2015 Şubat Anneleri

mamayı saatinde düzgün ver geçer inşallah. bizimde tam sınara kadar gelmişti, düzgün verdim mamasını ve emzirdim iki günde geçti. Başta çok acemilik yaşadım, ememedi, mamasını az verdim aç kalmış yavrucak ve sarılığı tavan yapmıştı, birde güneşe tuttuk.
son kontrolden beri düzenli emzirip ardından mama verdim dktorda aynını söyledi yaın kontrol var dua ediyorum inş yatış yapmaz
sende mi mama ile besliyorsun

Saat dörtten beri kucağımda. Kollarım.,sırtım iflas etti.
Yine o günlerden bir gün inşqllah gece uyur.
Cips yedim ama suç bende.

Sezeryan olan arkadaşlar karninizin ici aciyormu sizinde?

22 gün oldu . dikişlerden yana bir sorun yasamadim ama karnima dokunamiyorum bile öyle aci var.. Emzirmek için bluzumu esofmanin içinde. Siyirirken karnimin üzerinde sürünen o kumaş parcasi bile canimi acayip yakıyor..

Şimdide içim parcalanir gibi aciyir pis pis

rahimde ağrı yok ama tam taif ettiğin gibi kıyafet sürtünce acayip bir sızlama oluyor onun dışında bi sıkıntı yok o da ne zaman geçerse

son kontrolden beri düzenli emzirip ardından mama verdim dktorda aynını söyledi yaın kontrol var dua ediyorum inş yatış yapmaz
sende mi mama ile besliyorsun
prematüre olduğu için ememedi bende az az mama verdim ama az vermişim işte aç kalmış yavrucak, 5 günlük olunca emmeye başladı herşey yoluna girdi, sarılığıda geçti.

Kızlar 2. ay aşımızı bugün olduk, çok zormuş bebeğim çok halsiz hep uykulu ve iştahsız, gögüslerdim doldu uyandırıp emzireceğim şimdiye kadar çoktan uyanır emmek isterdi :( yavrum hasta oldu.

Gozun aydin hadi kavustun sukur saglikla buyutun

S Sond Daha dur soguk cay devrine yeni basladik uzun sure boyle :)ya bu çay meselesi bana çok koyuyor.
Bu arada 9000 sayfa olmuş

Zor dimi bakalm ben evime yeni geciyorum nsl basetcem Annmlrde bisey yapmadgm halde bizim bbüyük yıktı gecti evde napcaz blmiim :KK43:

Bu kız beni sadece meme olarak görüyor, konusuyorum şarkı döylüyorum tepki yok vız vız ediyor ama babası gelince bir cilve bir cilve maşallah :)
Bende iki.dk ağlamadan yüzüme baksın istiyorum bakmıyor ilgilenmiyor.
Arkadaş olsa bari.İyiki kızım olmuş annesine arkadaşlık edecek.
Bizim babada hayır yok. 15 gündür hastayım diye dokunmuyor çocuğa.
Sevmedi minik halini çocukları çok sever ama bak ilgilen derim diye korkuyor.keyfine o kadar düşkün

hastaneden cıkınca sürekli emzirdim ama doymamış sürekli huzursuzdu çok ağlayıca mama verdim eşimle bu bebek niye doymuyor hem emiyor hem mama yiyor obez mi olacak diye konuştuk - tecübesizlik böyle bişey işte- meğe yavum açmış memede doymaya calışmış ama doyamamış saılık tekrarladı değeri 12ydi en son doktor doymamış ondan tekralamış dedi şimdi hem emziriyoum artık ne giderse midesine ardından mama veriyorum ilk başta üzülüyordum mama verirken ama napıyım tek hasta olmasın razıyım
sizinkide geçer inş şurup işe yarasın da iyileşsin yavrucak

Hiç canını sıkma mama veriyorum diye ben dr dedim belki doymuyor sarılık ondan yükseliyor ne olur mama vereyim dedim dr doyuyor gerek yok dedi annelik işte evde emzirip mama verdim kızım o kadar çok kustu ki yazık dedim.bebişlerimiz nasıl iyileşecekse öyle yaparız biz de ferah tut gönlünü.sarılık çok moral bozuyor.20.günden sonra zararı yok artık dedi dr ama böyle görmek istemiyorum kızımı.bebişlerimiz biran önce atlatır inşlaah.

Kizlar biliyorum simdi hepiniz dogurdunuz sut gaz derdine dustunuz ama bana yardim edin :( tecrubelisiniz sonucta :(

doktor beni alttan muayene edince nişanim geldi ya kanaman olur evde korkma dedi ama of ne bileyim endiselendim. Adetin dorduncu besinci gununde olur ya hafif hafif oyle kanama oluyo. Doktor cok yogun olmadikca korkma dedi :/

Bi de makatimda bi baski hissediyorum gerci hemoroid yuzunden kesin o hamilelikte cikti basima :/ vajinama da surekli kramp giriyo bicak batar gibi. Bebek cok hareketli. Ama sancim falan yok oyle belimde falan. Kasiklarim cok agriyo genellikle. Off ben nasil anlicam bu dogum basladiginda ya :(

Kızlar 2. ay aşımızı bugün olduk, çok zormuş bebeğim çok halsiz hep uykulu ve iştahsız, gögüslerdim doldu uyandırıp emzireceğim şimdiye kadar çoktan uyanır emmek isterdi :KK43: yavrum hasta oldu.
Geçmiş olsun.
Kuzenim aşı olacağı gün sabahtan Calpol veriyormuş. Önceden önlemini alıyormuş ondan ateşi.falan çıkmıyordu ağrısı olmuyordu diyor.

Kizlar biliyorum simdi hepiniz dogurdunuz sut gaz derdine dustunuz ama bana yardim edin :KK43: tecrubelisiniz sonucta :KK43:

doktor beni alttan muayene edince nişanim geldi ya kanaman olur evde korkma dedi ama of ne bileyim endiselendim. Adetin dorduncu besinci gununde olur ya hafif hafif oyle kanama oluyo. Doktor cok yogun olmadikca korkma dedi :/

Bi de makatimda bi baski hissediyorum gerci hemoroid yuzunden kesin o hamilelikte cikti basima :/ vajinama da surekli kramp giriyo bicak batar gibi. Bebek cok hareketli. Ama sancim falan yok oyle belimde falan. Kasiklarim cok agriyo genellikle. Off ben nasil anlicam bu dogum basladiginda ya :KK43:
Aşırı sancı ve bel ağrısı oluyor merak etme anlarsın...
Suyun gelmedi daha.

Kizlar biliyorum simdi hepiniz dogurdunuz sut gaz derdine dustunuz ama bana yardim edin :KK43: tecrubelisiniz sonucta :KK43:

Bi de makatimda bi baski hissediyorum gerci hemoroid yuzunden kesin o hamilelikte cikti basima :/ vajinama da surekli kramp giriyo bicak batar gibi. Bebek cok hareketli. Ama sancim falan yok oyle belimde falan. Kasiklarim cok agriyo genellikle. Off ben nasil anlicam bu dogum basladiginda ya :KK43:
Canım çok ağrın olursa tekrar git hastaneye, ama korkma birşeycik olmaz ve sağlıkla alırsın kucağına miniğini ;)

Hiç canını sıkma mama veriyorum diye ben dr dedim belki doymuyor sarılık ondan yükseliyor ne olur mama vereyim dedim dr doyuyor gerek yok dedi annelik işte evde emzirip mama verdim kızım o kadar çok kustu ki yazık dedim.bebişlerimiz nasıl iyileşecekse öyle yaparız biz de ferah tut gönlünü.sarılık çok moral bozuyor.20.günden sonra zararı yok artık dedi dr ama böyle görmek istemiyorum kızımı.bebişlerimiz biran önce atlatır inşlaah.
öyle tabi ilk başlarda çok ağladım her mama verdiğimde şimdi tek hasta olmasın razıyım diyorum napıyım herşeyi yapıyorum bol su humana incir dut ne buldum ne duydum içiyorum ilk başlarda sertleşiyor göğüslerim bir iki emmeyle boşalıyor sonra yok sağıyorum iki memeden cıkan 20cc damla damla bebek doymaz tabi
takmıyorum artık
onun sağlığı için diye düşünüp öyle veriyorum mamyı

Bana da on gun sure vermisti pazar bitiyo ama saliya kadar bekleriz dedi bu sefer. Gerci nişanim geldi 3 cm acilmam var herhalde dogar artik.

Sen de musait olursan haber vee canim. @MaRaL_ dan hic ses yok bugun sanirim o dogurdu hadi insallah :)

nişanın geldiyse seninki de yakındır o zaman
açılmanda varmş, bana bakmadı hiç nst de falan bişey çıkmadı diye heralde
maral doğurdu o zaman yoksa yazardı o
hadi hayırlısı
bakalım yarın ne diyecekler bana

Benim bebek gündüz gayet mutlu mesut uyuyo emiyo kakasını da yapıyo gel gör ki akşam 6-9 arası çocuk sürekli huzursuz..kaka yaparken zorlanıyo emerken de sıkınıyo ittiriyo doyamıyo da böyle olunca. böyle bişey yaşayan var mı? akşam saatleri çocukların huzursuz olması normalmi?
Evet cnm bizimde öyle bide sabaha doğru oluyor doktor da böyle söyledi gaz sorunu olan çocuklar bu saatlerde huzurduzlanırmış

Aşırı sancı ve bel ağrısı oluyor merak etme anlarsın...
Suyun gelmedi daha.

Sanirim gercekten fena bi agri ki herkes anlarsin diyor :) suyum gelmedi herkesin de gelmiyo sanirim doguma kadar. tesekkur ederim bu arada.

Canım çok ağrın olursa tekrar git hastaneye, ama korkma birşeycik olmaz ve sağlıkla alırsın kucağına miniğini :KK66:

hic oyle sancim yok anlatildigi gibi. Dedigim gibi sadece vajinama kramp giriyo cok. Cok tesekkur ederim canim insallah dedigin gibi olur..

nişanın geldiyse seninki de yakındır o zaman
açılmanda varmş, bana bakmadı hiç nst de falan bişey çıkmadı diye heralde
maral doğurdu o zaman yoksa yazardı o
hadi hayırlısı
bakalım yarın ne diyecekler bana

Evet muayene etti ve bi anda kan geldi bak nişanin da geldi dedi.

Yarin senin de hayirli haberlerini aliriz insallah
Dedigin gibi maral dogurmustur yoksa kesin yazardi. Insallah guzel gecmistir..

yarın baslıcak cnm 2 gundur tekim fena degildi ama yorucu baya bi de aylardır evde yokum çok toz falan olmuş biri sart bu eve yani

Yemeğini kendin mi yapıyorsun? Ben dışardan söylememe rağmen yemeye bile zaman bulamadım bugün de. Biryerde yanlış yapıyorum ama nerde. Sabahtan beri bebişleyim. Gün boyu çok kısa Süreli uyku uyudu acaba aç mı bırakıyırum ki? Easy bizde sürekli var daha doğrusu ea var sy yok. Yemekten sonra hemen gaz Çıkarma ve aktiviteler yapıyoruz uykusu gelmiyor ki.

Canım korkma benim alttan muayene ettiğinin gecesi avcumın içi kadar et parçası gelmişti. Doktoru aramıştım normal sorun yok demişti. Ertesi gece doğum oldu :) sen de yarın alırsın bebeni kucağına inşallah :)

Back
X