- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnı açmış gibi hisseiyorum mama da veriyorum reddetmiyor emzik veiyorum kavga dövüş emmeye calışıyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum kafayı yiyecem
Evet yazardi mutlaka demek ki hastanede. Insallah hayirli haberlerini aliriz. Bizim takvimimiz ayniydi beni gececek kesin :) en son ben dogurcam azimliyim :))Doğurdu mu acaba? Doğurmasaydı yazardı hayırlı haberlerini bekliyoruzMaRaL_
Ucuz birsey de degil medela. Bende var ama oglumda 1-2 defa kullandim uzun bir kullanim tecrubem yok. Biberonu duzenli kullsnirsan hangi modeli olursa olsun memeden uzaklasiyor bebek. Ben eylule kadar evdeyim o yuzden biberon vermicem bakalim ihtiyac olmazsa.Avent Yenidoğan kullanıyorum o da çekmeden akmıyo,sabah 2 kere boğulcak gibi oldu medelayla ben de tekrar aventi verdim,boşuna aldım sanırım..
Ben yürüdükçe daha da artıyo ağrılarım,bu çatı ağrısı berbat bişey.. Ne zaman hafiflicem hamilelik öncesi gibi ne zaman rahat rahat yatabilicem.. Hastalıklı hissediyorum kendimi ve psikolojim gitgide çökmeye devam ediyo![]()
Kokma daha aynı odaya sokma bişey olmaz Allah ın izniyleEşimin yeğeni geldi erkek 15 yaşında.
Mutfakta kahvaktı hazırlıyordum bebekte içerde yatıyordu. Geldiler o sırada cee mee yaptı, emziği falan düştü çocuk verdi.
İçeri bir girdim yeğen perişan hasta burnu akıyor hapşuruk tıksırık ne ararsan var.
O halde bebeği elledi kimbilir daha neler yaptı.
Aşırı canım sıkıldı şimdi taktım kafaya ya bebek hasta olursa diye.
Eşim onca zaman yanındaydı görmüyor sanki çocuğun hasta olduğunu.
Virüs mü var kimbilir ne vardı çocukta başıma ağrılar girdi.
Eşimin yeğeni geldi erkek 15 yaşında.
Mutfakta kahvaktı hazırlıyordum bebekte içerde yatıyordu. Geldiler o sırada cee mee yaptı, emziği falan düştü çocuk verdi.
İçeri bir girdim yeğen perişan hasta burnu akıyor hapşuruk tıksırık ne ararsan var.
O halde bebeği elledi kimbilir daha neler yaptı.
Aşırı canım sıkıldı şimdi taktım kafaya ya bebek hasta olursa diye.
Eşim onca zaman yanındaydı görmüyor sanki çocuğun hasta olduğunu.
Virüs mü var kimbilir ne vardı çocukta başıma ağrılar girdi.
Bu erkeklerde koruma içgüdüsü neden yok.Kokma daha aynı odaya sokma bişey olmaz Allah ın izniyle
Anca insanlarla uğraşalım zaten zarar görmemek adına bıktık yeminle
Annemler haftaya bugün gidecekmis.. Hamileligimde pek yardimini goremesemde doğum sonrasi annem beni çok sasirtti.. Mutfaktan cikamafi bulasik bitmedi geleni gideni agirladi.. Arada söyleyeceğini söyledi yapacagini yapti ama yinede beklemiyordum ne yalan diyim.. Yaklasik 2 ay dir yanimdalar..
Simdi onlar gidince garip bir şekilde evi nasip çekip cevirecegimi düşünmeye basladim.. İlk çocukta hic boyle bir kaygiya kapilmamistim ama bu sefer endiselerim var..birazda evimin pis olmasına yemek olmamasına alisik olmayisimdan sanirim..
Herşeye en mükemmel şekilde nasil yetisebilirimin sancilarini yasiyorum icerlerde..![]()
Bu erkeklerde koruma içgüdüsü neden yok.
Yoksa sadece benimkinde mi yok?
İnstegrama bebeğin resmini koyucam dedim, kıyameti koparda kırkı çıkmadan nazar değermiş diye.
Güya düşünceli baba.
Öyle diyorlar süt korur diye ama hastanelerde hasta bebek dolu. Yengem hasta diye 20 gündür bize gelmedi. Dün geldi bebeği kucağına aldı onda bile içimden diyorum acaba kıyafetini yıkadı mı hastalıktan sonra.Anneme gelenler öpmesin bebişi hasta falan olurlar demiştim. Annem bebişlerin en az altı ay koruyuculuğu var dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum annem dedi diye inanmak istedim. Hem süt de koruyor sanırım. Allah zaten en büyük koruyucu.
Bizde bir kaç gün yedik. Şimdi bir gün yapıyorsam yemek bir gün yine dışardan yiyoruz. Bu arada brokoli de gaz yapar mı acabaYemeğimi dışardan söylüyorum çok da güzel doyuyorum. Salatamı proteinimi alıyorum. Evimin istediğim Odasında yerim yemeğimi artık.
Evet canım çok iyiymiş süt için daha iki gün önce ibrahim saraçoğlu tekrar söyledi hep söylüyorlar sade olanından tabi meyveli olmaz bide kuru incir ye ve bol su iç günde 3 tane iç icebiliyosanMaden suyu süt mü yapıyor?
Bizde bir kaç gün yedik. Şimdi bir gün yapıyorsam yemek bir gün yine dışardan yiyoruz. Bu arada brokoli de gaz yapar mı acaba
Evet canım çok iyiymiş süt için daha iki gün önce ibrahim saraçoğlu tekrar söyledi hep söylüyorlar sade olanından tabi meyveli olmaz bide kuru incir ye ve bol su iç günde 3 tane iç icebiliyosan
Şükür , rahata kavuşmana cok sevindimYemeğimi dışardan söylüyorum çok da güzel doyuyorum. Salatamı proteinimi alıyorum. Evimin istediğim Odasında yerim yemeğimi artık.