2015 Şubat Anneleri

bana da dedi endişelenme normal bi durum diye ama ne zaman kontrole gideyim demedi, evet devlete gidiyorum etkisi olabilir
40+3 olduk bugn

Canim icin rahat etmiosa al randevu git. Hareketlerine dikkat etcez iste sadece yoksa her sey normalmis sikinti yapmayalim bos yere

S Sond bebişine aşı yaptırdın mı? Ateş falan oluyor mu? @cherish bir Ay'ı iki gün geçmiş olucak Dr a gidince. Iki gün geçmesi sorun olmaz herhalde di mi? Aşıdan sonra ne durumdasınız? @serefraz85 kızının adını Öykü yazmışım Ecem miydi? Yoksa büyük Öykü küçük Ecem miydi? Karıştırdım galiba.
ben dun asi yaptirdim cok sukur ates falan olmadi.bise olmaz bence cunku saglik ocagi bsna 27 subat ya da 2 martta gel demisti asi icin

zamana bıraktım kolay değil o dünyaya bize alışmaya calışıyor bizde onun dilini anlamaya
bazen cidden zor oluyor ne yapacağımı bilemiyorum geceden beri kaka yapmadı şimdide onu takıyorum kafama
Cnm benim bebek 15 unlukken 2 saate 40 cc anne sutu yetrli demisti dr bi sagip bsksan ne cikiyo

Evde tek odada hapismişim gibi hissediyorum. Hiçbir odaya giremedim daha bebişimle. Bir de habire tabak çanak sesi ve soğan kokusu var evde. Aspiratörü çalıştırmak yerine kapıyı camı açıyolar kapı altından bütün koku bana geliyor. Ev de buz gibi oluyor. Bebiş de senin gibi ilerde soğan yemezse hiç şaşmıycam. Ben bile soğudum iyice.
Öyle bir odaya tıkılmak başlı başına depresyo
on nedeni zaten.
Yalnızlık zor ama kalabalık hiç çekilmiypr.
Dün çocuklu misafir vardı beynim allak bullak oldu.
Eşim.hasta diye iki gün yatak odasından çıkmadım da baş ağrım hiç geçmedi

Kim ne derse desin bu aşı bebeğin huzurunu bozdu
Sebepsiz ağlıyor
Uyuyamıyor,emmek istemiyor.
İkimizde perişan olduk
Şurup verdim biraz belki rahatlar
Ateşi falan yok ama ağrı mı yaptı acaba?
Gaz gibi değil çünkü
Belki bacağı agriyabilir cnm hemşire şişlik olursa kolonyali pamukla ovun demişti bize

benim sıkıntım evdekilerle
9 ay 20 günlük kız olmazmış paffff

Ay bu insanlar beni de delirtiyo telefonum susmuyo dogurdun mu diye. Insan gercekten bunaliyo. Kimseye cevap verme ya da de ki allahin isini ben ne bileyim de napalim yani sanki biz dogma diyoruz

Öyle bir odaya tıkılmak başlı başına depresyo
on nedeni zaten.
Yalnızlık zor ama kalabalık hiç çekilmiypr.
Dün çocuklu misafir vardı beynim allak bullak oldu.
Eşim.hasta diye iki gün yatak odasından çıkmadım da baş ağrım hiç geçmedi

Yemek yemek için herkes beni bekledi. Bir tanesi ben bebişe bakayım sen yemeğini ye demedi. Artık yemek görmek bile istemiyorum. Dün kadına dedim biz biraz yalnız idare edicez dedim. Yeni gelecek olanı da bir hafta erteletmek istiyorum. Biraz yalnız kalsak herşey daha güzel olucakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım. Yine de deprem olayı gibi ben de bişeye takılabilirim, eşim seyahate gitmese daha iyi ama gidicem diyor. Bu arada kendileri milletvekili olmuş olsaydı ben bu kadar kadro beklemezdim :p

Ne güzel atiyorsun işte kilolari boylece :)) kaç kilo verdin şimdiye kadar?
Bi yerde okumuştum kilolar 9 ayda alınır 9 ayda da verilir diyordu.cidden vücut kendini anca toparliyor bence 1 yılda. Vücut herhangi bi ac kalma durumuna karşın yağ depoluyormus hamileliğin son aylarında.gerçekten basenlerimde kalcamda fazlaliklarim var.tabii gobegim de var ama öncekilerden de bildiğim için hemen toparlanamayacagimi durumu kabullendim. 2-3 ay sonra Nasil olacağım onu merak ediyorum çünkü bu kilo verme isi bi zaman sonra duracak.evde bisiklet var bi ihtimal zaman bulabilirsem azıcık bisiklete bineyim diyorum.eşim zaten kilo konusunda bana Bisey demese de hassas. Su an 10 kilo fazlam var başlangıca göre bakalım ne kadar zaman alacak :KK51:
Sen zaten zayıftın
Birde üç çocukla kilo kalmaz zaten.
Ben 13 kilo verdim durdu.ama kurupasta falan çok yiyorum.

Evde tek odada hapismişim gibi hissediyorum. Hiçbir odaya giremedim daha bebişimle. Bir de habire tabak çanak sesi ve soğan kokusu var evde. Aspiratörü çalıştırmak yerine kapıyı camı açıyolar kapı altından bütün koku bana geliyor. Ev de buz gibi oluyor. Bebiş de senin gibi ilerde soğan yemezse hiç şaşmıycam. Ben bile soğudum iyice.

Canim senin yazdiklarini okudukca ben bile strese giriyorum ya. Sen cok stresli bi ortamdasin :( cidden depresyona girceksin artik bi cozum bul bence buna etrafindaki insanlarin sana yarardan cok zarari varsa kirmadan anlat. Belki yalniz olman daha iyidir.

Kendi evinde bi odaya tikilmak ne demek :/ o evin kadini sensin annen buyuk olsa da sen ne dersen o olur. Yardimciya gerekiyosa biraz sert cik lafini dinlet yapmasini istemedigin seyi yapmasin.

Anneler de basimizin taci ama kendi annemiz olsa bile catisabiliyoruz. Onlar en az uc tane buyuttugu icin en dogrusunu kendileri biliyolar onlara gore. Benim annem genc daha 45 yasinda ve beni kirmamak icin cok caba gosterir ama o bile bazen sinie ediyo beni strese sokuyo ki daha dogurmadim bile :)

O yuzden anneler de bazen bilmeden kotu etkiliyo bizi sen buna izin vermemeye calis evinde misafir gibi olma allah korusun gercwkten bunalima girersin cocuguna da yazik :(

Yemek yemek için herkes beni bekledi. Bir tanesi ben bebişe bakayım sen yemeğini ye demedi. Artık yemek görmek bile istemiyorum. Dün kadına dedim biz biraz yalnız idare edicez dedim. Yeni gelecek olanı da bir hafta erteletmek istiyorum. Biraz yalnız kalsak herşey daha güzel olucakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım. Yine de deprem olayı gibi ben de bişeye takılabilirim, eşim seyahate gitmese daha iyi ama gidicem diyor. Bu arada kendileri milletvekili olmuş olsaydı ben bu kadar kadro beklemezdim :p
:-) Haha
Kız senin koca milletvekili olsa da kusura bakma ama sana kadro da vermez çabala da al kadronu der.

S Sond bebişine aşı yaptırdın mı? Ateş falan oluyor mu? @cherish bir Ay'ı iki gün geçmiş olucak Dr a gidince. Iki gün geçmesi sorun olmaz herhalde di mi? Aşıdan sonra ne durumdasınız? @serefraz85 kızının adını Öykü yazmışım Ecem miydi? Yoksa büyük Öykü küçük Ecem miydi? Karıştırdım galiba.
Bu aşı ateş yapmıyormuş ama çok rahatsız iki gündür uyumuyor.ağrıkesici şurup veriyorum işe yaramıyor.ağlamayan bebek iki gündür susmuyor.

Canim senin yazdiklarini okudukca ben bile strese giriyorum ya. Sen cok stresli bi ortamdasin :KK43: cidden depresyona girceksin artik bi cozum bul bence buna etrafindaki insanlarin sana yarardan cok zarari varsa kirmadan anlat. Belki yalniz olman daha iyidir.

Kendi evinde bi odaya tikilmak ne demek :/ o evin kadini sensin annen buyuk olsa da sen ne dersen o olur. Yardimciya gerekiyosa biraz sert cik lafini dinlet yapmasini istemedigin seyi yapmasin.

Anneler de basimizin taci ama kendi annemiz olsa bile catisabiliyoruz. Onlar en az uc tane buyuttugu icin en dogrusunu kendileri biliyolar onlara gore. Benim annem genc daha 45 yasinda ve beni kirmamak icin cok caba gosterir ama o bile bazen sinie ediyo beni strese sokuyo ki daha dogurmadim bile :)

O yuzden anneler de bazen bilmeden kotu etkiliyo bizi sen buna izin vermemeye calis evinde misafir gibi olma allah korusun gercwkten bunalima girersin cocuguna da yazik :KK43:

Bugun bebişime evi gezdireyim diyorum düşün canım yani daha bebişi bile evde diğer odolara götüremedim. Camı kapıyı çok açmasalardı en azından yardımcı gidince girerdim ama çok soğuktu ev sanki on kişiye yemek pişiyormuş en önemli konu yemekmiş gibi yapıldı.

Bu aşı ateş yapmıyormuş ama çok rahatsız iki gündür uyumuyor.ağrıkesici şurup veriyorum işe yaramıyor.ağlamayan bebek iki gündür susmuyor.
Bence atakta senin bebis boş yere şurup verme biz de galiba 8.hafta atagindayiz. .kafayı yediriyor yine bana

Back
X