2015 Şubat Anneleri

Emmek istedikçe vermeyecek miyiz? Her emmek istediğinde veriyorum bir saatte falan oluyor. Yanlış mı yapıyorum?
Ben her emmek istediğinde vermiyorum cnm 2.5-3 saatte bi emziriyorum yoksa doğru düzgün emmiyor oynuyor resmen kucağımda ondan sonra yrm saat 1 saat sonra bidaha acikiyor

Normalmis o hırıltılı nefes alıp verme durumu. Hatta 6. Aya kadar devam edermiş. Bende goturmistum onun için doktora. Ağzı kapalıyken nefes alıyorsa temizlemeyin dedi doktoru. İlaca karşı bir doktor aynini yapıyoruz herşey yolunda.

Uzuuun zamandır giremedim artik herkes kavuşmuştur yavrusuna hepimizin gözü aydın geçmiş olsun arkadaşlar.
Cok tesekkurler canim, rahatladim

Cok sabirsizim ben. Uyumadi bebe hala. Agla agla oldum. Kocama verdim simdi pispislasin diye...
Sabret valla bak bgn bizim 4.günümüz baya oturdu gibi Rutini..uyutmayi ben de beceremiyordum ank da kollarim yoruluyordu onu kucağımda uykuya daldirana kdr..ist te emzirme koltuğunda sallana sallana çok rahat dalıyor uykuya sonra hemen yatağına aliyorum.. az daha dalınca da emzigini alıyorum..sallıyorum yatagini..Bu kdr anlattım kesin az sonra uyanir :))) ne zaman bebisi övsem az sonra tam tersi bi hareket yapıyor :)))

kızlar günaydın hepiniz maşallah doğurdunuz kavuştunuz. sizlere sorum ben kan hapımı decaviti kusturduklarından dolayı geçen hafta bıraktım 4-5 gün olmuştur. decavit benim dişlerim saçlarım için falan önemli değilmi? yani içince fena oluyorum sabah akşam çıkarıyorum içmemde lazım bliyorum ama nasıl yapıcam sizinde aynısı oldumu ben normalde vitamini bile hamile değilken koruyucuyla alırdım öyle hassas midem var :KK43: son 5 ay böyle geçmez. yardım edermisiniz deneyimlerinizden
Ben hiç vitamin kullanmadım ama beslenmeme dikkat ettim. Ama kan hapı kullandım mecburen beslenmeye toparlanmıyor o. Bi tane mandalinle birlikte alıyordum kan hapını. çiğneme tableti zaten bi dilim mandalinle beraber çiğniyosun hem mide bulandırmıyor hemde c vitaminiyle aldığın için ilaç daha etkili oluyo

Ben her emmek istediğinde vermiyorum cnm 2.5-3 saatte bi emziriyorum yoksa doğru düzgün emmiyor oynuyor resmen kucağımda ondan sonra yrm saat 1 saat sonra bidaha acikiyor
Bende senin gibi yapmak istiyorum ama Kv faktörü yüzünden beceremiyorum. Sonuç olarak çocuk tam doymadığı için huzursuz (saat başı bu memeler sütle dolmuyor çünkü), ben yorgun ve sinirli...

Ya ben cesaret edemiyorum burnuna serum fizyolojik damlatmaya genzine kaçar diye.. Nasıl damlatmalıyım??
Canım kafasını birazcık kaldır 2-3 damla her bir deliğe damlat. Çok kaldırma ama gerideki pisliklerde yumuşasın. Azıcık bekleyip aspiratörle çek. Bizimki önce huysuzlanıyor ama burnu açılınca çok mutlu oluyor yavrum :KK68:

Benim dr kanama cok onemli 2 gune gecti ama bana 1 hafta kremi mutlaka kullan gecmesse hemen gel demisti
Gobegi yakiyorlarmis kanama durmazsa
Yaw bu doktorların niye bir standartı yok. Ben ne edem şimdi. Bu saçma sapan şehirde doğru dürüst bir çocuk Dru bulamadım zaten :KK43:

Ben hiç vitamin kullanmadım ama beslenmeme dikkat ettim. Ama kan hapı kullandım mecburen beslenmeye toparlanmıyor o. Bi tane mandalinle birlikte alıyordum kan hapını. çiğneme tableti zaten bi dilim mandalinle beraber çiğniyosun hem mide bulandırmıyor hemde c vitaminiyle aldığın için ilaç daha etkili oluyo

Yaa ben bıraktım ama vicdan azabı çekiyorum :( ama içincede üzülüyorum bulantıdan.

Burun tiknikligi icin doktor bize serum fizyolojiyi 2 damla bir delige 2 damla doger delige verdi. Emmeden once gunde 4-5 kez tekrarlanabilir. Bi arkadas 2,5 ml falan demis coook fazla orta kulagina gider bebegin sonucu iyi olmaz kizlar tek seferde iki damla yeterli zaten yumusatiyor sumugu sonra da aspire edersiniz hemen rahatliyor

Plates topun varsa evde sancıları onda geçir canım açılmama çok faydası olmuştu benim.

MaRaL_ MaRaL_ Aynen ya her hastanede bir pilates topu olmalıymış.Hem çok hızlı açılıyor hem de daha az ağrı ile bir nimetmiş benimkini de 4 saatte 8 cm açmıştı.Dr bile şaşırdı.Tabi doğuma giderken 4 erkek öğretmen arkadaş ellerinde pilates topu biraz garip olmuştu ama :-) Milllet anne kayınvalideyle gider tey tey Çok güzel bir deneyimdi arabada müziği bile ayarlamışlardı sağolsunlar.Güzel bir gündü :)

Kıyameti kopartır bizimki oyle birşey yapsam! Cadaloz nefessiz kalıp mosmor olana kadar agliyor!

Selammm...
takip edemiyorum kaç gündür. Dün topuk kanı için hastaneye geldik; ve kaldık hastanedeyiz hala.
sarılığı 18 çıkti, kilo kaybı yok. Anne sütüne baktılar sağıp o da da bir sorun olmayınca normal emziriyorum evdeki gibi istediğinde. Onun harici ışıkta Hep yavrum. bugün çıkabilirmişiz, bakalım doktorların vizit gezmesini bekliyoruz.
İyi yanı yanındayım.
sürekli oturduğumdan dikişlerim çok acıyor. Epizyo yeri özellikle.

Geçmiş olsun çabucak geçsin inşallh her şey normal elbet bebelerimiz de sıkıntı olacak ama sarılık ve ışık tedavisi psikolojik olarak fazla etkiliyor o halde bebeği görmek lohusa bir anneye yapılmamalı.

Burun tiknikligi icin doktor bize serum fizyolojiyi 2 damla bir delige 2 damla doger delige verdi. Emmeden once gunde 4-5 kez tekrarlanabilir. Bi arkadas 2,5 ml falan demis coook fazla orta kulagina gider bebegin sonucu iyi olmaz kizlar tek seferde iki damla yeterli zaten yumusatiyor sumugu sonra da aspire edersiniz hemen rahatliyor
ya bu burun tikanikligini nasil anliyorsunuz normalde birseyi yok uyurken sessizce burnundan aliyor ama is emme zamanina gelince hikirdiyor tahminimce sumuk var serum fizyolojik deniyorum ama etki etmiyor dedigim gibi normalde sikinti yok

Kıyameti kopartır bizimki oyle birşey yapsam! Cadaloz nefessiz kalıp mosmor olana kadar agliyor!
İşte o Yüzden emzik veriyorum ben oyalanıyor yoksa gerçekten tam emmiyor hem ilk 10 dk gelen süt ten sonrası faydalıymış yani en az20 dk emmeliymiş

Back
X