2015 Şubat Anneleri

sut problemim yok ama benimkide memeyi reddetti simdi avent gogus ucu koruyucusu ile emziriyorum malesef.umarim birqz buyuyunce normal gogsume doner benim derdim anne sutu alsinda nasil aliyorsa alsin modundayim takmiyorum artik kafaya 1 aylik olduk artik
iki gün sarılıktan hastanede yattı orda mamaya biberona alışmış göğsümü emiyor ama biberon gibi aksın istiyor emdikten sonra haala aranıyor bi ölçek mama veriyorum kıtlıktan cıkmış gibi yiyor ya sütüm yetmiyor yada mama tadına alıştı bende çözemedim bi düzene girseydik

Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
Cok gecmis olsun canim..
Pihtilasma faktorun neydi. Senle mi ilgili igneyi birakmakla mi ilgili. Ya allah korumus bebegine bagislamis.

hahhaha benim ayarlar duzensiz alarm napsin :)
buraya yazmayim diyorum dayanamayip yaziyorum
sonrada boyle yalanci çoban oluyorum:mad::mad::mad:
1 hafta daha dogurmazsam kimse inanmayacak benim hamile olduguma :)
Çocuğa ilerde anlatırsın.
İnternette 30-40 kişi senin doğmanı bekledi fenomen oldun diye.
Kız yoksa hamile değilsinde bizi keklemek için mi üye oldun.
Şaka yapıyoruz ama alınmıyorsun değil mi? Samimiyetine güvenerek yazıyorum ben her şeyi amma hamilelik hali alınırsın gücenirsin.
Üzmeyelim seni.

Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
alllah korumus canim bende kullandim biliyprsun ki ben kesmemistim igneyi . ne olursa olsun 9 ay kullaninca vucut alisiyor birden kesince.olabiliyor.demekki .yinede rabbim dahakotusunu yasatmamis alllah herkesi yavrusuna bagislasin insallah tekrardan cok gecmis olsun

sütüm bugün daha iyi geliyor ama emerkenn çok daha fazla gelsin istiyor huysuzlanıyor biberon gibi olsun istiyor memeyi unutacak reddedecek diye korkuyorum
Canim annem kardesime biberon vermek zorunda kalmisti yeniden memeye donsun diye ac birakmis mecbur kalip emsin diye.bide mamayi siringaya al meme ver ustten damlat yani memeden mama geliuo sansin ise yariuomus

iki gün sarılıktan hastanede yattı orda mamaya biberona alışmış göğsümü emiyor ama biberon gibi aksın istiyor emdikten sonra haala aranıyor bi ölçek mama veriyorum kıtlıktan cıkmış gibi yiyor ya sütüm yetmiyor yada mama tadına alıştı bende çözemedim bi düzene girseydik
benimde 3 gun sutum gelmedi o sirada sarilik oldu surekli mama verdik emsede sutum yetmeddi ondan biberona alisti bu arada mamayi vermedim unuttu ama seninde kesmen lazim ben sutumu sagip verdim hep o yuzden aramiyor simdi duzene soktum emziriyorum 1 saate yqkin sonra sagiyprum onu ya zor iciyor yada hic icmiyor

Canım çok geçmiş olsun Allah korusun hep inşallah.

Ben dün tekrar başladım cnm zırt pirt uyanıp aranıyor ben de dayanamayip meme veriyordum. .Eylül de kısacık emip bırakıyordu. .eşim atıştırmaci bebek olmuş eylül dedi..şimdi uyandığında emzik verip pispisliyorum tekrar uykuya dalmasını sağlıyorum. .2.5 -3 saatten önce beslememeye çalışıyorum çünkü bu sefer doğru düzgün bi ogunu olmuyor yarım saat bi saatte bi az az emip bırakıyor. .bgn 2.günümüz şimdilik iyi gibi

Biz hep öyleyiz işte. Yarım saatte bir saatte hep istiyor vermeye çalışıyorum bu sefer de çabuk süt olsun diye uğraşıyorum süt az sanıp mama veriyorum. Hangi emziği kullanıyorsun? Biz daha beğendiremedik.

canım çok geçmiş olsun.bu ne tuhaf bi durummuş.benimde beyinde var bağırsağı hiç duymamıştım

Tek zevkim çay kaldı onu da içeyim artık
Senin neden o kadar düştü?
Benim kanama olmuş.

Benim dusuktu zaten ondu inmis asagiya dogumdan sonra. Depolarda bi nane var benim ne bilmiyom da ilkinde de boyleydim

Çok önemli birşey sorucam
Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu :KK43:

Dogum raporunu duzenleyip vermis olmalari gerek sen demesen bile nsl atlandi ki bu hastaneyle gorus daha gecikme

Arkadas ben anneme gidiyorum ya, bakıcı buliim bi süre bende kalın dedi walla doğumdan beri bi gün dinlenemedim , en iyisi bu olacak gbi

Huzur bulacaksan git tabi dinlenirsin

Annemler haftaya bugün gidecekmis.. Hamileligimde pek yardimini goremesemde doğum sonrasi annem beni çok sasirtti.. Mutfaktan cikamafi bulasik bitmedi geleni gideni agirladi.. Arada söyleyeceğini söyledi yapacagini yapti ama yinede beklemiyordum ne yalan diyim.. Yaklasik 2 ay dir yanimdalar..

Simdi onlar gidince garip bir şekilde evi nasip çekip cevirecegimi düşünmeye basladim.. İlk çocukta hic boyle bir kaygiya kapilmamistim ama bu sefer endiselerim var..birazda evimin pis olmasına yemek olmamasına alisik olmayisimdan sanirim..

Herşeye en mükemmel şekilde nasil yetisebilirimin sancilarini yasiyorum icerlerde.. :KK43:

Annenin vicdana gelmesne cok sevindim canm

Yemeğimi dışardan söylüyorum çok da güzel doyuyorum. Salatamı proteinimi alıyorum. Evimin istediğim Odasında yerim yemeğimi artık.

Ohh iste bu kafan rahat karnin tok. Iki bin kadina vercegne ye dısardan. Nasilsa alisigiz hamilelikten dimi;)

Dana ya :-) zorla ayırıyom memeden uyudu şimdi iliğimi sömürdü :-) 10 kilo verdim

benim de on kg olmus giden pek bi sevindirigim kaldi 5-6kilo ve sönmus balon gobegim

Aramış annesini fırçalamış hasta çocuğu bize neden gönderdin diye.
Benim korkumdan önceden önlemini aldı.
Ben kolay hasta olmam ama virüs varmış piyasada belli mi olur.

dikkat et rabbim esrgesn sokma kimseyi gerekirse eve

Kizlar ben dogurcak miyim sizce ya.. dusunmemeye calisiyorum elimde degil surekli tetikteyim hareket ediyo mu diye. Doktor normal bi durum dedi korkma dedi ama insanin cidden elinde degil..

Bi de inmiyo ya asagi hala kaburgalarimda resmen agzimdan cikacak. Bu kadar beklemeye bi sey olcak yine sezaryen olcam ben bak demisti dersiniz. Pazar gunune kadar inmezse kanala artik zaten direkt alicak doktor. Pek inecek gibi de durmuyo.

Benim stresim bana yeterken bi de milletle ugrasiyorum. Neden hala dogurmadin diye ariyolar ya. tutuyom kendimi inadina ondan dogmuyo
Tobe tobe yaa.. offf!

canim haftan kac oldu? Beklmek cok zor ben de yasadim o stresi ama bisekilde doguyolar sen kafani korkularina degil arzu ettigin doguma odakla poztf ol. Bebegim bnm de inmemsti kanala hergun bol yuruyus yaptim merdivenleri bacaklarimi iki yana iyice acarak asimetrik hareketlerle indim ciktim. Otururken geriye dogru kaykildim bacaklarimi iki yana iyice acip oturdum. Yine ayakta iki bacagi acip ayak bileklerimi zit istikametlere donecek sekilde cevrmeye calistim. Squat denen hareketi cokca yaptim. Oryantal acip kalca cevirdim. Yatagin ucuna popomu dayayip yere otiz derecelik aciyla tum vucudumu paralel dogru yapacak sekilde gergin tuttum yine ayak acarak tabi. Bi ayagimi sandalyeye yukseltip adim atar gibi dururken diger ayagimi asagida tutup yana dogru actim. Butun bunlarin sonunda koca kafalim ilk gecisi basarip kanalin basina indi ve tahminim dogumumu baslatan da bu yogun calismalar oldu. Cok ugrastim valla:-)

pazar olunca geç kalkdik kahvalti vs giremedim canim ya
gecede hiç uyanmadan uyumusum sabah 8 buçuga kaadr :)))

piiii yine mi yanlis alarm hey yarabbim

Anne sutu sagip verdigim icin mi yaramiyor kizima kızlar bebegim kilo kaybediyor :KK43: mamayi 2 ogun falan anca veriyorum sutum yetmmeyince ona ragmen kilo kaybediyor var mi basinda boyle durum olan :KK43:

canim onun sagmakla ilgisi yoktur dr ne diyor baska bi nedeni olmali illa ins duzelir tez

benimki aşağıda çoktan indi ama ne oldu hala tık yok
bu kadar beklemişken bi de sezo olursam hiç şaşmam bu talihime

atin kafanzdan sezoyu cagriyorsunuz ben de 41 doldurdum bak sukur normsl oldu hafta gecmesi engel degil yeterki kararli olun

ah canim benm neler yasamissin sen oyle cok buyuk gecnis olsun rabbim korumus

sütüm bugün daha iyi geliyor ama emerkenn çok daha fazla gelsin istiyor huysuzlanıyor biberon gibi olsun istiyor memeyi unutacak reddedecek diye korkuyorum

sakin kalicam diye sartla kendini lutfen lutfeb lutfen. Endiseni anliyorum ama bu korkular sana zarar veriyor inan ki iyi dusun hersey yolunda gidecek buna inan dua edelim bi de senin icin hepimiz

sut problemim yok ama benimkide memeyi reddetti simdi avent gogus ucu koruyucusu ile emziriyorum malesef.umarim birqz buyuyunce normal gogsume doner benim derdim anne sutu alsinda nasil aliyorsa alsin modundayim takmiyorum artik kafaya 1 aylik olduk artik

kocaman oldunuz ha. Bazen ay donumlernde yapiyolar boyle gecicidir ins canim

Doktoruna hediye alan oldu mu. Bayan benimki hatırası olan bisey almak istiyorum ama ne? Esime dedm beceremedi ben nasil gidip seccem bilmiyorum yarin kontrole gideyim dedm niyetim yola dusup evime gitmek kafaya koydum. Hediye icin acil oneri lazım yani. Fular ve kisiye ozel kupa kahve seti disinda bsy gelmio aklima. Cicek ölüp gidiyor diye vazgectm

Kuzumu yikadik yine bugun nasil soyuluyor derisi gec gelen bebelerde olurmuş resmen deri degstriyor. Fileyle yıkamak zorluyor hic rahat durmuyor cadi cok hareketli ayaklarini fileye bastirip ileri ittirmeye calisiyor kendini ya da yana donduveriyo vucudunu. Cok seker ama ya bayılıyorum bakmaya doyamıyorum rabbim korusun meleklerimizi

Doktoruna hediye alan oldu mu. Bayan benimki hatırası olan bisey almak istiyorum ama ne? Esime dedm beceremedi ben nasil gidip seccem bilmiyorum yarin kontrole gideyim dedm niyetim yola dusup evime gitmek kafaya koydum. Hediye icin acil oneri lazım yani. Fular ve kisiye ozel kupa kahve seti disinda bsy gelmio aklima. Cicek ölüp gidiyor diye vazgectm
benimki erkek ama biz el yapımı cam bi süs eşyası aldık çok memnun kaldı.gümüş bi takı setine ne dersin??

Iki cocuklu analar ne durumdasiniz. Buyuklere zaman ayırabileniniz var mi? Ben tum gun yatakta emzir gaz cikart bez degis modundayim arti totoyu iyileştirme derdine yan durmaya çalışıyorum. Benim kızın devreler fena yandı bunda bebekten cok buyuklerin etkisi oldu ya neyse inanilmaz cetin bi durumdayiz hos benm kızın cetin olmayan bir devrini gormedk zaten. Ben vakit ayiramadkca daha beter oluyor bana karsi ofkeli baba hep goturup dsardw gezdrio gonlunu yapiyor ama bu da iyi gelmedi simardi hepten dunya parmağında donsun moduna girdi. Fakat evde durması cok daha zarar veriyor ortam yüzünden iki dk Dirlik vermiolar çünkü zaten eve gelirken agliyormus hep :( nasil toparlicam geri bilmiyorum. Sabah kucumen agladi emmek istedi buyuk de uyandı emme isi gaz kaka emme uyumama seklinde kısir donguye girdi iki saati astı o sirada buyugu uyumaya ikna edemedim ama kacak gözlerle hep beni izledi bakislarinda bariz iclendigi kiskandigi sürekli bebek kucagma yapışık olunca. Ifadesini unutamiyorum hic icime dokundu ama ne edeyim:( eve gidince daha yemeği isi vb var nsl basarcam blmem

Yaa görmedim ben yazdığını benimki bi yapıştımı 45 dk :-) ayırabilene aşk olsun o emerken Kalkıp gezebiliyorum o derece :-) süt Çeşmeden akar gibi damlıyor maşallah çok ta var zaten 10 dk emdikten sonra gelmeye Başlayan süt çok sağlıklıymış yapı ANCA gidermiş Dr Demişti
Emek hanım nasıl anlaşıyorsunuz dimi
iyiyiz maşallah.
Bir günü bir gününü tutmuyor.
İyi kilo alıyor ama çok emmiyor.
Kırkları çıksa biraz canlansalar daha iyi olacak.

Back
X