsun en azından getir gotur kaldir yaptirabildimve horlamaya zemin bulamadi şükür
ne kadar cok denersen o kadar cabuk alisirsin canim merak etme herseyi halkedecek gucun var sen annesin
oglumun kuru oksurugu geçmedi
kuzum benim dr a gidelimde oksurugumu geçirsin anne diyor, içim eridi oyle deyince , kendimi çok çaresiz hissettim..
baska biseyi yok dr burnunu temizle diycek biliyorum, lanet virus çocugumu esir aldi birakmiyor![]()
Hiç dikkat etmiyorum. Gaz olmasın diye bilinen şeyleri yemiyorum turşu falan.
Sabit yediklerim kaşar,vişne suyu,bol su,kurupasta türü şeyler,çay
Günüm hep böyle geçiyor.yemek yapanım yok bir gün yapsAm üç gün yapamıyorum.
Su ile alakalı olabilir ama yemekle alkalı mı bilmiyorum.
Sadece.gece 2 lt su içmişim mesela
Vallahi anne olmak daha zor calisiyorum ben deyip isin icinden siyrilmaya calisio babalar bazen ama yemez :)) acima bence elinden geldigince sal ustlerine :)esim evdeyken nefes aldirmiyorum , en ufak bisey de gidin babanizdan isteyin diyorum
fiziki olur çok fark etmesede yorgunlukda ruhsal olarak iyi geliyor babalarinin tepesine binmeleri :))))
ama adam hep i$te, bu saaat oldu gelmedi, gelir birazdan
i$ degistirsin çok istiyorum ama o istemiyor, baska isdede çalissam ayni olur falan diyor, bu sefer sabah erken çiakr gidermis evden aksam erken yatarmis vs ayni saat gorurmus çocuklari
bende bilmiyorum artik ne yanlis ne dogru ama bu adam omrunu boyle is yerinde geçirmeye kararli gporunuyor
yok dogumum kolaydi benim oglumda ama onda çokkk yururdum
bunda yurumuyorum bilmuyorum halim nice olur
bugun apartmanin merdivenlerinide sildim buraya yazmayi unutum :))))
2.5 saatte falan acikiyor acikinca vveriyorum[/QUOTE]OTE="concon80, post: 39682016, member: 208392"]Ne zaman veriyorsun açken mi ?
Kalma zaten lohusaliktan degil de bebek artık tahammul sınırlarını zorlayınca atacak birini ariyorsun.Olumsuz olmuşum di mi? Annemin ve kv nin hikayelerini dinliyorum evde çalışan kadının sorunlarıyla uğraşıyorum dokuz ay ne güzel geldik dört haftada bozdular beni. Yalnız da kalamıyorum lohusa kadın yalnız olmazmış.