2015 Şubat Anneleri

Evet yogun oluyor randevuyu onceden al gidecek olursan. Acil durum olunca ara randevu yapiyorlar. Ama kolay kolay antibiyotik vermiyor onceden kizilaydaydi orda da yogundu.
Ne guzel soylemissin haha. Cocuk olunca bitmiyor kv incileri.
Esimle konuştum bugun arayip randevu alacam ins gönlüme gore bi doktor cikar :) hamileyken zor denk getirdim doktoru simdi sira bebegime geldi :)cok tesekkur ederim

Aman Allah'ım uyudu. Sıcak çay içeceğim kahvaltı yapacağım.
Bir viyaklama var ama nasıl korkuyorum

Ben aç kalıyorum yemek yok evde buskuvi deposu olduk habire onlari yiyorum
Ayol sanki bizim ev yemek kaynıyor bende onları yiyorum. Bulgur pilavı yapmıştım işte birkaç gün onu yedim. Sonrada patates mantı o tarz ya da dışardan

Yemek falan hak getire
4 gündür duş bile alamadım
Iflas etmek üzere vücudum
Boba 4g sipariş verdim
Inşallah bebeğim içinde dururda uyuşuk kolum kangren olmadan huzura kavuşurum
Aynaya bile uzun zaman sonra ilk kez baktım
Kendimi görmeye tahammül edemedim
Göğüsümün biri hala yara , uçla emziriyordum sıkıntı yoktu ama kanamaya başladı tekrardan. Haliyle yine pompayla çekmek gerekiyor. Ama o sırada Asya'yı kim tutucak ;(
Aklım yerinde değil
Ruhum enerjisiz
Bedenim benim olmayacak kadar değişik

Yemek falan hak getire
4 gündür duş bile alamadım
Iflas etmek üzere vücudum
Boba 4g sipariş verdim
Inşallah bebeğim içinde dururda uyuşuk kolum kangren olmadan huzura kavuşurum
Aynaya bile uzun zaman sonra ilk kez baktım
Kendimi görmeye tahammül edemedim
Göğüsümün biri hala yara , uçla emziriyordum sıkıntı yoktu ama kanamaya başladı tekrardan. Haliyle yine pompayla çekmek gerekiyor. Ama o sırada Asya'yı kim tutucak ;(
Aklım yerinde değil
Ruhum enerjisiz
Bedenim benim olmayacak kadar değişik
Sende mi yalnız kaldın.
Bir kendimi yalnız sanıyordum.

Gunaydin millet.
Annem gidecek 1 haftaya. Yalniz daha iyi olurum diyordum ama sizin uykusuzluk vs yazdiklarinizi okuyunca annem sayesinde uyuyabildigimi farkettim. Oyun bekleyen bir cocuk daha var malum.
Iki cocuk delilikmis vah benim saf basim. Ama ikisi de ayri ask.
Balkona oturdum gunese kollarimi actim. Bebegin kollarini da actim gunesleniyoruz

Gunaydin guzel anneler..

Sizler gibi beni uyutmayan viyaklamalar yok ama ben de pek farkli sayilmam. Gece ucte anca uyudum yedide kalktim. Artik sirt agrilarim, kasik agrilarim ve dusunceler uyutmuyor mumkun degil..

Nişan kanamam azar azar devam ediyor boyle kahverengi kirmizi sumuksu bisey. Hic dogurcakmisim gibi gelmiyo ama. Bi turlu kanala girmedi, kanala girmeden nişan gelse aciklik olsa ne yazar :/

MaRaL_ MaRaL_ da kesin dogurdu herhalde mutlaka yazardi..

gel gel en çok senin ihtiyacın var.. Senin için daha zor tabii gezen tozan kız evlerde kapalı kaldı şimdi.
Hemde nasıl. Eşime dedim şu kırkım bi çıksın gezicemde gezicem,patlama yaşıycam dedim:) 2 çocuk daha çok yoruyormuş insanı.geçen gün düşündüm kendi kendime, benim eşim bu kadar yardımcı olduğu halde ben böyle yorgunsam bitkinsem, eşi yardımcı olmayan hanımlar ne haldeler? Biliyorumki erkeklerin hepsi anlayışlı değil. Mesela doğumdan belli daha bir kere kahvaltı hazırlamadım eşim evdeyken.hep hazır masaya kalktım. Bebeğin banyosunu mutlaka birlikte yaptırırız. Arada ben biraz uyuyum diyorum, çocukkarla ilgilenirim yat sen der. Ama ev işinden pek fırsat kalmıyo:( onuda yapma diyo ama evi mok götürecek sonra.

Her kafadan bir ses kimi kirki cikinca kimi de uc ay sonra diyor ama ben o kadar dayanir miyim bilmiyorum 25 gun oldu ben bittim artik tek istedigim sessizlik ve uyumak. Saat basi meme ver butun gece ayakta dikil dayanamiyorum

Bence sen ben ve meryemkuzu meryemkuzu yanlış yapıyoruz. Bu bizi de mutsuz ediyor. Bebişlere düzen gerekli. Her istediklerinde verdik. Ayrıca Yanımızda bir yardımcı olmalı. Bizim kokumuza alıştılar kucağımızda hep emmek istiyorlar. En azından karnının doyduğundan emin olduğumuz zaman yardımcı Alıp pışpışlayarak uyutmalı. O sırada biz dinlenmeliyiz. Bence buradaki çoğu kişinin annesi ya da ablası böyle yardım etti. bebişlerimiZin hisleri çok güçlü. Bizim ruh halimizden etkileniyorlar strese girince de emmek istiyorlar. Dr elektrik süpürgesi aç kulaklık tak duyma onu arada git dokun yanındayım Mesajı ver dedi.

Hemde nasıl. Eşime dedim şu kırkım bi çıksın gezicemde gezicem,patlama yaşıycam dedim:) 2 çocuk daha çok yoruyormuş insanı.geçen gün düşündüm kendi kendime, benim eşim bu kadar yardımcı olduğu halde ben böyle yorgunsam bitkinsem, eşi yardımcı olmayan hanımlar ne haldeler? Biliyorumki erkeklerin hepsi anlayışlı değil. Mesela doğumdan belli daha bir kere kahvaltı hazırlamadım eşim evdeyken.hep hazır masaya kalktım. Bebeğin banyosunu mutlaka birlikte yaptırırız. Arada ben biraz uyuyum diyorum, çocukkarla ilgilenirim yat sen der. Ama ev işinden pek fırsat kalmıyo:KK43: onuda yapma diyo ama evi mok götürecek sonra.

Benim eşim yardımcı olmaz yardımcı tuttu o da bir ay lohusa sendromu yaşattı bana. Herşeyde vardır bir hayır bakalım.

Bence sen ben ve meryemkuzu meryemkuzu yanlış yapıyoruz. Bu bizi de mutsuz ediyor. Bebişlere düzen gerekli. Her istediklerinde verdik. Ayrıca Yanımızda bir yardımcı olmalı. Bizim kokumuza alıştılar kucağımızda hep emmek istiyorlar. En azından karnının doyduğundan emin olduğumuz zaman yardımcı Alıp pışpışlayarak uyutmalı. O sırada biz dinlenmeliyiz. Bence buradaki çoğu kişinin annesi ya da ablası böyle yardım etti. bebişlerimiZin hisleri çok güçlü. Bizim ruh halimizden etkileniyorlar strese girince de emmek istiyorlar. Dr elektrik süpürgesi aç kulaklık tak duyma onu arada git dokun yanındayım Mesajı ver dedi.
Evet aksamlari bizim de gaz sancisi oluyor bir turlu uykuya dalamiyor emzik de almiyor o sirada. Yeterince emdiginden emin olunca esime ya da anneme birakiyorum. Oglumu yatirmaya gidiyorum. Benden baskasinin uyuymasini kabul etmiyor. Yardimci iyi oluyor ama tek d yapilir. Bebek dedigin aglar de. Hic aglamayan sorunsuz bir bebek yok. Bunun icin cabalama. Sen yaninda olduktan sonra aglasin yorulsun. Stres olma. O agladikca ben agladim yaziyorsunuz ya ama o daha bebek aglamak onun hakki bizim degil

Evet aksamlari bizim de gaz sancisi oluyor bir turlu uykuya dalamiyor emzik de almiyor o sirada. Yeterince emdiginden emin olunca esime ya da anneme birakiyorum. Oglumu yatirmaya gidiyorum. Benden baskasinin uyuymasini kabul etmiyor. Yardimci iyi oluyor ama tek d yapilir. Bebek dedigin aglar de. Hic aglamayan sorunsuz bir bebek yok. Bunun icin cabalama. Sen yaninda olduktan sonra aglasin yorulsun. Stres olma. O agladikca ben agladim yaziyorsunuz ya ama o daha bebek aglamak onun hakki bizim degil

Evdekiler bebişi ağlatma dedi durdu bana. Sanki ben ağlatıyormuşum gibi. O yüzden böyle stres olup habire doyurmak istedim. Dr a gidene kadar bunu bana kimse söylemedi ki. Bir de bebişin gün içerisinde bir alt açmada kaka rengi yeşil oluyor. Bu normal mi? Dr laktoz intoleransı olabilşr dedi korkuyorum anne sütüne karşı bir intolerans olmaz inşallah. Sütüm artsın diye uğraşırken şimdi de buna taktım. Humana Çayı içiyorum o da yeşillendirür mi ki?

Hemde nasıl. Eşime dedim şu kırkım bi çıksın gezicemde gezicem,patlama yaşıycam dedim:) 2 çocuk daha çok yoruyormuş insanı.geçen gün düşündüm kendi kendime, benim eşim bu kadar yardımcı olduğu halde ben böyle yorgunsam bitkinsem, eşi yardımcı olmayan hanımlar ne haldeler? Biliyorumki erkeklerin hepsi anlayışlı değil. Mesela doğumdan belli daha bir kere kahvaltı hazırlamadım eşim evdeyken.hep hazır masaya kalktım. Bebeğin banyosunu mutlaka birlikte yaptırırız. Arada ben biraz uyuyum diyorum, çocukkarla ilgilenirim yat sen der. Ama ev işinden pek fırsat kalmıyo:KK43: onuda yapma diyo ama evi mok götürecek sonra.
Valla sen şanslı gruptansun.
Bizde çamaşırda,yemekte,temizlikte bana bakıyor.
Eşim sadece elimi yıkıycam bakar mısın diyorum öyle yüzüne bakıyor.

Evdekiler bebişi ağlatma dedi durdu bana. Sanki ben ağlatıyormuşum gibi. O yüzden böyle stres olup habire doyurmak istedim. Dr a gidene kadar bunu bana kimse söylemedi ki. Bir de bebişin gün içerisinde bir alt açmada kaka rengi yeşil oluyor. Bu normal mi? Dr laktoz intoleransı olabilşr dedi korkuyorum anne sütüne karşı bir intolerans olmaz inşallah. Sütüm artsın diye uğraşırken şimdi de buna taktım. Humana Çayı içiyorum o da yeşillendirür mi ki?
Yedigin birseyden olabilir. Cok yediginden olabilir. Beninkinin de bir sariysa bir yesil. Baska huzursuzlugu yoksa umursamiyorum. Dr lar en kotu ihtimalleri soyler bakma sen.
Evdekilere de bebek dedigin aglar deyip gcmeli. Annem bi derdi var bu bebegin diyor. Ne derdi olabilir en fazla gazi vardir bebek bu diyorum susuyor

Herkese Günaydın. Canım çok sıkkın. 3 gün önce süt sıtması oldu. Iki göğsümden 250-300 cc süt çıkarken şimdi 50-60 cc zor çıkıyor. Süt tekrardan artar mı?

Back
X