2015 Şubat Anneleri

Plates topun varsa evde sancıları onda geçir canım açılmama çok faydası olmuştu benim.
yok canim pilates topum maaleesef :(
her turlu sanci agri çekmeye raziyim yeterki dogsun artik su çocuk ..
uyku da gozumden akiyor ama uyyamiyorumki,3 saat uyudum hepi topu

gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok :KK43:(
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gitmi$ oldum galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..

bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten:KK61::KK61::KK61:
dogurucan kuzum hemde pırt diye..az kaldı bence.

dogurucan kuzum hemde pırt diye..az kaldı bence.
insallah canimmm
valla aartik gozumde hiç bisey yok
dogum sancisindan, suni sancidan, hatta ve hattaaa sezeryandan bile korkmuyorum
geceden beri beynime format attim
hayirlisiyla yeterki dogsunda nasil dogarsa dogsun , ebe bile anladi benim stresimi, merak etme içerde kalmaz elbet çikacak bu bebek diyor :)

guluyummu aglayimmi halime..

insallah canimmm
valla aartik gozumde hiç bisey yok
dogum sancisindan, suni sancidan, hatta ve hattaaa sezeryandan bile korkmuyorum
geceden beri beynime format attim
hayirlisiyla yeterki dogsunda nasil dogarsa dogsun , ebe bile anladi benim stresimi, merak etme içerde kalmaz elbet çikacak bu bebek diyor :)

guluyummu aglayimmi halime..

maral günaydın,

anam sen doğurdunmu diye açtım daha doğurmadın mı kız :)))) olsun bebek nekadar dursa okadar güzel olur demekki tam gebe kalma tarihin yanlışdı öyle düşün :)

Bebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Dra gitmek istemiyorum. Fikri olan var mi kizlar
Benimki de hiriltili. Doktora sormustum 1.ay kontrolunde, olabilir sikinti yok dedi ustunde durmadi. Bilemicem.

• Beğen
Reactions: ydm
Bebek 22:30 da uyumuştu.
Uyandım saat 3:30
Uyuyakalmışım bebek de uyanmamış
Çok dertlendim onca saat aç kaldı yavrum
Sizinkiler o kadar uzun uyuyor mu?
Hala ayaktayız tabii.
Mslesef okadar uzun uyumadi henuz
Ama uyusa hic uzulmem

yok canim pilates topum maaleesef :KK43:
her turlu sanci agri çekmeye raziyim yeterki dogsun artik su çocuk ..
uyku da gozumden akiyor ama uyyamiyorumki,3 saat uyudum hepi topu

Allah yardimcin olsun canım cidden ama kolaylıkla olsun dilerim.

Ben onlardan iciyorum simdi
Maltafer solusyon

Kabızlık yapiyormu sende? Ben kabız oldum bu solüsyonda baslayali. Kabızlığı geçtim hemoroid oldu birde oturup bebeği emziremiyorum.

Bugün 1 ay kontrolümüz vardı. Boyu 2 cm uzamış, koca 1 ayda 500 gr almış:KK43: hem mama veriyorum hem beni emiyo dedim, mamays devam dedi. Az almış çünkü. Kocamı haklı çıkardı doktorda:KK34: El mahkum, madem doymuyo mamayı daha çok vercem. Ama sütü kesmem. Bizimki fıldırfıldır, çok fena bu kız dedi dr. Şimdiden takip etmelere başlamış, bu hareketler normalde 2 aylık bebeklerde olur dedi:)
Kac kilo digmustu boyu kacti bebisinin.

kızlar günaydın hepiniz maşallah doğurdunuz kavuştunuz. sizlere sorum ben kan hapımı decaviti kusturduklarından dolayı geçen hafta bıraktım 4-5 gün olmuştur. decavit benim dişlerim saçlarım için falan önemli değilmi? yani içince fena oluyorum sabah akşam çıkarıyorum içmemde lazım bliyorum ama nasıl yapıcam sizinde aynısı oldumu ben normalde vitamini bile hamile değilken koruyucuyla alırdım öyle hassas midem var :( son 5 ay böyle geçmez. yardım edermisiniz deneyimlerinizden

gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok :KK43:(
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gitmi$ oldum galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..

bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten:KK61::KK61::KK61:

Acılman yok muymuş? Ben dedim vardır 5-6 cm gider gitmez doğurur. Nese bugün olur inşallah....

Selammm...
takip edemiyorum kaç gündür. Dün topuk kanı için hastaneye geldik; ve kaldık hastanedeyiz hala.
sarılığı 18 çıkti, kilo kaybı yok. Anne sütüne baktılar sağıp o da da bir sorun olmayınca normal emziriyorum evdeki gibi istediğinde. Onun harici ışıkta Hep yavrum. bugün çıkabilirmişiz, bakalım doktorların vizit gezmesini bekliyoruz.
İyi yanı yanındayım.
sürekli oturduğumdan dikişlerim çok acıyor. Epizyo yeri özellikle.

yarin asimiz var ve kilo alimi nasil oldu meraktayim. daha henuz bir cocuk.doktoruda bulamadim onada goturmem lazim.
bu.hafta sonu evime donuyorum artik kendi evimizde duzenimizi kuracagiz.buraya daha sık girerim evde iken cok ayri kaldim.
oglan uyuyorken bende kestireyim yoksa uykusuzluk mahfediyor butun gun :)

@MaRaL_ henuz.dogurmamissin ama sen bizdrn bilgilisin hicbir bebek iceride.kalmiyor :) sikinti yapma hayirlisi ile bir avazda kurtul insallah. sancilarin acilmaya donussun insallah.[/USER]

Back
X