2015 Şubat Anneleri

Lohusa iken gece banyo yapılmaz dedi k.valide 40 gündür neler çektim.
Şükür kırkımız çıktı da prosedür bitti.
Bende yaptim vallahi canim zaten lohusalikda yasamadim hastaneden eve geldim yatak degistir camasir yika bole gecti:) agrim sizimda olmadi cok sukur

Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu
Benim bebekte de var.bizimkiler incilik diyormus,cok bebekte olur dediler.bizimki geciyor bile..bir rivayete gore sutu yagli olunca bunlar cikarmis.annenin sutunun yagli olmasi besleyici olmasi demek...

Hoppala kirkin yeni ciimis ne isleri var yatili misafirin hayret bisey birak kendi agirlasin misafrni bu ne ay bi de pohpoh bekliolar

Iyi bari o da bisey bizde babayla o adim olmadi henuz benden bekliodur adim gibi eminim zira onlara göre tek dogru kendilerinin hep hakli onlar ya neyse ciddi manada cok kirginim bicok seyin birikimine iki ayda ama iste gel gor ki küçük sen oldy mu büyük yuk sana kaliyor biz nsl atlatcaz bakalim. Kovulma isi sizde de mi var bizim de kp huyudur boyuna kovar söver bebek icim hayrli olsun bile demedi ogluna yilim yarisi küs zaten adam bi cesit Allah selamet versin o yandan kırigiz zaten de benm tarafla da apayrı bir mevzu var cozmesi imkansiz bi garip sey. ezelden pamuk ipliginde o da koptu kopacak hale geldi bu dogum surecinde iyi olmadi ama iste yasancagi varsa kacari yok iki yandan gol yemis durumdayiz rabbim esimle hayrli gecim versn birbrmzden ayrmasn duam tesellim o:KK43:

Haydaa onu düşünmedim valla frsat bu frsat dedim en son yolculukta kaldgmz otelde yapablmstm o keyfi evimde ilk banyomdu özlemişim sulari gonlumce şaldur şuldur akitmayi
Boşver yap gitsin banyonu
Benim terapimde çay ve banyo zaten.

Arkadaslar gordugum kadariyla bazi anneler sutu az geliyo diye uzuluyo ama inanin fazla gelmeside cok sorun benim bebegim emerken boguluyo nefesi yetmiyo surekli aktigi icin sonra agliyo emmek istemiyo buda buyuk bi sorun yani.boyle bisey yasayan var mi
Ben varım canım, acayip gaz problemi yapıyor bi de, elektrikli pompa temin etmeye çalışıyorum bikaç haftaya elime geçer inş o zaman rahatlarız gibime geliyor çünkü yine ememiyor verimli şekilde bu sefer uyuyamıyor vs vs
Evet canım hormonlu olan. Doktora danışacağım yine vakti gelince bende pkos var çünkü hangisi iyiyse Benim için. En iyisi hap benim hastalığım açısından ama emzirirken olmuyor o da.
Geçmiş olsun canım, valla ben de hormonsuzunu dedim ama umarım doğru kararı vermişimdir inş hiçbirimizi pişman etmesin rabbim

Arkadaslar gordugum kadariyla bazi anneler sutu az geliyo diye uzuluyo ama inanin fazla gelmeside cok sorun benim bebegim emerken boguluyo nefesi yetmiyo surekli aktigi icin sonra agliyo emmek istemiyo buda buyuk bi sorun yani.boyle bisey yasayan var mi
Benim bazen oluyor.çoocuk bugün bopulmaktan zor kurtuldu
Ablam ters çevirdi salladı da kendine geldi. Daha bir kez rahat emmedi.sağsamda aynı.

Yine tahin helvası yedim. Akıllanmayacak mıyım ben yaa daha önce yediğimde bebişle İkimiz de gaz Bombası olmuştuk. Yine oldu :( canım kızım canını acıttım Kızımın :(

Yine tahin helvası yedim. Akıllanmayacak mıyım ben yaa daha önce yediğimde bebişle İkimiz de gaz Bombası olmuştuk. Yine oldu :KK43: canım kızım canını acıttım Kızımın :KK43:
Ben hergun yiyorum tahin helvasi. Oda mi gaz yapiyormus ne yicez yaa.

o baş ağrısı birgün tuttu beni kahroldum ağrıdan . boynumdaki problem başıma vuruyor çoğu zaman birde uykusuzluk tuzu biberi.
sütü arttıran şey zaten uyku oda bizde yok :) mamadan ben zor kurtuldum,alışınca memeyi emmez dikkat et sen emzirmene bak,emzirdikçe gelir derler ya.
Insallah :(

Yaşadığım şehirde kimse yok, eşim de gidince bir başıma bırakmazlar canım zor o iş:KK43:

Dr bize acd3 diye bi damla verdi 15 damla kullanıyoruz. Baya arttırdım sanırım :KK48:

Benim kuzunun bağırsakları her daim gurul gurul:KK43:

Bi evlenirken bi de lohusayken yaşananlar unutulmuyor galiba.
Benim babamda annemin gelmesine izin vermedi nasılsa Kv var annene ihtiyaç yok dedi.
Benim fiziksel ihtiyacım yoktuki zaten, dediğin gibi yemek temizlik hizmeti satın alabiliyor insan. Ama annem burda olsaydı ben sancılanırken başımı okşasaydı, şifalı elleriyle belimi ovsaydı çok isterdim.
Napalım bunlarıda belleğimizin arka odalarına kilitleyecez ki bu mutsuzluk süregitmesin
Peeeh benim annem geldi de ne oldu, normal doğuramadım sezeryana alındım "ne kadar hevesliymişsin kendini kestirmeye" dedi, he anne dedim normal doğuma devam etseydik de bebekle ölseydik, rahatlardın dedim. Bi tabak yemek koymadı önüme doğumdan beri aç geziyorum, noldu sütüm gitti. Hastaymış her yeri ağrıyormuş hep bahanesi bu. Hasta ama cuma gunu sabah kalkti hazırlanmış hayırdır anne dedim, teyzenle cuma pazarına gidecez h.sonu da teyzen de kalırım pazartesi görüşürüz dedi gitti. Napsam ki analıktan mı reddetsem. ;(

Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu
Bizimkinde de var ama sormadım, hiç aklıma gelmedi. Gazıyla kusmuğundan başka birşey aklıma gelmedi sormak için

41+2 de saat 20:35 de kizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..

Kizim Begüm, 3580 gram dogdu. Hosgeldin hayatimiza kuzumm.. allah tum doguracak annelere yardim etsin..
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

Yazabilioken tum kredimi kullanayim dedim gozlerinizi zayi etmedim umarim:))

Iki cocuklu grup sizin buyukler de gürültülü mu benm buyuk bi kısamio sesini cocuhu uyandrip duruyor korkutuyor uykusunda sonra da benden zilgiti yiyor. Yanlis yapıyorm onunla ilgilenemiyorum farkindayim vicdan da yapiyorum cok ama bi duzen kurmam lazim evde onun gergnlgi yorgunlugu var bende de cocuga yanstyorum ister istemez nasil basarcaz blmiom iki çocuk zor buyugu zor cocuksa bin kat zor:KK43:
Ayni seyleri yasiyoruz yalnız degilsin... benim oglanda ayni bir ayrilmiyor i besigin yanindan normalin aksine daha da yiksek sesle konusuyor bagirarak arada cigluk atarak oynuyor.. kiziyorum bazen buda psikolojik olarak beni kotu yapiyor. ..

Ama uyumak istiyorum ben yaaaa:( bu kız çok fena. Alarmlı saat gibi. Karnını doyuruyorum tam 3,5 saat sonra viyaklamaya başlıyo. Hee zannetmeyinki bu 3,5 saat içindede kesintisiz uyuduğunu:( en sonunda poposuna yicek şaplağı:) yerim onun poposunuuuı:) bak yine kıyamadım:) bu arada ben MaRaL_ MaRaL_ ı çok merak ediyorum. Canım hayırlısıyla bi yazabilseydi.

Ama uyumak istiyorum ben yaaaa:KK43: bu kız çok fena. Alarmlı saat gibi. Karnını doyuruyorum tam 3,5 saat sonra viyaklamaya başlıyo. Hee zannetmeyinki bu 3,5 saat içindede kesintisiz uyuduğunu:KK43: en sonunda poposuna yicek şaplağı:) yerim onun poposunuuuı:) bak yine kıyamadım:) bu arada ben MaRaL_ MaRaL_ ı çok merak ediyorum. Canım hayırlısıyla bi yazabilseydi.
En son çarşamba yazmuştı. Pzts gelir evine

Ama uyumak istiyorum ben yaaaa:KK43: bu kız çok fena. Alarmlı saat gibi. Karnını doyuruyorum tam 3,5 saat sonra viyaklamaya başlıyo. Hee zannetmeyinki bu 3,5 saat içindede kesintisiz uyuduğunu:KK43: en sonunda poposuna yicek şaplağı:) yerim onun poposunuuuı:) bak yine kıyamadım:) bu arada ben MaRaL_ MaRaL_ ı çok merak ediyorum. Canım hayırlısıyla bi yazabilseydi.
4 gun hastanede olurum telefondan yazamiyorum demisti.
Ben de merak ettim koloayca dogurmustur ins kesisiz

Back
X