Çok yemiş oluyormuş. OburiksKaka yeşil olunca ne oluyordu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yemiş oluyormuş. OburiksKaka yeşil olunca ne oluyordu ?
Karnabahar ve brokoli cok gaz yapiyor demisti ebe bana. Sebzelerden ispanak ve pazi yiyebilirmisiz. Marul vs hepsi gaz yapiyo demisti de ne yicez o zaman ne kaldi sebzelerden diye sasirmistim hatta.Bizde bir kaç gün yedik. Şimdi bir gün yapıyorsam yemek bir gün yine dışardan yiyoruz. Bu arada brokoli de gaz yapar mı acaba
sen hasta olmadikc bebek de olmaz ilk 3 ayda. Sendeki virus geciyor ama. Kotu dusunme. Senin esin ogrenecek babaligi da zaman lazimEşimin yeğeni geldi erkek 15 yaşında.
Mutfakta kahvaktı hazırlıyordum bebekte içerde yatıyordu. Geldiler o sırada cee mee yaptı, emziği falan düştü çocuk verdi.
İçeri bir girdim yeğen perişan hasta burnu akıyor hapşuruk tıksırık ne ararsan var.
O halde bebeği elledi kimbilir daha neler yaptı.
Aşırı canım sıkıldı şimdi taktım kafaya ya bebek hasta olursa diye.
Eşim onca zaman yanındaydı görmüyor sanki çocuğun hasta olduğunu.
Virüs mü var kimbilir ne vardı çocukta başıma ağrılar girdi.
Biber dolması,patlıcan musakka,türlüKarnabahar ve brokoli cok gaz yapiyor demisti ebe bana. Sebzelerden ispanak ve pazi yiyebilirmisiz. Marul vs hepsi gaz yapiyo demisti de ne yicez o zaman ne kaldi sebzelerden diye sasirmistim hatta.
Bunlara ilk aylar dikkat etmek lazim tabii sonra artik deneye yanila ogrenilir bence :)
Dana yaÇok yemiş oluyormuş. Oburiks
Aramış annesini fırçalamış hasta çocuğu bize neden gönderdin diye.sen hasta olmadikc bebek de olmaz ilk 3 ayda. Sendeki virus geciyor ama. Kotu dusunme. Senin esin ogrenecek babaligi da zaman lazim
Yesinler danayı.daha öncede yazmıştım kafası aynı bizim kızın kafa. Benimkininde saçları öyle.Dana yazorla ayırıyom memeden uyudu şimdi iliğimi sömürdü
10 kilo verdim
Dolmalik biber, patlican vs hep yazin daha guzel simdi yememeye calis bence. Evet et ve balik serbestmis bi de sut urunleri tabiiki.Biber dolması,patlıcan musakka,türlü
Tabii ben hiçbirinin mevsimini bilmiyorum ama yediğim sebze sayılı zaten. Ete devam o zaman
oncon80, post: 39697596, member: 208392"]Doğurdu mu acaba? Doğurmasaydı yazardı hayırlı haberlerini bekliyoruzMaRaL_
pazar olunca geç kalkdik kahvalti vs giremedim canim yaEvet yazardi mutlaka demek ki hastanede. Insallah hayirli haberlerini aliriz. Bizim takvimimiz ayniydi beni gececek kesin :) en son ben dogurcam azimliyim :))
çok emmi$ oluyorKaka yeşil olunca ne oluyordu ?
pazar olunca geç kalkdik kahvalti vs giremedim canim ya
gecede hiç uyanmadan uyumusum sabah 8 buçuga kaadr :)))
hahhaha benim ayarlar duzensiz alarm napsin :)Anaaa yanlis alarm miydi yani :))
Yesinler danayı.daha öncede yazmıştım kafası aynı bizim kızın kafa. Benimkininde saçları öyle.
Benimki uzun süre emmiyor en fazla beş dk. Süt hızlı çıkıyor çabuk doyuyor heralde.
hahhaha benim ayarlar duzensiz alarm napsin :)
buraya yazmayim diyorum dayanamayip yaziyorum
sonrada boyle yalanci çoban oluyorum
1 hafta daha dogurmazsam kimse inanmayacak benim hamile olduguma :)