2015 Şubat Anneleri

Pişik için ne öneriyorsunuz? Banyodan sonra tam kurulamadım mı neden oldu anlamadım. Sudocrem sürdüm Açıkta mı bekleteyim hemen altını bağlayayım mı?

Sagolasin canım benim.Allah razi olsun. Yok bebek değil 1 numaram ameliyat oldu.kulağından ve geniz etinden.. Çok şükür iyi simdi çıktık evdeyiz. İyi dileklerin de bulunan herkese teşekkürler
Çok geçmiş olsun.birden acil mi oldu.tam bu donemde.yoksa belli miydi.Allah acil şifalar versin kuzuya.

Sen bu stresle ne yersen ye ne içersen iç işe yaramaz canım.. Muhakkak yeme içme de etkiler ama yapısal sanırım birazda.. Kız kardeşim 1.5 yaşına kadar emzirdi oğlunu ekstra bişeyler yapmadan,sadece çok su içerdi her zaman.. Öyle taşıp fışkırmıyodu sütü ama oğlunun gelişimi iyiydi hep hatta fazla uzun boyu.. Kulaklarını tıka,gözlerini kapat bebeğinden başka her şeye.. Gelişimi de iyiyse sütün yetiyo demektir taşmasına gerek yok.. Ben de yetmiyodur endişesiyle mama veriyodum artık vermiyorum..20 dk el pompasıyla sağdım 65 ml çıktı tek göğsümden.. Bebek daha güçlü emdiğine göre tek memeyle doyuyodur diye düşündüm,aç gibi de görünmüyo ve sık emzirmiyodum son zamanlarda,emzirdikçe çoğalıyo hakkaten..

Emzirme süresi ne kadar? Dr onar dakika yirmi dakika yeter dedi öyle yapmaya çalışıyorum ama kısa gibi geldi.

Kizlar ben ogluma mama veriyorum ama bisi sorucam bu bebelac kutusunda 2-4 hafta 90 cc 2ay 120 cc yaziyor p.tesi 4 haftalik olacak 90 veriyorum da 120'ye 2 aylik olunca mi gecicem yoksa 4 hafta bitince mi...

Pişik için ne öneriyorsunuz? Banyodan sonra tam kurulamadım mı neden oldu anlamadım. Sudocrem sürdüm Açıkta mı bekleteyim hemen altını bağlayayım mı?
Canim hametan kullaniyorum ben memnunum sik sik degistir bide altini cok dolmasin bezi ama en basindan beri varsa bezini degistir

Tomrisin emzirme notlarini okuysn var mi. Kaykilarak yari oturarak emzirme seklinden bahsetmis. Anlamadim pozisyonu bebek nerde durcak o sirada

Kizlar ben ogluma mama veriyorum ama bisi sorucam bu bebelac kutusunda 2-4 hafta 90 cc 2ay 120 cc yaziyor p.tesi 4 haftalik olacak 90 veriyorum da 120'ye 2 aylik olunca mi gecicem yoksa 4 hafta bitince mi...
Canım bende bebelac kullanıyorum. Ama bebeğime göre davranıyorum. Kırkı çıkmadı daha ama 120cc içiyo çok açsa. Arada 90cc yapıyorum.

Bu doymuyor,gazı var ilaç ver, bebeğe mama ver uyusun,bu ev çok sıcak,bebeğin yeleği yok üşüyecek.....
Evde 15 kişi var yarısı yatılıydı. Mutfakta sigara içtiler,bebeği ağzından öptüler,nezlrsi,gribi her türlüsü
Çocuk sabahtan beri aralıksız ağlıyor. Aç mama ver diyor bebek bir ayda 1.5 kilo aldı diyorum nasıl aç olsun. kilo alması doyması demek değilmiş.
K.valide de bu gece kalacakmış uyuyayım
Gerek yok diyemedim.imdaattt

Kızlar bizim kız sütümü sağarsk veriyorum öyle içiyo. Bu mamajoo markasının biberonunu vermişler sağma makinesiyle, anne meme ucu şeklinde ucuda. Onunla veriyorum iki gündür. Çok ilginç bu biberonu kullanmaa başladığımdan belli mememi verdiğim zaman daha iyi tutuyo daha güzel emiyo.

Bu doymuyor,gazı var ilaç ver, bebeğe mama ver uyusun,bu ev çok sıcak,bebeğin yeleği yok üşüyecek.....
Evde 15 kişi var yarısı yatılıydı. Mutfakta sigara içtiler,bebeği ağzından öptüler,nezlrsi,gribi her türlüsü
Çocuk sabahtan beri aralıksız ağlıyor. Aç mama ver diyor bebek bir ayda 1.5 kilo aldı diyorum nasıl aç olsun. kilo alması doyması demek değilmiş.
K.valide de bu gece kalacakmış uyuyayım
Gerek yok diyemedim.imdaattt
Lohusa deliliği yap:) aç kapıyı, hadi hepiniz dışarı hadihadihadiiii:)

slm kızlar benim kızın kafasi 35 cm ve kücük deyıp durıyorlar ne olacak şimdi yane ?
Dr a bak sen ... bence nırmal kızların biraz daha ufak olur benım oğlan doğumda 32 cm çıkmış ama topuk kanı için saglık Ocağı'na gıttık 36 cm çıktı . Hemşire yanlış ölçmüşler kadar hızlı büyümez dedi... Persantile bak

Ben Mustela kullanıyorum ve çok memnumum.. Kaka yapmışsa sürüyorum hep,sadece çişse sürmüyorum,pişik sıkıntısı olmadı şükür.. Altını açık bırakma çok fazla,üşür..

Kızlar size bugün yaptığım bişeyi anlatıcam. Kızım sabaha kadar burun tıkanıklığından uyuyamadı. Otribebeyle yapıyorum ama hala çıkıyo bitmiyo. Neyse kahvaltı yaptık. Eşime dedim böyle böyle. Birazda sen yap. O benden nefessiz çıktı, başladı öksürmeye. Bakiim dedi bunun elektriklisi varmı. O araştırırken, üst komşumun elektirkli süpürge sesi geliyordu. Sonra aklıma bişi geldi:KK57:
Yok canım olmaz desim kendi kendime. Sonra eşim dediki elektrik süpürgesiyle çekiyolarmış nette yazıyo dedi. İçimden benim gibi manyaklarda varmış dedim. Aaa olurmu bee öyle şey, çocuğun burnu dayanırmı o güce dedim ama eşime. Ama kuzum resmen nefes alamıyo. Neyse bizim küçük el süpürgesini getirdi ucunu yapıştırdı ben elimi bi çektirdim. Baktım benim nefesimden daha az çekiyo ama devamlı çekiyo. Valla olur dedim. Velhasılkelam kuzumun burnunu çektirdik rahatladı. Şimdi uyuyo:) ama çok aşırı dolmuş burnu, çıkanları görünce çok şaşırdım.
Şimdi bana demeyinki sen nasıl annesin ne yaptın çocuğa diye. Sizde biliyosunuzki bazen sorunlar karşısında ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Ben sadece yaptığımı söyledim, yapın demiyorum:KK20:

Back
X