- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Cnm sen takip etmişsin beni zaten :)Senin ne adın ipucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen takip etmişsin beni zaten :)Senin ne adın ipucu
D ile başlıyor :)Cnm sen takip etmişsin beni zaten :)
Cok gecmis olsun canim..
Pihtilasma faktorun neydi. Senle mi ilgili igneyi birakmakla mi ilgili. Ya allah korumus bebegine bagislamis.
Çok geçmiş olsun cnm allah seni bebisine sevdiklerine bagislamis
alllah korumus canim bende kullandim biliyprsun ki ben kesmemistim igneyi . ne olursa olsun 9 ay kullaninca vucut alisiyor birden kesince.olabiliyor.demekki .yinede rabbim dahakotusunu yasatmamis alllah herkesi yavrusuna bagislasin insallah tekrardan cok gecmis olsun
canım çok geçmiş olsun.bu ne tuhaf bi durummuş.benimde beyinde var bağırsağı hiç duymamıştım
Canım çok geçmiş olsun Allah korusun hep inşallah.
Benim dusuktu zaten ondu inmis asagiya dogumdan sonra. Depolarda bi nane var benim ne bilmiyom da ilkinde de boyleydim
Dogum raporunu duzenleyip vermis olmalari gerek sen demesen bile nsl atlandi ki bu hastaneyle gorus daha gecikme
Huzur bulacaksan git tabi dinlenirsin
Annenin vicdana gelmesne cok sevindim canm
Ohh iste bu kafan rahat karnin tok. Iki bin kadina vercegne ye dısardan. Nasilsa alisigiz hamilelikten dimi
Sağol canımsen normal doğum yapabildin mi,çok takip edemedim,bebiş nasıl?
benim de on kg olmus giden pek bi sevindirigim kaldi 5-6kilo ve sönmus balon gobegim
dikkat et rabbim esrgesn sokma kimseyi gerekirse eve
canim haftan kac oldu? Beklmek cok zor ben de yasadim o stresi ama bisekilde doguyolar sen kafani korkularina degil arzu ettigin doguma odakla poztf ol. Bebegim bnm de inmemsti kanala hergun bol yuruyus yaptim merdivenleri bacaklarimi iki yana iyice acarak asimetrik hareketlerle indim ciktim. Otururken geriye dogru kaykildim bacaklarimi iki yana iyice acip oturdum. Yine ayakta iki bacagi acip ayak bileklerimi zit istikametlere donecek sekilde cevrmeye calistim. Squat denen hareketi cokca yaptim. Oryantal acip kalca cevirdim. Yatagin ucuna popomu dayayip yere otiz derecelik aciyla tum vucudumu paralel dogru yapacak sekilde gergin tuttum yine ayak acarak tabi. Bi ayagimi sandalyeye yukseltip adim atar gibi dururken diger ayagimi asagida tutup yana dogru actim. Butun bunlarin sonunda koca kafalim ilk gecisi basarip kanalin basina indi ve tahminim dogumumu baslatan da bu yogun calismalar oldu. Cok ugrastim valla
piiii yine mi yanlis alarm hey yarabbim
canim onun sagmakla ilgisi yoktur dr ne diyor baska bi nedeni olmali illa ins duzelir tez
atin kafanzdan sezoyu cagriyorsunuz ben de 41 doldurdum bak sukur normsl oldu hafta gecmesi engel degil yeterki kararli olun
ah canim benm neler yasamissin sen oyle cok buyuk gecnis olsun rabbim korumus
sakin kalicam diye sartla kendini lutfen lutfeb lutfen. Endiseni anliyorum ama bu korkular sana zarar veriyor inan ki iyi dusun hersey yolunda gidecek buna inan dua edelim bi de senin icin hepimiz
kocaman oldunuz ha. Bazen ay donumlernde yapiyolar boyle gecicidir ins canim
Çok geçmiş olsun.Allah korumuş. Acil şifalar dilerim.
Canim bence kv ve gorumce birkac gun bebegi gorup gitsinler. Onlar bakmaz sana hele cocuklar varmis cok daralirsin. Onlardan bakim bekleme artik kendin bakarsn bebegine.
Hala aciyor mu karnin tamamen ne zaman iyilesicek ben de yalniz kalmak istiyorum cocuklarimla ah bu sezeryan ah![]()
Canim, bizimde burun tianikligi sorunu oldu,otribebeden bizde aldik.cok guzel ise yariyor.ama onemli kismi şu: serum fizyolojik sikacaksin burun deliklerine.korkma bisii olmuyor,bize de hemsire ogretti..biraz bekle,sumuker yumusuyor,sonra cekiyorsun onlari..banyodan sonra yapsan en guzeli..cocuk cok rahatliyor,araliksiz 3-4 saat uyuyor...
Kv gelince hizmet filan etme..yapmalari gereken seyleri sen soylersin bence,su yemek yapilsin filan gibi..sana hizmet edilmese de sen onar icin kendini yorma bari![]()
çok geçmis olsun canim yamthr 577 idi sanırım ,bunun yaşanmasında kan grubunun da etkisi olabiliyormuş,o rh pozitiflerde görülüyormuş galiba,ama düşük bi ihtimal ,Allah bi daha göstermesin diycez artık![]()
Deli oldum yaa 20dk disari cikmak zorunda kaldim bebege sut verip cikmistim. Anneme emanet ettim. Agliyor diye hmn mama vermis. Mama almasin diye gece gunduz canim çıkıyor. 20dk idare etmemis. Tok bebege dayamis mamayi. Bebek hala ağlıyor napcaz gene mi mama vercez. Sanki bebek sadece acken aglar. Sinirlerime hakim olamıyorum. Bu sinirle sutum kesilecek bidw ustune.
emzik almiyormu canimDeli oldum yaa 20dk disari cikmak zorunda kaldim bebege sut verip cikmistim. Anneme emanet ettim. Agliyor diye hmn mama vermis. Mama almasin diye gece gunduz canim çıkıyor. 20dk idare etmemis. Tok bebege dayamis mamayi. Bebek hala ağlıyor napcaz gene mi mama vercez. Sanki bebek sadece acken aglar. Sinirlerime hakim olamıyorum. Bu sinirle sutum kesilecek bidw ustune.
kiz o deil sanci yapiyormus isteValla hazmetmese günde 10 defa kaka yapmaz herhaldebilmiyorum ki
hehehhe rahim deil ta$ mubarek :)))))))))))
Bir şey olmaz csnım bir kereden.Deli oldum yaa 20dk disari cikmak zorunda kaldim bebege sut verip cikmistim. Anneme emanet ettim. Agliyor diye hmn mama vermis. Mama almasin diye gece gunduz canim çıkıyor. 20dk idare etmemis. Tok bebege dayamis mamayi. Bebek hala ağlıyor napcaz gene mi mama vercez. Sanki bebek sadece acken aglar. Sinirlerime hakim olamıyorum. Bu sinirle sutum kesilecek bidw ustune.
hehehe anlatirim tabi omur boyu unutmam zaten bu yaptigini , her defasinda kafasina kakarim dermisim :))))Çocuğa ilerde anlatırsın.
İnternette 30-40 kişi senin doğmanı bekledi fenomen oldun diye.
Kız yoksa hamile değilsinde bizi keklemek için mi üye oldun.
Şaka yapıyoruz ama alınmıyorsun değil mi? Samimiyetine güvenerek yazıyorum ben her şeyi amma hamilelik hali alınırsın gücenirsin.
Üzmeyelim seni.