2015 Şubat Anneleri

Insallah buyume atagidir. Heryerde 5. Haftada diyo ama belkim bizimkiler 1 hafta onceden baslamistir. Senin hala devam ediyo mu? Kac gunluk simdi bebisin?

Benimki nuk'un kauccuk damaklisini aldi. Yani galiba. Hala agzindan dusuruyo ama bi sure sonra alisir insallah..

Bizimki gecen hafta ayni seyi yapmisti. Normaldir heralde.

30 canım.

sanci adet sancisi gibi, sertlresmeler devam
hastaneye gitmek için erken gibi esim gelir 1 saat olmadan
çocuklarim uykusuz bekliyolar oyle
ben napacagimi bilmiyorum
yani hastaneye gitsem mi bilmiyorum, geri gonderirler diye korkuyorum
esim beni birakip gelse yarin oglen 12 den once yanima gelemez
pazar pazar herkesin ailesi yatar uyur rahatsiz etmek istemiyorum ben kimseyi
buyuk ihtiamlle gece yarisina çogalicak ama o zaman da çocuk goturulmez
kafayi yiycem, esim geleene kadar karar vermem lazim
vallahi bikdim usandim artik herseyden ...:KK61::KK61::KK61::KK61:

kız doğuruyon heral

çoduklari yatirdim gitmedim
inat ettim evde dogurucam sonunda o olucak :))))
gece sanci çogalinca esim beni koyup gelicek, sabahda çocuklari arkadasa koyup yanima gelicek
ben oglumda dogdugu ana kadar yalnizdim, kimsem yok diye aglardim ebe sancidan agliyorum sanardi, tam ikinmaya baslarken esim kapidan girmisti
buda oyle olur herhalde

çoduklari yatirdim gitmedim
inat ettim evde dogurucam sonunda o olucak :))))
gece sanci çogalinca esim beni koyup gelicek, sabahda çocuklari arkadasa koyup yanima gelicek
ben oglumda dogdugu ana kadar yalnizdim, kimsem yok diye aglardim ebe sancidan agliyorum sanardi, tam ikinmaya baslarken esim kapidan girmisti
buda oyle olur herhalde
Ne yaptin sancilar artti mi azaldi mi

Bilemiyorum canım kalabilir de kilolar üçüncü dogum sonuçta iki doğum arası da pek yok zaten.spiral taktirmaya gittim gecen gün rahmim toplanmamış mesela takamadilar.neyse hayırlısı olsun 3 aylık olunca tekrar gidicem.
Ben de 10 kilo verdim.abur Cubur ve tatlılara çok sarıyorum ben de.zaten seviyorum gerçi.bebisin de suratını saçlarının arasını bile sivilce sardı yağlı kızartma filan çok yiyince oluyormuş yiyecek konusunda kendimi çok tutamıyorum maalesef ama çok da iştahli da sayilmam.bu arada kansizligin Nasil oldu ? Sanırım senin d 8di değil mi
Daha ölçtürmedim,kan ilacımda bitTi ama başım dönüyor yükseldiğini sanmıyorum.
Bu kadar çay içmeye kan ne yapsın.
Bebeğe etki etmesinde brnim yükselir bir şekilde.
O taktıracağın şey daha önce varmıydı

Nobettesin sen de anlasilan. Babasinin horultusunu ninni saysa da uyusa :)
Baba Firarda.
Hastayım ayağına üst kata taşındı
şu sebepten benden yediği fırçayı taş yese cana gelip bebeğe bakardı.
Öyle kendi bakmıyor ama çok da korumacı. Bebeğin boynu bükülse başlıyor hemen güzel tut yok şu bu.

Göğüslerim yumru yumru sert ve acıyo,kızım emince yumuşuyo ama yara olmamasına rağmen uçlarda çok sızı oluyo içten içten.. Ağrımayan yerim yok gerçi hiç iyi hissetmiyorum çoğunlukla.. Emiyo şu an ama emzik gibi uyuklayarak.. Hemoroidler coşmuş,vajina kenarında ağrı ve hafif şişlik var.. Diyorum hastalığım var herhalde bilmediğim neden bu kadar köüyümki :(

Kv yine mama bahsini acti. Allahim su sali gunu bi gelsin kilo alisi normal desin doktor. Mamayi alip kvye yapip yedircem. Canimi feci halde sıkıyo....

Hay bu insanlarin kiloyla mamayla derdi nedir ya size ne anneden iyi mi biliyonuz yedir valla kız cok istiosa kendi etlensin butlansin

Oto koltuklarini unttum bizim de arkada yer kalmadi. Ozman az daha bekle iyilessin dikisin acilir fln cekme bir daha allah korusun.

Dikisler iyi gidiyo demisti

Bu kv lerin yorum yapmasi yasaklanmali. Hele lohusa kadina hele o kadinin sutune.

lohusadan tum insanligi uzak tutmali bence

[QUOTE="iparkatre, post: 39696014, member: 60Sezeryanğüslerim yumru yumru sert ve acıyo,kızım emince yumuşuyo ama yara olmamasına rağmen uçlarda çok sızı oluyo içten içten.. Ağrımayan yerim yok gerçi hiç iyi hissetmiyorum çoğunlukla.. Emiyo şu an ama emzik gibi uyuklayarak.. Hemoroidler coşmuş,vajina kenarında ağrı ve hafif şişlik var.. Diyorum hastalığım var herhalde bilmediğim neden bu kadar köüyümki :KK43:[/QUOTE]

Kafani bosalt rahatla bi once gerginsin cok. Sezeryan yapmistin sanirim ama sende de benmki gibi hematom olabilir mi ki tam olarak nerde o sislik ve agri. Benim vajina altinda makads dogry yumurta gibi sis ve kotu bi agri olmustu oyle bisey mi ki.

Daha ölçtürmedim,kan ilacımda bitTi ama başım dönüyor yükseldiğini sanmıyorum.
Bu kadar çay içmeye kan ne yapsın.
Bebeğe etki etmesinde brnim yükselir bir şekilde.
O taktıracağın şey daha önce varmıydı

Sen de mi birakamadin cayi bitki cayi takil bari. Benm de kan 8di en son. Sari sari geziom ruh gibi

Günaydın kızlar. Benim kızımın göbek bağı hala düşmedi bugün 14. Gün. Biraz iltihap da yapmış. Göbek bağının düşmesi bu kadar uzun süren var mı
Bizimki 15. Gün düştü hala islaklik var alkol sıkıyorum

Gecmis olsun
Benimkide uzun uzun konusuyorum agzini aca aca guluyo esyalara odaklaniyor sasiriyorum kizim boyle degildi bu biraz aceleci...
bu ikinma nasil birsey gece cok ugrastim uzuluyorum da kaka da yapiyor ama hala ikiniyo anlamadim gitti...
Kaka değil ikindiran gaz :KK66: israrla okunmaya devam ediyorsa gazi çok demektir..
Lahmacun da gaz yapar mı?
Hayir..yaninda ayran ictiysen o yapar..
Hadi bakalim hayirli olsun. Kiz sen digurali kac gun oldu da bitti senin kanaman. Ben de hala akintilar devam 28 gun oldu.

Bizle gelmezse ole diyim, cok mantikli :KK66:

Ben bi gun tarhana corbasi ve lahmacun yedim bebe resmen ishal oldu. Lahmacundan mi tarhanadan mi bilemedim..
18. Gunde yikandim...kizimda zannwdiyorum.normal dog sebebinden 33 gun surdu kanama. ama bunda yok gibi az di.. Dogum yaptigim gun ebesinden hasta bakicisina kadqr herkes ayni seyi soyledi tertemiz bir hastaymisim :))

taze anneler hayırlı akşamlar.artık esksi gibi giremiyoruz cümleten.hele iki çocuklu olanlar.
bugün 21. gündeyiz hala dikiş acılarım tamamen geçmiş değil.fazla ayakta kaldığım zaman ki günüm zaten ayakta geçiyor birde üşüttüğüm zaman daha fena szılıyor.
annem yanımda kaldı 10 gün falan.sonra gerek yok diye gönderdim.zaten evlerimiz yakın istediğim zaman gelir.eşim zaten son derece yardımcı.kızımın bütün sorumluluğunu alıyor sağolsun.bana sadece paşamla ilgilenmek kalıoyr.emzir gazını çıkar bezini değiştir pışpışla onlar kolayda gece sık sık uyanmaya henüz alışamadım.erken yatmam gerekiyo bu sefer kocişle bi oturamıyoruz..hepsi düzene girecek zamanla..
bide bebeğimin yüzünde sivilceler çıktı hep..varmı böyle olan.hergün yüzünü siliyorum.acaba sütümlede silsem bi şey olur mu bilemedim.

Canim iyi olmaniza sevindim bizde de var o sivilceler cikip cikip kayboluyor

Mevlidimizi yaptik.. Oğlumun sansina bugün yikandim ve onun kuranini okumak bana nasip oldu :KK70: çok güzel oldu.. Boyle merasimler de cocuklarin çokluğu ev sahibine sıkınti verebiliyor ..şükür gelen çöpsüz uzum gibi tek basina ggelmişti sakin sakin içimize sine sine hallettik.. :KK66:
Çok şükür bu derdimide savdim darisi yyapmayi düşünenlere inşallah..

Allah kabul etsim yapmayi cok arzu etmistim ama yapamiycam kismet degilmis. Sen ne cabuk kirklandin kuzum ya? Daha kac gunluksunuz ki

Oyyy çocuklu karı olmak ne zor yarebbim :-) yarı kırkımızı uçurmaya geldik çocuk eniştemde nefes aldım ohh

Ooo hadi hayrli olsun 20 gunluk oldunuz bile desene bize daha var arayi iyi acmisz demek ki seninle ;)

Kuzum ya bugun ne yediyse kustu! Arkadan gaz cikartamadi zorlandikca yukardan cikti, tabi yine uykusuz haldeyiz ailecek :KK43:

benim kuzu da aksam oyleydi catladi cocuk alttan ustten atamadi bi gazi peynir kesgi gibi kustu hep:(

SemE="serefraz85, post: 39696020, member: 605320"][QUOTE="iparkatre, post: 39696014, member: 60Sezeryanğüslerim yumru yumru sert ve acıyo,kızım emince yumuşuyo ama yara olmamasına rağmen uçlarda çok sızı oluyo içten içten.. Ağrımayan yerim yok gerçi hiç iyi hissetmiyorum çoğunlukla.. Emiyo şu an ama emzik gibi uyuklayarak.. Hemoroidler coşmuş,vajina kenarında ağrı ve hafif şişlik var.. Diyorum hastalığım var herhalde bilmediğim neden bu kadar köüyümki :KK43:[/QUOTE]

Kafani bosalt rahatla bi once gerginsin cok. Sezeryan yapmistin sanirim ama sende de benmki gibi hematom olabilir mi ki tam olarak nerde o sislik ve agri. Benim vajina altinda makads dogry yumurta gibi sis ve kotu bi agri olmustu oyle bisey mi ki.[/QUOTE]
Se

Sence hamgi dogum daha guzeldi

Artik geceleri takilcaz galiba buraya gerci sabah oluyo ya neyse. Kuzumu besledim uyudu bu gece uyku potansiyeli iyi ama bende uyku yok var da esasen kafa gidik basil catliyor uykuya direniyom resmen neme lazimsa

serefrazcikmaft: 39696033 .!.:
Canim iyi olmaniza sevindim bizde de var o sivilceler cikip cikip kayboluyor

Allah kabul etsim yapmayi cok. rzu etmistim ama yapamiycam kismet degilmis. Sen ne cabuk kirklandin kuzum ya? Daha kac gunluksunuz ki

Ooo hadi hayrli olsun 20 gunluk oldunuz bile desene bize daha var arayi iyi acmisz demek ki seninle :KK66:

benim kuzu da aksam oyleydi catladi cocuk alttan ustten atamadi bi gazi peynir kesgi gibi kustu hep:KK43:

Yok kirkimiz cikmadi bugun 19 gunluk oldu daha.. Annemler ille yapda gidelim artik deyince mecbur one cektik planlari.. :KK66: haftaya pazar gideceklermis sanirim..

Evine döndugunuzde yaparsin belki sende .. Ben kimsemiz yok derdim ama dun ev almadi icindeki insanlari.. Esimin velilerine kadar geldiler Allah rasi olsun.. Kalbini ferah tut arkadasim sen ne dusunursen dusun hersey olacagina varir .. Ya sabir cek

SemE="serefraz85, post: 39696020, member: 605320"][QUOTE="iparkatre, post: 39696014, member: 60Sezeryanğüslerim yumru yumru sert ve acıyo,kızım emince yumuşuyo ama yara olmamasına rağmen uçlarda çok sızı oluyo içten içten.. Ağrımayan yerim yok gerçi hiç iyi hissetmiyşükür menunlukla.. Emiyo şu an ama emzik gibi uyuklayarak.. Hemoroidler coşmuş,vajina kenarında ağrı ve hafif şişlik var.. Diyorum hastalığım var herhalde bilmediğim neden bu kadar köüyümki :KK43:

Kafani bosalt rahatla bi once gerginsin cok. Sezeryan yapmistin sanirim ama sende de benmki gibi hematom olabilir mi ki tam olarak nerde o sislik ve agri. Benim vajina altinda makads dogry yumurta gibi sis ve kotu bi agri olmustu oyle bisey mi ki.[/QUOTE]
Se

Sence hamgi dogum daha guzeldi[/QUOTE]

Ilki yani sezeryanim inanilmaz rahat konforlu idi cok cabuk ayaklnmstim normal dogumum dehset zor gecti oncesi de sonrasi da toprlanmam uzadı falan ama kesinlikle normal dogumum daha guzel daha ozel benm icin. Kendimi ic alemimde bambaska biyerde hissettriyor bana tum.olumsuzluklara ragmen derinimde degisik bi huzur mutluluk var. Bu bebegmle bagima da yansiyor. Ilkinde yarim yarali kalan yanim tamamlaniyor gibi ilac gibi benm icin cok istedgmden mi boyle yoksa o acilarin icinde cok baska bi haz mi var bilmiyorum ama bidaha evladim olursa yine yine normali isterim cok sukir rabbime kismet etti darsi arzu eden herkese

Back
X