Selamlar herkese lohusa bunaliminin esigindeyim zannimca

cocugum ne güzel emiyordu derken bi tuhaflasti uc dort gundur kisa kisa emiyor hadi sut gelio cabuk doyuyodur dedim ama hep uyuyor memede uyuyakalio uyandrmak icin ugrasiyorun memeyi alsin diye tepisiyorum resmen ama gunduz uykulu ve isteksiz kisa emmesi. Gece daha iyi gibi. Nazar oldugunu düşünüyorum gayet iyi gidiyordu her agladignda arandgnda obur dediler yine mi doymadn ne guzel ne cok emiyon dediler cocuga bihaller oldu delircem. Sariligi da yok neden bu kadar çok uyuyor anlamıyorum istemiosa zinhar tutturamiom memeyi bende de saplanti oldu korkudan. Devamli taciz ediom cocugu alir mi diye bu da doğru dgl biliyorum ama elimde değil

cok uzuluyorum cok korkuyorum hersey o kadar büyülü iken benm icin bu duyguyu tatmanon hasretyle yanip tutusurken tam sonunda nasipoldu sşükür derken boyle olmasi moralim cok bozuyor. Saatlerdr yoldayiz surekli benm yuzumden durup mola vermkten emzrmeye ugrasmktan doğru durust yol katedemedik bile. Arabada da hep uyuyo uzun sure emmedi uyanmadi diye agla agla helak oldum