2015 Şubat Anneleri

serefraz85bende t: 39696038 .!.:
Artik geceleri takilcaz galiba buraya gerci sabah oluyo ya neyse. Kuzumu besledim uyudu bu gece uyku potansiyeli iyi ama bende uyku yok var da esasen kafa gidik basil catliyor uykuya direniyom resmen neme lazimsa

Pipili de uyudu bende çok yorulmusum dun.. Uykum.var ben burdayim.. Bütün gün bebekten yemekten bulasiktan isten güçten giremiuorum diye gece bakiniuorum..

Benim.oglandada var sivilce yanaklarinda özellikle ama kizimdada olmuştu geçiyor bir zaman sonra ama cabuk geçse iyi olur genede .. Gecen Dr ter bezleriyle alakali bu sivilceleri tamamen normal dedi kontrolde, biliyorum zaten :P

skesinlikle post: 39696047 .!.:
Kafani bosalt rahatla bi once gerginsin cok. Sezeryan yapmistin sanirim ama sende de benmki gibi hematom olabilir mi ki tam olarak nerde o sislik ve agri. Benim vajina altinda makads dogry yumurta gibi sis ve kotu bi agri olmustu oyle bisey mi ki.
Se

Sence hamgi dogum daha guzeldi[/QUOTE]

Ilki yani sezeryanim inanilmaz rahat konforlu idi cok cabuk ayaklnmstim normal dogumum dehset zor gecti oncesi de sonrasi da toprlanmam uzadı falan ama kesinlikle normal dogumum daha guzel daha ozel benm icin. Kendimi ic alemimde bambaska biyerde hissettriyor bana tum.olumsuzluklara ragmen derinimde degisik bi huzur mutluluk var. Bu bebegmle bagima da yansiyor. Ilkinde yarim yarali kalan yanim tamamlaniyor gibi ilac gibi benm icin cok istedgmden mi boyle yoksa o acilarin icinde cok baska bi haz mi var bilmiyorum ama bidaha evladim olursa yine yine normali isterim cok sukir rabbime kismet etti darsi arzu eden herkese[/QUOTE]

Bende kesinlikle katiliyorum sana.. En ehil ellerde en iyi şartlarda bile olsan sezeryani doğum anini yasayamiyor olmak en büyük eksiklik. Anlatilmaz yasanir dedikleri şey tamda aslinda

Yok kirkimiz cikmadi bugun 19 gunluk oldu daha.. Annemler ille yapda gidelim artik deyince mecbur one cektik planlari.. :KK66: haftaya pazar gideceklermis sanirim..

Evine döndugunuzde yaparsin belki sende .. Ben kimsemiz yok derdim ama dun ev almadi icindeki insanlari.. Esimin velilerine kadar geldiler Allah rasi olsun.. Kalbini ferah tut arkadasim sen ne dusunursen dusun hersey olacagina varir .. Ya sabir cek

O manada kirklandin demedim.kuzum kuranini okumusun kendin ya ne cabuk.bitti lohusaligin dedimdi;) anneyle durumlar iyi galiba kalma rekoru kirdigina göre aman iyi ol sen bari. Benim icin olan guxel temennilerne de ayrica tesekkurler allah razi.olsun canm. Mevlut yapinca gelcek olur illa da okutcak birini bulmam zor ondan bilemiom evimde nasip olur mu

Horozlar otmeye basladi bile çoktan ..

Hepten gün ağarmadan ben kacar :KK66:

Telefonun ışığından büyük kuzu rahatsiz oldu vurup kafayı yatayim bari birinden biri uyanmadan

@maral sabaha guzel habern gelir inşallah canim

hayirli geceler veya sabahlar herkese;)

[QUAnnemlrefraz85, post: 39696051, member: 605320"]O manada kirklandin demedim.kuzum kuranini okumusun kendin ya ne cabuk.bitti lohusaligin dedimdi:KK66: anneyle durumlar iyi galiba kalma rekoru kirdigina . Ugrare aman iyi ol sen bari. Benim icin olan guxel temennilerne de ayrica tesekkurler allah razi.olsun canm. Mevlut yapinca gelcek olur illa da okutcak birini bulmam zor ondan bilemiom evimde nasip olur mu[/QUOTE]

Annemler grcekten kalma rekoru kirdi.. Sezeryan sonrasi ameliyattan hemen sonra defalarca kez bayilmisim hastanede suratim bembeyazmis cok panik olmuslar.. Hemsirelerin ellerinde pamuk beni ayilmak icin ugrastiklarini animsiyorum.. Dr a bagirdiklarini bir telas dr un yanima gelisini falan.. Bunlar annemin vicdanini kabartmis olsa gerek .. Eve gelince 1 hafta kambur gezdim.. Hep oyle kalicam zannettim..iste o donem Allah rasi olsun cok yardim etti.. Kocami da pesine gelin etti gerci ama olsun :)

Vallahi bir iki kez bana sen birak ben yaparim dedigi anlarda agladim annem beni duaunuyor diye

Gunaydın kızlar,

Bazılarınızın yatış saati benim için gün başlangıcı olmuş. İki saattir uyanığız biz. Bebenin tekrar uyumaya hiç niyeti yok :KK43:

="serefraz85, post: 39696020, member: 605320"][QUOTE="iparkatre, post: 39696014, member: 60Sezeryanğüslerim yumru yumru sert ve acıyo,kızım emince yumuşuyo ama yara olmamasına rağmen uçlarda çok sızı oluyo içten içten.. Ağrımayan yerim yok gerçi hiç iyi hissetmiyorum çoğunlukla.. Emiyo şu an ama emzik gibi uyuklayarak.. Hemoroidler coşmuş,vajina kenarında ağrı ve hafif şişlik var.. Diyorum hastalığım var herhalde bilmediğim neden bu kadar köüyümki :KK43:[/QUOTE]

Kafani bosalt rahatla bi once gerginsin cok. Sezeryan yapmistin sanirim ama sende de benmki gibi hematom olabilir mi ki tam olarak nerde o sislik ve agri. Benim vajina altinda makads dogry yumurta gibi sis ve kotu bi agri olmustu oyle bisey mi ki.[/QUOTE]
Ameliyat yerimde bi sıkıntı yok şükür,sanırım geçmeyen çatı ağrımın yansıması bunlar.. Geçen gece yan yatayım dedim yarım saat uyumuşum,2 gündür zor yürüyorum yine.. Kemiklerim birbirine geçmiş sanki,ortopedi dr u 2 aya kadar sürebilir doğum sonrası da demişti :(
Hemoroid başa bela zaten,ensemin alt tarafında sola yakın yerde acayip batma oluyo duruş bozukluğundan,sırt ağrısı da cabası.. Nasıl gerilmeyeyim ki vücudumda isyan var sanki,annem gidene kadar düzelmem lazım yoksa yandım,kadın 3 aydır burda 40 lanınca gidecek daha fazla tutamam onu burda :(
Allahım yardım etsin..

Nobettesin sen de anlasilan. Babasinin horultusunu ninni saysa da uyusa :)
Mattikacım medela calmayı kullanmaya başladım ben ama yine mama çok geliyo sanki ya da benim kız iyi vakumluyo,hiç zorlanmadı emerken.. Hatta bi kaç kere ağzından çıkardım boğulmasın diye :) biberonda bi sorun mu var acaba anlamadım..

taze anneler hayırlı akşamlar.artık esksi gibi giremiyoruz cümleten.hele iki çocuklu olanlar.
bugün 21. gündeyiz hala dikiş acılarım tamamen geçmiş değil.fazla ayakta kaldığım zaman ki günüm zaten ayakta geçiyor birde üşüttüğüm zaman daha fena szılıyor.
annem yanımda kaldı 10 gün falan.sonra gerek yok diye gönderdim.zaten evlerimiz yakın istediğim zaman gelir.eşim zaten son derece yardımcı.kızımın bütün sorumluluğunu alıyor sağolsun.bana sadece paşamla ilgilenmek kalıoyr.emzir gazını çıkar bezini değiştir pışpışla onlar kolayda gece sık sık uyanmaya henüz alışamadım.erken yatmam gerekiyo bu sefer kocişle bi oturamıyoruz..hepsi düzene girecek zamanla..
bide bebeğimin yüzünde sivilceler çıktı hep..varmı böyle olan.hergün yüzünü siliyorum.acaba sütümlede silsem bi şey olur mu bilemedim.
yeni dogan bebeklerde oluyormus benim kızımdada var

Mattikacım medela calmayı kullanmaya başladım ben ama yine mama çok geliyo sanki ya da benim kız iyi vakumluyo,hiç zorlanmadı emerken.. Hatta bi kaç kere ağzından çıkardım boğulmasın diye :) biberonda bi sorun mu var acaba anlamadım..
Guclenmistir cenesi iyice. Yine de digerlerinden iyi olabilir cekmeden gelmiyor ama biberon sonucta. Meme gibi olamaz.
Bu arada benim de kemik agrilarim gecnedi. Sirt agrisi cok kotu. Kuyruk kemigi agrisi da duruyor gecmedi dogurunca. Hareket edebilsek iyi gelir hafif yuruyus ama nerde nasil yurucem hava da soguk

Çok önemli birşey sorucam
Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu :(

Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu :KK43:
Ben de doğumdan 1 hafta sonra aldım raporumu,orda tarihler falan belli zaten,bi sıkıntı olmaması lazım,bi an önce git hastaneye bence..

Guclenmistir cenesi iyice. Yine de digerlerinden iyi olabilir cekmeden gelmiyor ama biberon sonucta. Meme gibi olamaz.
Bu arada benim de kemik agrilarim gecnedi. Sirt agrisi cok kotu. Kuyruk kemigi agrisi da duruyor gecmedi dogurunca. Hareket edebilsek iyi gelir hafif yuruyus ama nerde nasil yurucem hava da soguk
Avent Yenidoğan kullanıyorum o da çekmeden akmıyo,sabah 2 kere boğulcak gibi oldu medelayla ben de tekrar aventi verdim,boşuna aldım sanırım..
Ben yürüdükçe daha da artıyo ağrılarım,bu çatı ağrısı berbat bişey.. Ne zaman hafiflicem hamilelik öncesi gibi ne zaman rahat rahat yatabilicem.. Hastalıklı hissediyorum kendimi ve psikolojim gitgide çökmeye devam ediyo :(

Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu :KK43:
37. Hafta raporu ve dogum raporu gerekli. Hastanenle gorus belki onlar sskya bildirmistir ve muhasebene bilgi maili gitmistir. Ihmal etme.

Back
X