2015 Şubat Anneleri

Can
40 ml pelte yedi sakinleşti benimki
pazartesi sağlık ocağına aşıya gideceğim ebelere doktordan daha çok güveniyorum onlara danışayım yetmiyordur falan derlerse mamaya başlarım artık ne yapayım kötü bişey değil sonuçta.
birde ben hala baklagillerden yemiyorum ve süt içmiyorum gaz korkusuyla. yiyeniniz varmı

Canım baklagillerden yiyorum bazen ama çok değil sütte içiyorum gaz sorunu yaşamadım çok şükür. Doktorum doğumdan önce ne yiyip içiyosan ye demişti. Arada kola bile içtiğim oluyo abartmadan tabikide. Tabi bu durum kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum

Baris ve gokcenin annesi. Profile girince yaziyor ama bu.
Gokce nin fotosunu goremedik daha ama abisine masallah baktikca benim oglanin gozleride boyle guzel olurmu diye geciriyorumicimden. ig girdigimde Barisa bakiyorum mutlaka ... senin foton yoktu sanirim

Hayır anlamıyorum ki benim sütümden sananeee!! Kaç cc çıkıyomuşmuş. Belli olmuyo arada 60,sabahları 90 bazende 30 diyorum. Yok, onun tek göğsünden 150 cc çıkıyomuş, üstelik sağdıktan sonra kalanda bebeğini doyuruyomuş!!
Baaanaaaaneeee!! Bende salak gibi sütü az olana veya olmayana, hatta başlarda kendisine bile moral veriyodum. Aman sıkma canını, gelir daha çoğalır, ılmazsa mama verirsin nolcak diye.. Gelmiş bana süt kıyaslaması yapıyo.
Bana bak hanımmmm, eğer bende elimi evde hiçbişeye sürmesem, kocamın önüne sıcak yemek yerine yesin diye salata koysam, ev işlerinden bi haber olsam, ilgilenmem gereken bi çocuğum daha olmasa, sırf yemek ev işi yapmamak için kaynanama, arkadaşlarıma kime gideceğimi şaşırsam benimde sütüm çoğalır!!
Ama ben evim yemek koksun ev olsun, masamın üstünde her daim kekim olsun,kızım sever kocam sever diye yada aniden misafirim gelir diye. Çocuklarım uyurken evimin işini yaparım, gece uyumadığım halde yatmam yine. Niye, çünkü kocam geldiğinde evim toplu olsun, heee bilirsinki zaten sevmem dağınıklığı. Her daim misafirim gelir, severim sevilirim, hizmetimi şu halimle kendm ederim. Senin gibi " çocuğum var bişey yapamam" bahaneleri yapamam, yapım değil.
ANLADINMI!!! Bunların üstüne, Elhamdülillah kocam yanımda başka kadınları yemiyo gözleriyle, annemin yemeklerini özledim diye söylenmiyo bana, beni kimsenin yanında rezil etmiyo, evi mok götürüyo demiyo, tek başına arkadaşlarıyla gezmelere gitmiyo "ben sizinle gezerim ailemle" diyo (biliyosun), kaynanam arkamdan konuşmuyo " oğlum hep salata yiyo" diye. Aklı oğlunda kalmıyo, torununda aklı kalmıyo.
Şimdi güzelim, sen güzelce dinleniyosun sürekli yatıyosun çünkü sütün çok, ama benim senin kadar lüksüm yok!! Bide bu benim ikinci çocuğum biliyosun, senin daha ilk çocuğun. Bana akıl vermeye kalkma!! Az olsun öz olsun ben çocuğuma yetiyorum. Bakalım bebeğin ek gıdalaa geçince ne yedirceksin, salata mı!!
Benim huzurum aile yaşantım herşeyim yerimde çok şükür. Senin sütünü Allah dahada bollaştırsın ama bana karışma.. Aramızda çok fark var!!. DİYEMEDİM YA LAAA!!!
İçimde birikti dünden belli kızlar, yazdım hepsini doldurdum burayı ama kusura bakmayın çok sinirlendim çünkü:KK62::KK11:

Kızlar silikon başlıkla emziren varmı..bnm memişlerin ucu yeni çıkmaya başladı 21 günlük olduk ama hala normal memeyi tutmadı..silikon başlıkla emziriyorum
Bende oyle emzırıyorum dıger turlu emmıyor 1 aylik oldu hala ayni

Hayır anlamıyorum ki benim sütümden sananeee!! Kaç cc çıkıyomuşmuş. Belli olmuyo arada 60,sabahları 90 bazende 30 diyorum. Yok, onun tek göğsünden 150 cc çıkıyomuş, üstelik sağdıktan sonra kalanda bebeğini doyuruyomuş!!
Baaanaaaaneeee!! Bende salak gibi sütü az olana veya olmayana, hatta başlarda kendisine bile moral veriyodum. Aman sıkma canını, gelir daha çoğalır, ılmazsa mama verirsin nolcak diye.. Gelmiş bana süt kıyaslaması yapıyo.
Bana bak hanımmmm, eğer bende elimi evde hiçbişeye sürmesem, kocamın önüne sıcak yemek yerine yesin diye salata koysam, ev işlerinden bi haber olsam, ilgilenmem gereken bi çocuğum daha olmasa, sırf yemek ev işi yapmamak için kaynanama, arkadaşlarıma kime gideceğimi şaşırsam benimde sütüm çoğalır!!
Ama ben evim yemek koksun ev olsun, masamın üstünde her daim kekim olsun,kızım sever kocam sever diye yada aniden misafirim gelir diye. Çocuklarım uyurken evimin işini yaparım, gece uyumadığım halde yatmam yine. Niye, çünkü kocam geldiğinde evim toplu olsun, heee bilirsinki zaten sevmem dağınıklığı. Her daim misafirim gelir, severim sevilirim, hizmetimi şu halimle kendm ederim. Senin gibi " çocuğum var bişey yapamam" bahaneleri yapamam, yapım değil.
ANLADINMI!!! Bunların üstüne, Elhamdülillah kocam yanımda başka kadınları yemiyo gözleriyle, annemin yemeklerini özledim diye söylenmiyo bana, beni kimsenin yanında rezil etmiyo, evi mok götürüyo demiyo, tek başına arkadaşlarıyla gezmelere gitmiyo "ben sizinle gezerim ailemle" diyo (biliyosun), kaynanam arkamdan konuşmuyo " oğlum hep salata yiyo" diye. Aklı oğlunda kalmıyo, torununda aklı kalmıyo.
Şimdi güzelim, sen güzelce dinleniyosun sürekli yatıyosun çünkü sütün çok, ama benim senin kadar lüksüm yok!! Bide bu benim ikinci çocuğum biliyosun, senin daha ilk çocuğun. Bana akıl vermeye kalkma!! Az olsun öz olsun ben çocuğuma yetiyorum. Bakalım bebeğin ek gıdalaa geçince ne yedirceksin, salata mı!!
Benim huzurum aile yaşantım herşeyim yerimde çok şükür. Senin sütünü Allah dahada bollaştırsın ama bana karışma.. Aramızda çok fark var!!. DİYEMEDİM YA LAAA!!!
İçimde birikti dünden belli kızlar, yazdım hepsini doldurdum burayı ama kusura bakmayın çok sinirlendim çünkü:KK62::KK11:
Bacım pimi çekilmiş bomba gibisin :-) kustun resmen

Bacım pimi çekilmiş bomba gibisin :-) kustun resmen
Aman çıldırdım resmen ya, gelmiş bana yok öyle sütüm yok böyle. Yok 30 poşet süt atmış dolaba. Napiim!! Ben senin kadar yatamıyorum dinlenemiyorum veya ben süt üretemiyorum arkadaş. Bu nasıl konuşmadır ya. Ben hayatta söylemem böyle şeyler.

Y
Evet anlatamamişm emzirme ye başladın ya bebek tam aç o memeyi 5 ,7 dakika emzir hızlı emer aç olduğu için dedi onu bıraktır diğer memeyi ver on dakika da onu emzir dedi.bidaha ki emzirme de Son verdiğin memeyle başla yani on dakika emdiği memeyle yanı. doktor herkesin çocuğunu çok disipline düzene sokuyo herkes çok önerdi ama ben bugun başaramadım çünki toplam 7 8 dakika emiyo benimki zaten bide 3 saat ten önce emzirme her ağladığında falan verme dedi benimki biraz fazla kilo almış ondandır belki
ya nasil susturcaz peki benmkinn sesi kisiliyo morariyo kiyamiyorm emzzikte almiyo.hangi sehir ve dr cnm sakincasi yoksa?

Aman çıldırdım resmen ya, gelmiş bana yok öyle sütüm yok böyle. Yok 30 poşet süt atmış dolaba. Napiim!! Ben senin kadar yatamıyorum dinlenemiyorum veya ben süt üretemiyorum arkadaş. Bu nasıl konuşmadır ya. Ben hayatta söylemem böyle şeyler.

çok sütün varsa yoğurt mayala ayran çalkala desene sen ona En Büyük KK

Aman boşcer canım atsın tribini sallama sen. Yemene içmene bebene bak. Yaşlılar alıngan da oluyo zaten..

Saygıda kusur etmedim

Ben evde hiçbir şeye el sürmüyorum, eşime yemek yapamıyorum dışarda. Söylüyorum, ev işlerinden bihaberim birtanecik bebişim var ona da sütüm az diye habire süt artırıcı şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Şimdi de acaba kesilirse korkusu sardı :(

Kim diyo onu

Cok haklisin
Dikkat ettigim gunde ayni
kaçamak yaptigim gunde ayni
bi ara muskat iyi geldi o da bana dokundu

Muskatı sen de mi yedin? Gecen Dr a sordum kanıtlanmış birşey yok muskat hakkında dedi içime kurt düşürdü. Aktardan acı elma yağı alın bebişin topuklarına masaj yapın dedi. Onu almayı düşünüyorum ben de.

Gokce nin fotosunu goremedik daha ama abisine masallah baktikca benim oglanin gozleride boyle guzel olurmu diye geciriyorumicimden. ig girdigimde Barisa bakiyorum mutlaka ... senin foton yoktu sanirim
esobanin dedigi gibi hele kirkimiz.ciksin. Bir de kiz kara boncuk abisinin yaninda cirkin kaldi :p az kiza benzesin guzellessin.
Kendi fotom yok profilim acik diye. Simdi profili kapattim ama garip garip takipcilerim var onlari silmeyi bilemedim yapsam koycam foto

Bebiş tuvaletini yaparken ağlıyor bu sizde de var mu?
Canim nolur az rahat ol. Sut varsa artar. Sen stres yapnasan uyuyabilsen. Sutun az bile olsa bebeginin tek istedigi senin mutlu huzurlu kucagin. Annesi herseyin en iyisi onun icin.
Gecende de sordun kakasini yaparken agliyor diye. gazi vardir ondan yapar. Benimki de ikiniyor kirmizi oluyor agliyor yapabilirse susuyor. gece uyandi ikindi agladi birsry de yapamadi gazdi sanirim. Popodan pirtlamaya baslasalar rahat ederiz. Bacaklarini oynat karnina masaj yap nette videolar var. Bacaklarini oynatinca seviyor bnimki

40 ml pelte yedi sakinleşti benimki
pazartesi sağlık ocağına aşıya gideceğim ebelere doktordan daha çok güveniyorum onlara danışayım yetmiyordur falan derlerse mamaya başlarım artık ne yapayım kötü bişey değil sonuçta.
birde ben hala baklagillerden yemiyorum ve süt içmiyorum gaz korkusuyla. yiyeniniz varmı
Pelteyi nasil yapiyosun?dr mu dedi?

esobanin dedigi gibi hele kirkimiz.ciksin. Bir de kiz kara boncuk abisinin yaninda cirkin kaldi :p az kiza benzesin guzellessin.
Kendi fotom yok profilim acik diye. Simdi profili kapattim ama garip garip takipcilerim var onlari silmeyi bilemedim yapsam koycam foto

silmek istedigin takipcinin sayfasin geliyosun en sag ust koseye tikladiginda takipciyi engelle diye bisey var onu tiklayinca artik seni goremiyo

Bnm sütüm azaldı ne yapsam kızlar bana Bi akıl verin bugün 36 gunluğuz 1 saat emziriyoum daha üstüne 90 cc mama yiyo ilk haftalarda iyiydi ama 2 haftadır azaldı ne yapmam lazım..oğluma mama verirken çok suçluluk duyuyorum ama aç kalmaması için veriyorum..

Back
X