2015 Şubat Anneleri

Doktoruna hediye alan oldu mu. Bayan benimki hatırası olan bisey almak istiyorum ama ne? Esime dedm beceremedi ben nasil gidip seccem bilmiyorum yarin kontrole gideyim dedm niyetim yola dusup evime gitmek kafaya koydum. Hediye icin acil oneri lazım yani. Fular ve kisiye ozel kupa kahve seti disinda bsy gelmio aklima. Cicek ölüp gidiyor diye vazgectm

Canim benim 40+4 falan oldu iste doktor da normal dedi ama iste insan stres yapio ister istemez. Valla o dedigin yontemleri yapabilecegimi hic sanmiyorum :)) acaip dusuk enerjim son zamanlarda azcik yurusem kasik agrisindan geberiyorum. Bakalim insallah kendi keyfi gelir de girer kanala.

Bu arada hediye konusunu hic dusunmemistim du bakiyim guzel dogurtursa bisey dusunurum hahaha :)

Iki cocuklu analar ne durumdasiniz. Buyuklere zaman ayırabileniniz var mi? Ben tum gun yatakta emzir gaz cikart bez degis modundayim arti totoyu iyileştirme derdine yan durmaya çalışıyorum. Benim kızın devreler fena yandı bunda bebekten cok buyuklerin etkisi oldu ya neyse inanilmaz cetin bi durumdayiz hos benm kızın cetin olmayan bir devrini gormedk zaten. Ben vakit ayiramadkca daha beter oluyor bana karsi ofkeli baba hep goturup dsardw gezdrio gonlunu yapiyor ama bu da iyi gelmedi simardi hepten dunya parmağında donsun moduna girdi. Fakat evde durması cok daha zarar veriyor ortam yüzünden iki dk Dirlik vermiolar çünkü zaten eve gelirken agliyormus hep :KK43: nasil toparlicam geri bilmiyorum. Sabah kucumen agladi emmek istedi buyuk de uyandı emme isi gaz kaka emme uyumama seklinde kısir donguye girdi iki saati astı o sirada buyugu uyumaya ikna edemedim ama kacak gözlerle hep beni izledi bakislarinda bariz iclendigi kiskandigi sürekli bebek kucagma yapışık olunca. Ifadesini unutamiyorum hic icime dokundu ama ne edeyim:KK43: eve gidince daha yemeği isi vb var nsl basarcam blmem
Benim pek bilgim olmamakla birlikte, elbet sen bunu biliyor da olabilirsin grçen gün tv de doktor bebeğe bakarke. Büyükten yardım isteyin dedi ve mümkünse yanında fazla kucağunıza almayın dedi.
Benim anladığım kadarıyka kıskanmama gibi bir ihtimal yok.
Ablamın kızı 8 yaşında normalde bizim eve bayılır. Hergün annesine bugün gitmeyelim diyormuş.
Geliyor surat bir karış. Çok üzülüyorum. Seninki daha küçük insan kıyamıyor.

Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
Çok geçmiş olsun.Allah korumuş. Acil şifalar dilerim.

Benim pek bilgim olmamakla birlikte, elbet sen bunu biliyor da olabilirsin grçen gün tv de doktor bebeğe bakarke. Büyükten yardım isteyin dedi ve mümkünse yanında fazla kucağunıza almayın dedi.
Benim anladığım kadarıyka kıskanmama gibi bir ihtimal yok.
Ablamın kızı 8 yaşında normalde bizim eve bayılır. Hergün annesine bugün gitmeyelim diyormuş.
Geliyor surat bir karış. Çok üzülüyorum. Seninki daha küçük insan kıyamıyor.

yardim istiyorum kucagina da verip sevdriyorum ama yaninda kucagma almama sansim olmuyor cunku emme isini sıkı tutma derdindeyim o yuzden cogunluk kucagmda oluyor bi de hızlı cekip sutu genzne kacriyor gaz dugum oluyor onu cikartmaya ugradrken kesik kesik emiyor derken miciyor pespese bitmiyor silsile halinde. Hani keyfi sevmeye almıyorum kucaga ins evde duzene sokarim. Buyugu kucugu hepsi etklniyor onlara da yazik:(

Yani artık mart annesi oldunuz.. Gidinde bizde kaka çiş muhabbetimize devam edelim.
Şaka maka balık burcu yaptunız cocukları..
Kız cocukları için iyi ama erkeği çekilmiyor.

Vallahi ben de kaka sut muhabbetinize katilmak istiyorum ama olmiyo napiyim :)

Benim kizim balik olacakti zaten 20 subattan once dogmadigi surece. 26 subatti son gunum. Ben de kova olsun isterdim ama kismet degilmis. Aman dogsun da artik saglikla ne olursa olsun :) balik burcu erkeklerini bilmem de kizlari nazli olurmus. Benim kiz da daha simdiden nazlaniyo baksana.

Doktoruna hediye alan oldu mu. Bayan benimki hatırası olan bisey almak istiyorum ama ne? Esime dedm beceremedi ben nasil gidip seccem bilmiyorum yarin kontrole gideyim dedm niyetim yola dusup evime gitmek kafaya koydum. Hediye icin acil oneri lazım yani. Fular ve kisiye ozel kupa kahve seti disinda bsy gelmio aklima. Cicek ölüp gidiyor diye vazgectm
Ben yöreye özgü Bir yiyecek götürecektim ama becerip gegetittiremedim kaldı öyle.
En iyisi çikolata tatlı tarzı şeyler bence.can boğazdan gelir.

Biz uc kisi falan kaldik dogurmayan..

Cok gecmis olsun neler atlatmissin oyle okurken tuylerim diken diken oldu :/ en kotusu boyle olsun bi daha allah gostermesin insallah :KK43:

Sağol arkadaşım Allah sizleri korusun inşallah ...

Back
X