2015 Şubat Anneleri

Bütün gün kakasını yapmayan kızım boynuna kadar yaptı elimi ayağıma dolandırdı resmen hava da soğuk yarın sabah ilk iş banyo yaptırılacak nasıl böle yapmayı beceriyor anlamıyorum boyundan büyük yapıyor :-)

Canım korkma benim alttan muayene ettiğinin gecesi avcumın içi kadar et parçası gelmişti. Doktoru aramıştım normal sorun yok demişti. Ertesi gece doğum oldu :) sen de yarın alırsın bebeni kucağına inşallah :)

Oyy insan korkuyo ya kan falan gorunce seninki daha fenaymis :/ icimi rahatlattin canim cok tesekkur ederim insallah dedigin gibi olur bakalim :)

Yeşil kaka gören var mı? Birkaç gündür sadece bir alt açmada rastlıyorum. Diğer üçü dördü normal sarı. Acaba yediklerimden mi dedim salata yiyordum bugün yemedim ama yine yeşil renk. Dr laktoz intoleransı olabilşr dedi korkuttu. Bilgisi olan var mı?

Gozun aydin hadi kavustun sukur saglikla buyutun

S Sond Daha dur soguk cay devrine yeni basladik uzun sure boyle :)

Zor dimi bakalm ben evime yeni geciyorum nsl basetcem Annmlrde bisey yapmadgm halde bizim bbüyük yıktı gecti evde napcaz blmiim :KK43:
KKizim oglanin gelişiyle değişti sanıyordum ama özellikle annemden inanilmaz yüz buldu..cinsini kakasini altina uapip birde siritarak yüzüme bakan bir çocuk haline geldi ki daha dune kadar uuykusunda ağlayarak kalkan çocuk bu altina kacirdigini zannederek benden nasip özür diliyor annem affet buda yapmicam diye.. Simdi ise pis pis ukalaca davranıyor. Labtopu kolonya ile yikamis calismiyor annem gülüyor bide ohh iyi yaptim de diyor çocuğa.. Ben kiziuirum annem bana kiziyor, ben izin vermiuirum arkami dönüyorum annem yap bisry olmaz ddiyor.tükenmez kalemle çocuğun beşiğinikendi uüstünü kıyafetlerini koltuklari karalamis kizdim annem bin tane laf söyledibana.. AAkşamda banyodaki sabunlugu kirdi yine simarikligi yüzünden. Artik hic korkmuyir annemi babami uzerim diye annenin yüzünden anneme de bagirdim canim sıkıldi bir suru.. Esimlede tartistik bu yüzden ..amann ya... Off ki ne off
Yeşil kaka gören var mı? Birkaç gündür sadece bir alt açmada rastlıyorum. Diğer üçü dördü normal sarı. Acaba yediklerimden mi dedim salata yiyordum bugün yemedim ama yine yeşil renk. Dr laktoz intoleransı olabilşr dedi korkuttu. Bilgisi olan var mı?
hemen hergun 1 2 kez oluyor.. altinda mutlaka hastalik arama. Senin yedigin ispanak bile bunu uapabilir.. Yada kakasini azcik bekletirsen yesile donuyor rengu oyle olabilir.. Yafa cok emiyor da olabilir

Cumartesi aksami KV ve kp geliyolarmis..

Kp utanmadan babama telde ne zaman gidiuorsunuz bi gelicez diye sordu.. Benim.evindeki misafire git artik ben gelecem dedi resmen.

Utanmaz herif.
Annemler gidecek hafta içi bide isin yoksa bunlari eglendir hizmet et peşlerinde dön bide akla hayale gelmez hakarete davranisa maruz kal.

Vallaha basimi alip gidesim var yaa.

Çok emince yeşil kaka olur dedi doktorumuz

KKizim oglanin gelişiyle değişti sanıyordum ama özellikle annemden inanilmaz yüz buldu..cinsini kakasini altina uapip birde siritarak yüzüme bakan bir çocuk haline geldi ki daha dune kadar uuykusunda ağlayarak kalkan çocuk bu altina kacirdigini zannederek benden nasip özür diliyor annem affet buda yapmicam diye.. Simdi ise pis pis ukalaca davranıyor. Labtopu kolonya ile yikamis calismiyor annem gülüyor bide ohh iyi yaptim de diyor çocuğa.. Ben kiziuirum annem bana kiziyor, ben izin vermiuirum arkami dönüyorum annem yap bisry olmaz ddiyor.tükenmez kalemle çocuğun beşiğinikendi uüstünü kıyafetlerini koltuklari karalamis kizdim annem bin tane laf söyledibana.. AAkşamda banyodaki sabunlugu kirdi yine simarikligi yüzünden. Artik hic korkmuyir annemi babami uzerim diye annenin yüzünden anneme de bagirdim canim sıkıldi bir suru.. Esimlede tartistik bu yüzden ..amann ya... Off ki ne offhemen hergun 1 2 kez oluyor.. altinda mutlaka hastalik arama. Senin yedigin ispanak bile bunu uapabilir.. Yada kakasini azcik bekletirsen yesile donuyor rengu oyle olabilir.. Yafa cok emiyor da olabilir

Biraz beklemişti ondan mı ki.? Son zamanlarda süt içiyorum Dr laktoz intoleransı olabilir diyince acaba dedim de. Sütü de birkaç gün içmeyeyim bakalım. Bu arada kp şomağızlık yapmış. Gelirlerse de çok kalmalarına izin verme canım. Moralinin düzgün olması önemli. Kızının Davranışları da bence yeni kardeş psikolojisinden. Annen olmasa bile o şekilde davranacaktır zaten. Yaşına göre nasıl davranılmalı araştırmak lazım.

Subat anneleri niye benim sorulsrims cevap vermiyor
Ben mart annesi olacakken ocak annesi ooldum ama burayada takiliyorum canim benim bebegimde yapamiyodu ddoktor 4 gune kadar normal zeytinyagiyla makatina parmagina sokmadan masaj yyap mamasina 1-2 damla zeytinyagi damlat dedi 5, gun kusuyosa bir de getir dedi benimki 5 gun yapmadi dediklerinin hepsino yaptim ama yapmadi ama kusmuyodu kusmazsa napcami sormayi unuttum aile hekimligini aradim 7 gune kadar yapamayabikir bebek dedi cok huysuzlanirsa banyo kuvetine su doldur karnini ov dedi olmadi kulak cubuguna zeytinyagi sur hafifce makatina sok oda olmadi fitil ver dedi o 7 gun diyince bisey yapmadim 5, gunun aksami yapti simdide 2-3 gunde 1 yapiyo 4 ayalik olana kadar normalmis bebekler ikinmayi bilmedigi karin kaslarini kullanamadigi icin yapamazlarmis ama bu mudahaleleri cok uzun sure yapmazsa yap yoksa surekli mudahalegerektirir cocuga zarar dedi yani bigun yapamamasi bisey degil

Ben de dayanamadim baktim malesef
Daha yariya gelmeden durdurdum izleyemedim hepsini
cok etkilendim hala yuregim daraliyor
Biz boyle meleklerimiz icin herseyin en iyisini isterken o minnacik melegin ne sucu var
Allahima dua ediyorum o melegi cani ellerden kurtarsin diye
Cezasını bulmuş canım. Kardeşim söyledi. Çocuk esirgemeye vermişler. Anne babayıda polisler almış. Videosuda varmış.

Amaaannn her kafadan bir laf yok iki memeyi ver yok 15 dk emzir, uyuyan bebeyi kaldir! sanki çocuk benden değil de kitaptan çıktı harfi harfine uyacak herşeyi! Takma canım çocuk nasıl isterse öyle verelim gitsin ister 10 dk ister 30 dk emsin, yoksa kafayı çizecez bu gidişle!
Valla ben çizdim galiba :( dün 4 saat uyudum kızım uyudu diye sevinemedim bile düşün yani :(

Kizlar metsil kullanan var mi ?
Kac sefer kacar damla oluyo?
Ben kullaniyorum metsil ama bizim dr vermedi gerci salak hicbisey vermedi ne gozundeki capak icin ne burnu icin ne gaz icin kuzenime sorup almistim gunde 8 damlaya kadar veriliyomus ben cok agladiginda 2 damla veriyorum bazen mamasina kaynatilmis tane kimyon katiyorum..

Canim sagolasin insallah senin gibi dogururum bende normal sekilde. Nişanim geldigine gore cok beklemez herhalde artik aciklik da var o da onemli. Heyecanla bekliyorjz bakalim :) bu normal dogum sureci stresli oluyo iste biraz.. neyseki hastanem yakin burda trafik derdi de yok bi de onlari cekmiyorum iyice delirirdim

inşallah canım bana da çok beklemez gibi geliyor :)

Bi se sorcam kitaplarda 1 aylik bebenin 16-20 saat uyumasi gerektigi yaziyo. Benim bebem 10 saat ya uyuyo ya uyumuyo. Sizinkiler nasil? Cevremde kime sorsam kimseninki uyumuyo. Cok merak ettim 20 saat uyuyan bebe var mi?

Cumartesi aksami KV ve kp geliyolarmis..

Kp utanmadan babama telde ne zaman gidiuorsunuz bi gelicez diye sordu.. Benim.evindeki misafire git artik ben gelecem dedi resmen.

Utanmaz herif.
Annemler gidecek hafta içi bide isin yoksa bunlari eglendir hizmet et peşlerinde dön bide akla hayale gelmez hakarete davranisa maruz kal.

Vallaha basimi alip gidesim var yaa.
KP aşmış artık özgüvende, hey maşallah

Yemeğini kendin mi yapıyorsun? Ben dışardan söylememe rağmen yemeye bile zaman bulamadım bugün de. Biryerde yanlış yapıyorum ama nerde. Sabahtan beri bebişleyim. Gün boyu çok kısa Süreli uyku uyudu acaba aç mı bırakıyırum ki? Easy bizde sürekli var daha doğrusu ea var sy yok. Yemekten sonra hemen gaz Çıkarma ve aktiviteler yapıyoruz uykusu gelmiyor ki.
Bizim ki de oyle uyutanadigim icin aç dolanıyorum maalesef :(

Back
X