2015 Şubat Anneleri

saol canim

buyume atagi dedikelri devredekimi acaba senin prenses
1 aylik oldu demi bugun tam ?
yesil kaka hazimsizlik sancisi yapmiyorsa bi zarari yok diye biliyorum ..
baya bi emmis yemis olmali o kakayi yesil yapana kadar :))) maasalalh suitunde var
bi iki gun idare et bakalim duzelmesi lazim buyume atagiuysa

Bir de aşı çıktı ayını doldurunca vuruluyormuş Allahım korur inşallah. Süt olsun inşallah bol bol, o öyle emmek istedikçe veremezsem diye moralim bozuluyor. Evde de etkileniyorum herkesin ağzında bir emme muhabbeti var.

Bir de aşı çıktı ayını doldurunca vuruluyormuş Allahım korur inşallah. Süt olsun inşallah bol bol, o öyle emmek istedikçe veremezsem diye moralim bozuluyor. Evde de etkileniyorum herkesin ağzında bir emme muhabbeti var.
sen su evdekileri bi atamadinki ba$indan anacim
zorla depresyona sokcaklar seni
sen hamileyken boyle deildin, kafani allak bullak etti o basindaki bakicilar
annede olsa demekki illa faydasi olaack diye bisey yokmus sizlerden bunu goruyorum okudukça ..

sen su evdekileri bi atamadinki ba$indan anacim
zorla depresyona sokcaklar seni
sen hamileyken boyle deildin, kafani allak bullak etti o basindaki bakicilar
annede olsa demekki illa faydasi olaack diye bisey yokmus sizlerden bunu goruyorum okudukça ..

Belki arada bu kadar yaş farkı olmasa anneler yardım edebilir ama ikisi de altmışın üzerinde. Benim annem bir de depresyon ilacı kullanıyormuş kafa bimilyon oluyor ilaç kullanınca.

Belki arada bu kadar yaş farkı olmasa anneler yardım edebilir ama ikisi de altmışın üzerinde. Benim annem bir de depresyon ilacı kullanıyormuş kafa bimilyon oluyor ilaç kullanınca.
olabilir artik kafalarida kaldirmiyodur bi yastan sonra bebek aglamasini falan
ama faydasida yoksa zorlamanin ne anlami varki
biblo gibi sus diycem onlarda zararsiz
annelre lafim asla olmaz benim ama boyle sizi strese sokuncada kalmalari gereksiz diye dusunuyorum

valla bilmiyorumki canim, vajina ya kramp olayi hiç basima gelmedi
benimkinin hareketleri çok azaldi
dana kadar oldu ehrhalde, 4 olmadiysa da yaklasmistir kesin

ben artık süt içmeyi kestim 3200 dü en son
fazla iri olursa çıkmaz benden mazallah :: )))
hoş geldiği de yok ya

facebookda bi grupta yegenim doguramiyor napsin diye ayzmis biri, benimle ayni gunuymus hatta yazik kadinin :KK43: kendimi birakip ona uzuldum :)

neyse
yorumlarin çogunlugu yuruyus seklinde
simdi kalkip , mutfagi topluycam, evi supurup yemegi ayarlayip çocuklari komsuya birakicam ve aklima neresi eserse o tarafa yuruycem
esimin yanina gitsem dukkan 1 saati bulur ama zamanim olurmu bilmiyorum onun evdeki isleri de bitiricem onun gelme saaati gelebilir
herkes anans diyor ama her gittigim marketde bakiyorum ananas yokkii : (((( zamani deil galiba hiç goreemeidm hemen alicam girse, midemide yaksa yiycem

bende evin içinde fırıldak gibi dönüyorum
annem oturtmuyor hadi yürü diye

3200 çok değil canım yaa zaten kilo kaybediyorlar doğunca.

yok ya çokluğundan değil zaten de normal bana yeter bu kadar bebek
zaten içimden de gelmiyor hep korkuyorum heran bişey olacak gibi
sürekli hareketini dinliyorum , saykoya bağladım

Kizlar kontrolden geldim. 40+2 yiz. Daha kanala girmemis. Keyfi gayet yerindeymis. 3750 gr olmus. Bu dana kizi nasil dogurcam bakalim :))

Kanal gayet musait dedi. hersey yolunda giderse bi hafta bekleriz sikinti olmaz bu normal bi durum dedi. Ama uc gunde bi nst muayene vs gidicem. Eger en sonunda hala gelmezse nolcak dedim biz ona gidice dedi :))

kanala girerse suni sanciyla girmezse sezaryen olur dedi artik son gune gelince.

Takmiyorum artik valla. Nazli cikti bu kiz inat etti bakalim nolcak :)

annemle kv de sen gününü bilmiyon diyor
eşim amma uyuz oldun biraz canlan diyor
kardeşim çok bakımsızsın kadın dediğin bakımlı olur diyor
kız gelmem ha gelmem diyor
doktor bekle gelir gelir diyor
telefon sürekli zır zır herkes daha doğurmadın mı diyor

çıldırmaya az kaldı doktorum nerde :KK42:

Kizlar kontrolden geldim. 40+2 yiz. Daha kanala girmemis. Keyfi gayet yerindeymis. 3750 gr olmus. Bu dana kizi nasil dogurcam bakalim :))

Kanal gayet musait dedi. hersey yolunda giderse bi hafta bekleriz sikinti olmaz bu normal bi durum dedi. Ama uc gunde bi nst muayene vs gidicem. Eger en sonunda hala gelmezse nolcak dedim biz ona gidice dedi :))

kanala girerse suni sanciyla girmezse sezaryen olur dedi artik son gune gelince.

Takmiyorum artik valla. Nazli cikti bu kiz inat etti bakalim nolcak :)

bi hamile kalak dedik : )))
beklemeye devam desene , maşallah kuzucuğa
doktor bana hiç demedi şu gün gel diye yaw
ne zaman gitsem pazartesi gideyim bi olmazsa
öfff

Öyle böyle terlemiyorum.dünyamı zindan etti o ter

Ne güzel atiyorsun işte kilolari boylece :)) kaç kilo verdin şimdiye kadar?
Bi yerde okumuştum kilolar 9 ayda alınır 9 ayda da verilir diyordu.cidden vücut kendini anca toparliyor bence 1 yılda. Vücut herhangi bi ac kalma durumuna karşın yağ depoluyormus hamileliğin son aylarında.gerçekten basenlerimde kalcamda fazlaliklarim var.tabii gobegim de var ama öncekilerden de bildiğim için hemen toparlanamayacagimi durumu kabullendim. 2-3 ay sonra Nasil olacağım onu merak ediyorum çünkü bu kilo verme isi bi zaman sonra duracak.evde bisiklet var bi ihtimal zaman bulabilirsem azıcık bisiklete bineyim diyorum.eşim zaten kilo konusunda bana Bisey demese de hassas. Su an 10 kilo fazlam var başlangıca göre bakalım ne kadar zaman alacak :KK51:

Sütün geliyorsa doyuyordur, yeni doğunca emme refleksi çok olur, sonra azalır hemen mamaya Başlama bence
karnı açmış gibi hisseiyorum mama da veriyorum reddetmiyor emzik veiyorum kavga dövüş emmeye calışıyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum kafayı yiyecem

normalde nasil uyyor
memede uyyumaya alistiysa iyice daldikdan sonra koy yatagina
memede uyuyor onuda bugün çözdüm
kısır döngü yaşıyorum sütüm yetiyor mu bilmiyorum memede bazen kavga ediyor sinirli emiyor hastanede yattığı sürece mamaya alışmış biberondan gelen bol sütün aynını istiyor memede öyle aman aman süt akmıyor
humana aldım bol su içiyorum bakalım benim göğsümdende öyle fışkıran sütler olacak mı

2.5 saatte falan acikiyor acikinca vveriyorum
Az değil mi 2,5 saatte. Bizimkine 30luk versem suratima tükürür heralde, sürekli memede artik acısına dayanamıyorum[/QUOTE]
Bugun emdi sol gogsumu ilk defa ama 5 dk falan sonrada hepsini kustu az gelse kusarmi yine

bi hamile kalak dedik : )))
beklemeye devam desene , maşallah kuzucuğa
doktor bana hiç demedi şu gün gel diye yaw
ne zaman gitsem pazartesi gideyim bi olmazsa
öfff

Canim ben bugun doktora sordum cok endiseleniyorum dedim gunu gecince bu normal mi dedim. Cok normal bi hafta on gun gecmesi anarmal bi durum degil korkma dedi. Tabii daha sık kontrole geliceksin dedi.

Sen simdi 40+ kactasin? En son ne zaman gittin? Nasil demedi ki sana su gun gel diye anlamadim :/ ozel hastaneye gidiyorum ben belki ondan daha sık cagiriyolardir bilemedimki. Sen devlete mi gidiyodun? Cok stres oluyosan bekleme canim pzt git gelme diyecek degil ya.

annemle kv de sen gününü bilmiyon diyor
eşim amma uyuz oldun biraz canlan diyor
kardeşim çok bakımsızsın kadın dediğin bakımlı olur diyor
kız gelmem ha gelmem diyor
doktor bekle gelir gelir diyor
telefon sürekli zır zır herkes daha doğurmadın mı diyor

çıldırmaya az kaldı doktorum nerde :KK42:

Onları şimdiden konuşturma bence çünkü sonrasında daha çok konuşuyorlar. Hatta hiç susmuyorlar. Sen Dr unu dinle keyfine bak gerisini düşünme canım.

Canim ben bugun doktora sordum cok endiseleniyorum dedim gunu gecince bu normal mi dedim. Cok normal bi hafta on gun gecmesi anarmal bi durum degil korkma dedi. Tabii daha sık kontrole geliceksin dedi.

Sen simdi 40+ kactasin? En son ne zaman gittin? Nasil demedi ki sana su gun gel diye anlamadim :/ ozel hastaneye gidiyorum ben belki ondan daha sık cagiriyolardir bilemedimki. Sen devlete mi gidiyodun? Cok stres oluyosan bekleme canim pzt git gelme diyecek degil ya.

bana da dedi endişelenme normal bi durum diye ama ne zaman kontrole gideyim demedi, evet devlete gidiyorum etkisi olabilir
40+3 olduk bugn

@esoba bebişine aşı yaptırdın mı? Ateş falan oluyor mu? cherish cherish bir Ay'ı iki gün geçmiş olucak Dr a gidince. Iki gün geçmesi sorun olmaz herhalde di mi? Aşıdan sonra ne durumdasınız? S serefraz85 kızının adını Öykü yazmışım Ecem miydi? Yoksa büyük Öykü küçük Ecem miydi? Karıştırdım galiba.

Back
X