2015 Şubat Anneleri

Şimdiye kadar bi kere nst ye bağladım ordanda bişey anlamadım açıkça. Doktor çok iyi dedi ama bebegin kalbi ne mi sancı ya mi bilmem. Dua istyrm sizden sertleşme kasilma de çok oluyor
hayirliisyla gelsin canim insallah bebisin,kolay dogumun olur insallah
ne zaman girdigine bagli nst ye, son zamanlardaysa sancidir, daha onceyse kalbidir buyuk ihtiaml yada tam teris :=))
neyse bosver
sancin duzenli olur ve siddetlenirse hastaneye git, nisan yada su olmadikça acelesi yok, hastanedede gidip bekliyorsun zaten, 10 cm açiklik genelde zaman alir ozellikle ilk dogumda

sicak du$ alsammi kizlar
su an kasilmalar duzenli baya ama,du$ alinca geçmez demi :)))))))))
geçmesin :KK22:

ben bi evi supurem bari, utude yapsam olur aslinda vakit geçer :)
bide du$ aliyim, saat 11 e daha çok var
belimede fena vurmaya absladi sanci ama hadi hayirlisi bakalim
daha açikllgiin çok ileri oldugunu sanmiyorum

Mevlidimizi yaptik.. Oğlumun sansina bugün yikandim ve onun kuranini okumak bana nasip oldu :D çok güzel oldu.. Boyle merasimler de cocuklarin çokluğu ev sahibine sıkınti verebiliyor ..şükür gelen çöpsüz uzum gibi tek basina ggelmişti sakin sakin içimize sine sine hallettik.. ;)
Çok şükür bu derdimide savdim darisi yyapmayi düşünenlere inşallah..

Kv yine mama bahsini acti. Allahim su sali gunu bi gelsin kilo alisi normal desin doktor. Mamayi alip kvye yapip yedircem. Canimi feci halde sıkıyo....
Bak şimdi doktor normal kilo almış diyecekya sen k.valideye diyeceksinki doktor dediki süper kilo almış,sütün çok besleyici, bu kadar iyi kilo alan çocuk görmedim. Bir daha demez

kizlar sancim var bu sfeer geliyor galiba, dakkaya bakmadim
ama 1.5 saattir baya duzenli gibi, dakikaya abkinca olmadi simdiye kadar bu seferde dakkasiz olsun dedim :)))

e$im i$te, çocuklari birakacgim komsu misafirlige gitmis az once aradim , acil gidecek olursan gelirim eve haber et dedi saolsun, simdilik idare ediyorum dayanilamz deil zaten
ama sertlesmeler duzenli ona guveniyorum
3 saat kaadr evde bekleyip oyle gidecem hastaneye dayanabilirsem tabi
Hadi hayırlısı bakalım Rabbim kolayca kurtaran dua et sancı geldikçe banada olur mu

kimisi donuyor erkenden kimisi totoyu kalditamiyor. Genetik biraz. Normaldir niye normal olmasin zaten kilosu boyu iyi dogdu emek, bir ayda da buyumustur. Hareketli cocuk normal olani zaten :))
Evet sirt ustu koyuyorum arkadaki bombeden oturu yan donuyor hemen kafa. Duzelir elbet
Olsun top kafa güzel oluyor.Düz kafa olmasın

ama 1.5 saattir baya duzenli gibi, dakikaya abkinca olmadi simdiye kadar bu seferde dakkasiz olsun dedim :)))

e$im i$te, çocuklari birakacgim komsu misafirlige gitmis az once aradim , acil gidecek olursan gelirim eve haber et dedi saolsun, simdilik idare ediyorum dayanilamz deil zaten
Kız şarkı yarışmasında bir çocuk var on ay on günlük doğmuş

hayirliisyla gelsin canim insallah bebisin,kolay dogumun olur insallah
ne zaman girdigine bagli nst ye, son zamanlardaysa sancidir, daha onceyse kalbidir buyuk ihtiaml yada tam teris :=))
neyse bosver
sancin duzenli olur ve siddetlenirse hastaneye git, nisan yada su olmadikça acelesi yok, hastanedede gidip bekliyorsun zaten, 10 cm açiklik genelde zaman alir ozellikle ilk dogumda
Nst ye yaklasik 20 gün önceydi dk 15 gün içinde olur dedi ama hayırlısı tabi Rabbim hersyn en iyisini nasp etsin

ben bi evi supurem bari, utude yapsam olur aslinda vakit geçer :)
bide du$ aliyim, saat 11 e daha çok var
belimede fena vurmaya absladi sanci ama hadi hayirlisi bakalim
daha açikllgiin çok ileri oldugunu sanmiyorum
Orda saat kaç

Hadi bakalim insallah hayirlisiyla gelir

Mevlidimizi yaptik.. Oğlumun sansina bugün yikandim ve onun kuranini okumak bana nasip oldu :KK70: çok güzel oldu.. Boyle merasimler de cocuklarin çokluğu ev sahibine sıkınti verebiliyor ..şükür gelen çöpsüz uzum gibi tek basina ggelmişti sakin sakin içimize sine sine hallettik.. :KK66:
Çok şükür bu derdimide savdim darisi yyapmayi düşünenlere inşallah..

Hadi bakalim hayirli olsun. Kiz sen digurali kac gun oldu da bitti senin kanaman. Ben de hala akintilar devam 28 gun oldu.

Bak şimdi doktor normal kilo almış diyecekya sen k.valideye diyeceksinki doktor dediki süper kilo almış,sütün çok besleyici, bu kadar iyi kilo alan çocuk görmedim. Bir daha demez

Bizle gelmezse ole diyim, cok mantikli ;)

Lahmacun da gaz yapar mı?

Ben bi gun tarhana corbasi ve lahmacun yedim bebe resmen ishal oldu. Lahmacundan mi tarhanadan mi bilemedim..

Oyyy çocuklu karı olmak ne zor yarebbim :-) yarı kırkımızı uçurmaya geldik çocuk eniştemde nefes aldım ohh

Back
X