2015 Şubat Anneleri

bi kaç gunlugune doydu aç kaldi dusuncesini silsenn kafandan olurmu?
BOYLE stres yapiyorsun sen dusundukçe, stresde sutunu etkiler
yardimcin varsa bol dinleip uyumaya çalis

eşimde kızıyor oluruna bırak diyor bende farkındayım stres cok etkiliyor
elimde değilki

Oyle yapmaya calisiyorum ama artik gercekten yasadigim duyduğum cok agrima gidiyor

artik uc maymunluk asamayi da gectik yuzyuze bakmak icin usta oyunculuk gerekiyor pandoranin kutusu açıldı derlee ya aynen o oldu iste. Meger ne kadar yükmusuz haberimiz yokmus büyük kuzumun huzuru kalmamisti zaten simdi kucunenimin huzuru da kacsın kimin umrunda bi haftalk lohusaligin ki. Dunyayi sadece kendi dogrulariyla gorene ne desen boş gelmem buyuk hataymis da işte katlaniyordum yavrularm için smdi de dikislern derdne sıkıyordum disimi ama yok daha durulur yani kör topal gidicem en gec salı duserim yollra doktra bi goruneym de tekrar. Bisey de ummuyordum pek esasen uc asagi bes yukari olan iliski durumumzdan da bu kadar büyük yıkım yasayacagmi bilemedim o baska. Esim de cok kotu oldu bi de onun stresni taşıyorum. Ilk lohusaligmi kp bunu da bizimkiler cok güzel hallettiler saolsunlar:KK43:
Canim benim ya arabada yan yatarsin olmaz mi.
Insanin kendi evi gibi olmuyor. Kendi ailenle gerildiginle kaliyorsun. Allah sabir ferahlik versin icine

Canım bolca maden suyu iç sütun azsa bide Humanà nin çayının dene süt artırıcı ise yariyomus bizim doktor doydugunu çisini günde kaç defa yaptığımda anlarsın demişti bez ı doluyo mu diye sormuştu ama günde kaç defa hatırlamıyorum

Maden suyu süt mü yapıyor?

Bugün 2.günümüz.burada artik tecrübeli olan annelerin ve bebeklerinin yaşadığı tüm sorunları az çok yasamaya başladık.emzirme sut cogaltmaya calisma göbek bağı gaz uyumama
Dun nasıl doğacak diyordum bugün nasıl büyüyecek diyorum.neyse ki emzik alacak galiba.ilk aldığımı tutamadı.bugün babasina başka aldirdim.onu begendi

Hangi markayı beğendi canım?

cimcimesuldediğinğin s 39687479 .!.:
bu arada benim kız emdikten sonra hapşurunca yada öksürünce süt burnundan geliyor bu beni korkutuyor aslında ama günde 2-3 defa olunca artık normal gelmeye başladı sizce normalmi bu durum

Normal canim ..bu dediğin şeyi hep yasiyoruz

sol göğsümü en son 3 saat önce emdi az önce sağmaya çalıştım 3-5 damla ancak cıktı
dut içiyorum birde gece yatmadan önce deneyim
geceden beri kaka yapmadı sadece çişli 2 bez değiştim
dün çok kaka yapmıştı bugün ondan mı yapmadı hergğn yapması şart mı doydugunu başka nasıl anlarız
Bana dr gunde 5 cisli bez doyuyo demek dedi.hergun yapmayabiliyo sanirim bebekler emin degilim ama.sen sakin ol moralini iyi tut.basta vardi sutun demekki sut uretebiliyosun kafan sakin olsun

Sukur bugun kirkimiz cikti
yarin da kuranin var
bir tatli telastir gidiyo

Litchi Litchi sana nasil tesekkur etsem az dun muskat icirdim gece pek guzel uyudu pasam
bende rezene cayima koyuyorum sabah aksam missss
esime almasini soyledigimde pek umutlu degildi simdi ise yaradi diyor
herkese tavsiye ederim

Canım hemen etki ediyor di mi? Dün ben de badem yağı yerine azıcık anne sütüyle karıştırdım muskatı öyle verdim. Öyle de verilebilir yani. Rezeneyi içerken bebiş de ben de gaz Bombası olduk belki yediğim şeyler dokundu belki rezene. O yuzden içmiyorum artık.

eşimde kızıyor oluruna bırak diyor bende farkındayım stres cok etkiliyor
elimde değilki

Bizim senle amma çok benzerliğimiz var. Ben de küçücük bişey olur hemen etkilenirim. Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış canım. Çok düşünmemeye çalış.

Bana dr gunde 5 cisli bez doyuyo demek dedi.hergun yapmayabiliyo sanirim bebekler emin degilim ama.sen sakin ol moralini iyi tut.basta vardi sutun demekki sut uretebiliyosun kafan sakin olsun

dün çok iyidi hem çiş hem kaka bol bol yaptı bugün iki çişli bez dışında bişey yok
süt var şükür ama yeterli değil emdikçe çoğalacak sanırım
düşünmemeye calışıyorum bakalım

Yanilma payi koyalim o zaman mutlaka. Masallah senin kuzuya. Normal mi dogurdun cok istiyodun normal olmasini?
Dr cok kilolu diye korkuttu ama hic de oyle degildi. Normal dogurmak uzereydim dogum masasindan acil ameliyathneye alindim. Bebek yuz gelisti. Burnu ondeydi.

Bugun yasadigimi el evinde yasasaydim bu denli koymazdı. Lohusaligimin hatta hayatimin en kötü günü insan eti agir diye bosa dememisler. Cocugumun sütünün hurmeti de yokmus meğer. Dikis acısı vb umrumda degil canımı disime takıp düşeceğim yola daha durdugum her dakika evlatlarimin hakkindan calicam yoksa. Ana baba ocagi da biyere kadarmış tecrübe acı bazen hem de cok..
CanimAllah yardimcin olsun insanin ailesine agir gelmesi cok zorrr

dün çok iyidi hem çiş hem kaka bol bol yaptı bugün iki çişli bez dışında bişey yok
süt var şükür ama yeterli değil emdikçe çoğalacak sanırım
düşünmemeye calışıyorum bakalım
Hastanede biberona alismis seninki. Doymadigi yerde mama takviyesi yap ama once emzir uzun uzun. Birkac gun yorucu olur ama sonra duzelir sutun de artar

Bizim senle amma çok benzerliğimiz var. Ben de küçücük bişey olur hemen etkilenirim. Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış canım. Çok düşünmemeye çalış.

hassasım zaten lohusalık daha beter etti
sevdiğim şey hangisini yapsamo_O
dur netten alışveriş yapayım :oops:
uzun zamandır kendime bişey almadım:KK48:
....bu beni mutlu eder

Hastanede biberona alismis seninki. Doymadigi yerde mama takviyesi yap ama once emzir uzun uzun. Birkac gun yorucu olur ama sonra duzelir sutun de artar
bizde öyle düşünüyoruz her ağladıgında mama vermişler alışmış tadına aynıını istiyor
pes etmiyorum emziriyorum doymazsa mama veriyorum

Benim kiz dogumda kanala nasil girmisse kafasinin arkasi uzayli kafasi gibi uzamis. Kustugu icin yan yatiriyorum. O kafanin duzelmesi icin sirt ustu yatmali.
Bir de bebek kanala girdikten sonra sezeryan olmaz deniyordu hurafe miymis benimkini kanaldan geri cekip alabildigine gore.

Dr cok kilolu diye korkuttu ama hic de oyle degildi. Normal dogurmak uzereydim dogum masasindan acil ameliyathneye alindim. Bebek yuz gelisti. Burnu ondeydi.

yaa sanssizlik yasamissin ama olsun hayirlisi buymus demekki saglikla gelmis onemli olan o. Allah anali babali buyutsun insallah :)

bana da kilosundan korkma dogurursun sikinti yok dedi. normal dogumu zorlayacak sonuna kdar guveniyorum hic korkutmuyo beni. Ama her an sezaryene de alabilirim bunu da aklindan cikarma diyo. bakalim bi dogsun da nasil olursa olsun diyorum artik :)

Eşim Pers nobetciydi cuma uyumadan devam etti işe.. cuma gece brz uyuyup yola çıktı. .geldi brz bebişle oynadı uyuttu sonra kendi de uyudu şimdi uyandı. .dedim zormuş di mi bebişle ilgilenmek yrm saat dayanamadın. .yoo bebekten değil nöbetten yorgunum ben diyor :))) hı hı dedim kulahima anlat :))

Eşim Pers nobetciydi cuma uyumadan devam etti işe.. cuma gece brz uyuyup yola çıktı. .geldi brz bebişle oynadı uyuttu sonra kendi de uyudu şimdi uyandı. .dedim zormuş di mi bebişle ilgilenmek yrm saat dayanamadın. .yoo bebekten değil nöbetten yorgunum ben diyor :))) hı hı dedim kulahima anlat :))
Çalışan yok mu?
Normalde eczanelerde arkada bir oda olur orda uyurlar.

Back
X