Kızlar size bugün yaptığım bişeyi anlatıcam. Kızım sabaha kadar burun tıkanıklığından uyuyamadı. Otribebeyle yapıyorum ama hala çıkıyo bitmiyo. Neyse kahvaltı yaptık. Eşime dedim böyle böyle. Birazda sen yap. O benden nefessiz çıktı, başladı öksürmeye. Bakiim dedi bunun elektriklisi varmı. O araştırırken, üst komşumun elektirkli süpürge sesi geliyordu. Sonra aklıma bişi geldi

Yok canım olmaz desim kendi kendime. Sonra eşim dediki elektrik süpürgesiyle çekiyolarmış nette yazıyo dedi. İçimden benim gibi manyaklarda varmış dedim. Aaa olurmu bee öyle şey, çocuğun burnu dayanırmı o güce dedim ama eşime. Ama kuzum resmen nefes alamıyo. Neyse bizim küçük el süpürgesini getirdi ucunu yapıştırdı ben elimi bi çektirdim. Baktım benim nefesimden daha az çekiyo ama devamlı çekiyo. Valla olur dedim. Velhasılkelam kuzumun burnunu çektirdik rahatladı. Şimdi uyuyo:) ama çok aşırı dolmuş burnu, çıkanları görünce çok şaşırdım.
Şimdi bana demeyinki sen nasıl annesin ne yaptın çocuğa diye. Sizde biliyosunuzki bazen sorunlar karşısında ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Ben sadece yaptığımı söyledim, yapın demiyorum