- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Eşime göre artık patron kim göstermemiz lazımmış
Yaparsaniz bana da anlatin lutfen

Karnı gurulduyor mu
Benimkinin feci gurulduyor oyle boyle degil...
Her kafadan bir ses kimi kirki cikinca kimi de uc ay sonra diyor ama ben o kadar dayanir miyim bilmiyorum 25 gun oldu ben bittim artik tek istedigim sessizlik ve uyumak. Saat basi meme ver butun gece ayakta dikil dayanamiyorum
Bizimki en basta bu kadar degildi 28. Gunden itibaren zivanadan cikti. 40 mantikli gelmedi. Cok yakin yoksa 40. Keske duzelse...
Yemek falan hak getire
4 gündür duş bile alamadım
Iflas etmek üzere vücudum
Boba 4g sipariş verdim
Inşallah bebeğim içinde dururda uyuşuk kolum kangren olmadan huzura kavuşurum
Aynaya bile uzun zaman sonra ilk kez baktım
Kendimi görmeye tahammül edemedim
Göğüsümün biri hala yara , uçla emziriyordum sıkıntı yoktu ama kanamaya başladı tekrardan. Haliyle yine pompayla çekmek gerekiyor. Ama o sırada Asya'yı kim tutucak ;(
Aklım yerinde değil
Ruhum enerjisiz
Bedenim benim olmayacak kadar değişik
Topiccek kafayi yemezsek iyi

Gunaydin guzel anneler..
Sizler gibi beni uyutmayan viyaklamalar yok ama ben de pek farkli sayilmam. Gece ucte anca uyudum yedide kalktim. Artik sirt agrilarim, kasik agrilarim ve dusunceler uyutmuyor mumkun degil..
Nişan kanamam azar azar devam ediyor boyle kahverengi kirmizi sumuksu bisey. Hic dogurcakmisim gibi gelmiyo ama. Bi turlu kanala girmedi, kanala girmeden nişan gelse aciklik olsa ne yazar :/
@MaRaL_ da kesin dogurdu herhalde mutlaka yazardi..
Benim sanciyla kanala girdi ben hissediyom bugun gelcek bebisin

Bence sen ben vemeryemkuzu yanlış yapıyoruz. Bu bizi de mutsuz ediyor. Bebişlere düzen gerekli. Her istediklerinde verdik. Ayrıca Yanımızda bir yardımcı olmalı. Bizim kokumuza alıştılar kucağımızda hep emmek istiyorlar. En azından karnının doyduğundan emin olduğumuz zaman yardımcı Alıp pışpışlayarak uyutmalı. O sırada biz dinlenmeliyiz. Bence buradaki çoğu kişinin annesi ya da ablası böyle yardım etti. bebişlerimiZin hisleri çok güçlü. Bizim ruh halimizden etkileniyorlar strese girince de emmek istiyorlar. Dr elektrik süpürgesi aç kulaklık tak duyma onu arada git dokun yanındayım Mesajı ver dedi.
Dun basladim rutin yapayim diye ama nerdeeee o bana rutin yapti. Ama el kadar bebe aglatilmaz ki