kafaya takmadıgım bi bu kalmıstı zaten
Üç gün boyunca Akdeniz yeşillikleri salatası yemiştim ondan olabilir diye kestim yine yeşili gördüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafaya takmadıgım bi bu kalmıstı zaten
emzık buyuk kurtarıcı cnm eger alıstırabilirsen göreceksin her agladıgında aslında ac olmuyorlar meme istemiyorlar..senin meleğin sakinlesmek için senin memene alısmıs o kadar yoksa bence hiç de ac falan kalmıyor..kaç kilo almıs 1 ayda?Ben de ağlatamam sesi kısılıyo morarıyor. Emzik verebilseydik biraz oyalardı onu. Eşim birkaç günde ağlaması kesilir falan diyor. Şimdi müzik dinleyip dans etmeye çalışıyorum onunla.
bnmki de 3 günün sonunda yaptı yeşil kakayı belki de ondandır..24 derece guzel aslında bizim ev de 24 derece anneminki 26-27 yi buluyordu üşücek diye korkuyordu annem ama bebekler sıcakta da huzursuz oluyorlarÜç gün boyunca Akdeniz yeşillikleri salatası yemiştim ondan olabilir diye kestim yine yeşili gördüm.iremguzum beklemiş kaka da yeşile dönüyor dedi. Bir de süt içtiğim zaman sanki yeşil oluyor gibi. Bugun de süt içmiycem. Ayrıca annelerin dediği yanlış olduğu söylenen üşütme olayı var. Dört gündür bebişin Odasında ısıtıcı yakmıyoruz dört gündür yeşili görüyorum. 26-27 derecelerden 24 dereceye düştü oda. Aslında normal ama birden mi kApatınca oldu diye yine ısıtıcı yaktım.
Yalancı memeyi ver sen Çok bağırırsa
emzık buyuk kurtarıcı cnm eger alıstırabilirsen göreceksin her agladıgında aslında ac olmuyorlar meme istemiyorlar..senin meleğin sakinlesmek için senin memene alısmıs o kadar yoksa bence hiç de ac falan kalmıyor..kaç kilo almıs 1 ayda?
of geldi kadın da bebek her agladıgında yanıma geliyor cok pis terslicem ama susuyorum hsonuna kdr lazım bana..yemek annem koymustu ank dan donerken 2 gun onla idare ettik bgn de kadın yapacak bakalım insallah guzel yapıyordur..asırı uyarılınca da uykuya dalamaz cnm sadece ac oldugundan değildir..cok fazla da aktivite yapma esnemeye basladıgı an pıspısa basla
....
Ablası uyuyabiliyo mu peki![]()
Hahaha deli misin kız? Bacaklar kas yapacak
Oyy hepimizin hali ayri olay. Nasil yapiyorsun tek basina 3 ccukla. Ben oglumu birebir ilgiye alistirdim. Alistigi olmayinca cok bocaliyor. onunla bir oynayan lazim.Ablası bi tek öyle uyumaya itiraz etmiyorne zaman sallasam "anne.. Bebi... Koy" diyerek dizlerini gösteriyor,bebeği üstüne koyacakmisim yani,benim de isime geliyor büyük kızımı sallarken çoğunlukla küçüğü de ağlıyor oluyor, kucağıma alıp emzirmezsem ikisini bir salliyorum napiyim
Bebek bakmak zaten zor da. 3 küçük çocuğun olması daha da zor.oğlum büyüdü sayılır ama yine de bazı islerini kendi başına yapamıyor 5,5 yasında sonuçta.oğlum orta kulak iltihabı olmuştu ona uzulurkrn bugün büyük kizin da ateşi çıktı acayip oksuruyor.büyük dediğime bakma.kızlardan büyüğü yani.22 aylık o daufaklık desen geceleri hic uyumuyor bir de altı öyle boyle pisik olmamış ne yaptiysam olmadı Oglumla kizim yazın dogmalarina rağmen boyle pisik olmamislardi az çok tecrubem var internetten de yardim alıyorum z.yagi deneyim dedim daha beter oldu her ciltte ayni etki olmuyor iste.bu kıza ne yarayacak inş. Bir an önce bulurum.
. Esobayla kıyafet muhabbeti geçmiş aranızda. Benim de kıyafetler yetmiyor çok kusuyor çünkü.zaten bu kıza doğru düzgün kıyafet almamistim ablasininkileri kullansin diye,başka kıyafetler de var büyükler ama mecbur kalınca onlardan giydiriyorum kollarını 2 kere katliyorum filanhalimiz berbattt
Kendime de kıyafet almam lazim eşime dedim gidelim diye kırkın çıksın sonra dedi.. Alisverisi yapıyorum pazara gidiyorum ama kıyafet almak için kirkimizi bekliyoruz. Hadi bakalım...
Cips ne yapiyo
Oyy hepimizin hali ayri olay. Nasil yapiyorsun tek basina 3 ccukla. Ben oglumu birebir ilgiye alistirdim. Alistigi olmayinca cok bocaliyor. onunla bir oynayan lazim.
Annem gitmek istiyor kendi evindeki durumlardan. Sirt agrisi gecmis olsa kndim yine idare ederim de. Temizlikci de birakti gelmiyor baskasi da bulunmuyor temizlikciler hepsi ayri nazli.
Kv kp gelip uzun dururlar ben iyi olamazsam. Of off anneyle ayni yerde yasamaliymis.
Seseryan olsam bir ay agrilar gecmez. Normal dogursam bir ay dikis acir. Sonra bu veledler buyuyup bizi begenmicekler bir de. Analik ayri biseymis zor ismis.
Esim diyor kilo ver en bol montumun bile onu kapanmiyor. Bir tane hamile pantolonuna sigiyorum sadece.
![]()
Benim dr um ve psikoloğum bebeklerin hayatında 3 aya kadar bi düzen oturtma çabasının boş olduğunu söyledi,3. aydan sonra yemek,uyku düzeni vs için başlamak daha iyiymiş..2 ayda anca uyum sağlıyolar hayata,bi bize bi bulundukları ortama uyum sağlasınlar önce.. Bu kadar strese sokmayalım kendimizi hakikaten etkiliyoruz bebeklerimizi.. Bazen emzirirken ağlıyorum o da başlıyo mızmızlanmaya..Bence sen ben ve @meryemkuzu yanlış yapıyoruz. Bu bizi de mutsuz ediyor. Bebişlere düzen gerekli. Her istediklerinde verdik. Ayrıca Yanımızda bir yardımcı olmalı. Bizim kokumuza alıştılar kucağımızda hep emmek istiyorlar. En azından karnının doyduğundan emin olduğumuz zaman yardımcı Alıp pışpışlayarak uyutmalı. O sırada biz dinlenmeliyiz. Bence buradaki çoğu kişinin annesi ya da ablası böyle yardım etti. bebişlerimiZin hisleri çok güçlü. Bizim ruh halimizden etkileniyorlar strese girince de emmek istiyorlar. Dr elektrik süpürgesi aç kulaklık tak duyma onu arada git dokun yanındayım Mesajı ver dedi.
Benim dr um ve psikoloğum bebeklerin hayatında 3 aya kadar bi düzen oturtma çabasının boş olduğunu söyledi,3. aydan sonra yemek,uyku düzeni vs için başlamak daha iyiymiş..2 ayda anca uyum sağlıyolar hayata,bi bize bi bulundukları ortama uyum sağlasınlar önce.. Bu kadar strese sokmayalım kendimizi hakikaten etkiliyoruz bebeklerimizi.. Bazen emzirirken ağlıyorum o da başlıyo mızmızlanmaya..
Hem de nasıl,fazla gurultulu benim kız :)Karnı gurulduyor mu
Çok zor bi doğum olmuş.Allah sanada bebeğine de Şafi ismiyle bir an evvel şifa versin.bir an evvel toparlanıp evinize donun inşallah.bundan sonrada hic sıkıntı yasamayin inşallah.slm kızlar ben hAla hastanedeyim. Su an yattığım yerden size Doğum hikaye mi anlatım belki rahatlarim çünkü morale cok ihtiyacim var . Öncelikle halime hamd ediyorum. Geçen hafta sali çok yoğun suyum geldi ağrı sancı bise yok hastaneye gittik hemen baktılar 1cm beklicez hafif sancıların oluyor geziyorum dolaniyorum hala sular seller geliyor benden arada kontrol yok açılma neyse bu durum 30saat böyle sürdü sonlara doğru sancidan kudurdum zaten epidural yaptılar belinden çok rahatladım sonra arada da suni sancı verdiler anesteziyi kistilar çok hissettim sancıyı baktılar açılma olmuş fakat bebek yukarda biraz daha bekleyin dedim ki asla yeter istemiyorum ne zaman inecek bebek beliesiz o kadar sanciya katlanamazdim acil sezeryana alındım duydum ki sonradan sezeryan esnasında az daha bebeğinin kulağını keseceklermis bebeğin normal doğması zaten çok zormus yan geliyomus çocuk bi cikti allahım kafasi upuzun gözüne kan oturmuş şişmiş zorlanmış yavrum. Ertesi günü dokto. Kontrolunde bebekte mikrop cikti Suda yutmuş su anda hala başka binada tedavi sgoruyo ama durumu gün be gün daha iyi hergün süt sagip gönderiyorum. Benimde dikislerim tel zimba dikisi orada da kan oturmuş mosmor yer yer 2gun üst üste di kisi açıp birikmiş kanı bosalttilar. Rahmin hala yukarda ve benimde suyunun erken gelmesinden dolayı mikrop kapmisim antibiyotik verigolar ama vücut tedaviye Cvp vermemiş başka antibiyotik deniyorlar. Bunun üzerine dün bunalıma girdim ağlama krizleri mantığım iyileseceksin diyor ama duygularıma gem vuramiyorum. Işte teknoloji harikasi yurtdışı almanya......
Seni o kdr iyi anlıyorum ki. Anneme geldim artık yeter dedim. Bi saat baksa bebeğe cok iş yapmış oluyor HeRkes , ben tek basıma kazandım cunku bebeği ya.Yeni mi yanlız kaldınız ? Ben doğurduğundan beri yanlızım herşey bana BAKIYOR dün 5 e kadar uyumadı şimdide habire bağırıyor uykusunda gene uyuyamıyorum Açlığa gelince hep açım emzirdiğim koltuğun yanına dolduruyorum nevaleleri atıştırmak için 12 den önce kahvaltı yapamıyorum dikişlerim hala iyileşmedi bakımını tam anlamıyla yapamıyorum dışarıda güneş var ama ben kendime güvenip çıkamıyorum patlamaya az kaldı sinir katsayılarım tavan biryerde oturup tek Başıma ayaklarımı uzatıp duble Türk kahvesi ve sigara içmek istiyorum 10 dk da olsa sessizlik istiyorum ne çok şey istiyorum ama bi tanesini bile yapamıyorum![]()
Ustume giyecek kiyafet yok ki disari cikmak bana da cok iyi gelcek. Bir de sezeryanin agrilari gecmedi. Sirtimda cekilmez bir agri var. Acaba sedyeden sedyeye koyarken fln attilar mi beni naptilar.Napiyim canım. Fittiriyorum bazen. Biraz dışarı çıkıp hava almaya ne bileyim kahve içmeye sinemaya gitmeye alışverişe pikniğe mangala ne bileyim ev dışında değişik biseylere ihtiyacım var. Evde ağlayan aglayana inanır misin ne tvden Bisey anlayabiliyorum ne eşimle konusabiliyoruz duyulmuyor ki.. Bir de hastalık durumlarimiz arttı kızla oğlan hasta oldu bebeğin de altı pisik oldu acayip.. Gece gündüz uyku yok yani. Bu arada kayinpederim bana küsmüşbabam kendi havasinda annem bazen çok saldırgan bazen çok anaç... Ne bileyim o aralarda derelerde gidip geliyorum iste.
4 kere her defasında 8 damladır o,toplamda 8 damla az çünkü.. Bizim kullandığımız 4 kere 5 damla,en az 20 damla olması gerekiyo dedi dr umuz.." 4kez 8damla " ne demek anlamiyorum. Boyle yaziyo. 4 sefer 8er damla mi 4 sefee 2 damla mi