Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa görmedim ben yazdığını benimki bi yapıştımı 45 dkYesinler danayı.daha öncede yazmıştım kafası aynı bizim kızın kafa. Benimkininde saçları öyle.
Benimki uzun süre emmiyor en fazla beş dk. Süt hızlı çıkıyor çabuk doyuyor heralde.
Valla hazmetmese günde 10 defa kaka yapmaz herhaldeçok emmi$ oluyor
hazimsiizlik sancisi yapmuyorsa aynen devam :)
not: hazimsizlik gazdan daha beter rahatsiz edermis
Benim kız için diyor herkes koymuş suratını koymadım ben sen koymamışmıydın yanlış mı gördümResim falan mı koydunuz?
Uyumuyor Bnmki ya herseye hakim olacak illaki çalışanları hastalara bakarken o film falan izler ayakta olur ama yatmazÇalışan yok mu?
Normalde eczanelerde arkada bir oda olur orda uyurlar.
5-8-12-19-26-37 diye gidiyor cnm :) şans topu oynamis gibi hissettim bi an kendimi :)4 8 12 şeklinde mi ataklar oluyor? Hiç uyumaması ağlaması falan ondan mı? Ne kadar sürüyor?
:))5-8-12-19-26-37 diye gidiyor cnm :) şans topu oynamis gibi hissettim bi an kendimi :)
Kizlar ben dogurcak miyim sizce ya.. dusunmemeye calisiyorum elimde degil surekli tetikteyim hareket ediyo mu diye. Doktor normal bi durum dedi korkma dedi ama insanin cidden elinde degil..
Bi de inmiyo ya asagi hala kaburgalarimda resmen agzimdan cikacak. Bu kadar beklemeye bi sey olcak yine sezaryen olcam ben bak demisti dersiniz. Pazar gunune kadar inmezse kanala artik zaten direkt alicak doktor. Pek inecek gibi de durmuyo.
Benim stresim bana yeterken bi de milletle ugrasiyorum. Neden hala dogurmadin diye ariyolar ya. tutuyom kendimi inadina ondan dogmuyo
Tobe tobe yaa.. offf!
gitmedim, sancilarim azaldi, simdide bisey yok zaten ..
yarin arayicam hastaneyi takibe basliycaz salidan itibaren .. yarin çok yurumeyi duusnuyorum hatta her gun yuruyebilirim, çocuklari bi yerlere birakmam lazim ..
benimki aşağıda çoktan indi ama ne oldu hala tık yok
bu kadar beklemişken bi de sezo olursam hiç şaşmam bu talihime
Ben dün tekrar başladım cnm zırt pirt uyanıp aranıyor ben de dayanamayip meme veriyordum. .Eylül de kısacık emip bırakıyordu. .eşim atıştırmaci bebek olmuş eylül dedi..şimdi uyandığında emzik verip pispisliyorum tekrar uykuya dalmasını sağlıyorum. .2.5 -3 saatten önce beslememeye çalışıyorum çünkü bu sefer doğru düzgün bi ogunu olmuyor yarım saat bi saatte bi az az emip bırakıyor. .bgn 2.günümüz şimdilik iyi gibiKizlar,
Tracy'nin rutini uygulayan var mi?krizantemcik sen sanki bi ara denemis miydin canim? Bu uyku problemleri canima yetti. Keske su rutini uygulayabilsem...
Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
sut problemim yok ama benimkide memeyi reddetti simdi avent gogus ucu koruyucusu ile emziriyorum malesef.umarim birqz buyuyunce normal gogsume doner benim derdim anne sutu alsinda nasil aliyorsa alsin modundayim takmiyorum artik kafaya 1 aylik olduk artiksütüm bugün daha iyi geliyor ama emerkenn çok daha fazla gelsin istiyor huysuzlanıyor biberon gibi olsun istiyor memeyi unutacak reddedecek diye korkuyorum
Ne yapalım en azindan durumun normalligini kabullenmek lazım :))):))
Bebeler durmuyo analari teselli bulalim diye atak geciriyo diyo :)))
Çok geçmiş olsun cnm allah seni bebisine sevdiklerine bagislamisKızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....