- 24 Eylül 2013
- 328
- 159
- 53
gün de 1 defa rezene içiyorum birde gaz olmasin diye soda okadarNe yer ne içersiniz bana bir söyleyin ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün de 1 defa rezene içiyorum birde gaz olmasin diye soda okadarNe yer ne içersiniz bana bir söyleyin ne olur
İnş baş başa kalınca daha iyi olursunuz, benim de büyük 14 aylık iki yaş sendromuna girdi o da her şeye hayır demeler, istediğini vermeyince Ağlayıp yerlerde yuvarlanmalar bi de çok hareketli düz duvara tırmanan cinsten ama baba olunca daha bi şımarıyor ikimiz zor idare ediyoruz, yalnız olduğumda da zor idare ediyorum ama yine daha uysal oluyor çocuk anlıyor demekki zorlayacağı limiti :sDusumu aldim kaynar suyla. Deli gibi yakasıya kafar sıcak su istiyo bunyem niye bilmem fakat dozu kacrmisim galiba carpinti yapti simdi de
Allahim büyük kiz dakka durmuyor ya nerden bu enerjinin kaynagi kafam bedenm kaldrmiyor okula gondereym istiyorum esim biraz dursun bebise mikrop getrmesn diyor napcaz bklm yarın küçük cadimla
doğumda 34 dı 1 ay sonra 35 simdi hamileken ayrıntılı ultrasyonda doktorum da demişti kafasi biraz kuçük ama olur demişti baze insanlarin ki büyük bazelerinde küçük demişti o zaman bile ağlaya ağlaya ölmüştümDr a bak sen ... bence nırmal kızların biraz daha ufak olur benım oğlan doğumda 32 cm çıkmış ama topuk kanı için saglık Ocağı'na gıttık 36 cm çıktı . Hemşire yanlış ölçmüşler kadar hızlı büyümez dedi... Persantile bak
ben günde 1 2 defa zeytinyaği süriyorum pişik olmasın diye daha hiç olmadi şükür kusenlerım de öyle yapardıPişik için ne öneriyorsunuz? Banyodan sonra tam kurulamadım mı neden oldu anlamadım. Sudocrem sürdüm Açıkta mı bekleteyim hemen altını bağlayayım mı?
Pişik için ne öneriyorsunuz? Banyodan sonra tam kurulamadım mı neden oldu anlamadım. Sudocrem sürdüm Açıkta mı bekleteyim hemen altını bağlayayım mı?
ben günde 1 2 defa zeytinyaği süriyorum pişik olmasın diye daha hiç olmadi şükür kusenlerım de öyle yapardı
O bıngıl bıngıl karın bi süre sonra yağlar dolmadan spora başlamak lazımBenim de kaldı bıngıl bıngılve aynen kullanamadım korse bi de onu mu çekicem diye, hatta sorcaktım tecrübeli annelere bu göbekteki deri ne zaman toparlıyordu kendini diye, ben unuttum valla geçen sene doğurmama rağmen :/
Allah'a emanet yavrularımızdoğumda 34 dı 1 ay sonra 35 simdi hamileken ayrıntılı ultrasyonda doktorum da demişti kafasi biraz kuçük ama olur demişti baze insanlarin ki büyük bazelerinde küçük demişti o zaman bile ağlaya ağlaya ölmüştüm
Tikaniktir zor akiyordur.ugrasmak istemiyordur.benim de sağ öyle zorla verdim.vermeden önce biraz pompalarsan belki daha kolay alır.
Senin mesajlardan sonra bugün habire sağdım sol memeyi tam boşalmadı ama rahatladım biraz. Biraz yumuşayıncada bebişede verdim biraz da o emdi.yarında aynı şeyleri yapayımda tamamen boşalır belki.Mastıt olmuştu apse olmamıs şükür.benim ucu yara olmuştu.sütler akamadı.birikti.sanki kaya vardı.öyle ağırdı.pomba bile damla damla zor çekti.ne zaman boşaldı o zaman normale dondu.direnmeye devam et.5 dk bile emse pompadan cabuk rahatlatiyo.o göğsünü de ne yap et boşalt iyice tikanmadan
gerçekten çok güzel. Alıntıladım:)Türk kadını çekicidir;
İşe başlarken besmele çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker…
Bekârken abisinden çeker,
Evlenir; kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
Kâğıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bi yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır; mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Anadır; doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM’den parayı elini ekrana siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker…
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Hoşuna gitmeyen durumlarda “Cık cık cık” çeker,
Cevaplardan çok soruya dikkat çeker,
Demir eksikliği, vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evlada kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
Şifacıdır; sırta bardak çeker,
Perdeleri sıkı sıkı çeker, yorganı da üstünüze çeker,
Bulaşığa girişirken kolları dirseğe çeker,
Elektrik süpürgesiyle vura vura ayakları kenara çeker,
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker…
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.ncı hisle yapılan tüm ‘yaramazlıkların’ röntgenini çeker!
Buket çiçek görünce iç çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker!..
Dişle tır çekmek de neymiş, dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker....
☺
Şimdi bu yazıyı tanıdığınız olağanüstü kadınlara gönderin - emin olun, hepsi bayılacaktır.Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Bazen hemen gelmiyor aspiratöre, ssbah da bi damlat yumuşasın azcık daha ole dene bakalım. Dün bize de ole olduYa kızlar benim Kızın genzinde hırıltı var otribebe damlatayım dedim aspratörle çektim bişey gelmiyor ama çocukta o hırıltı var yinede göğsü değil ama genzi olduğu bariz belli ne yapmalıyım ya bilen varmı
Bazen hemen gelmiyor aspiratöre, ssbah da bi damlat yumuşasın azcık daha ole dene bakalım. Dün bize de ole oldu
Benimkide Aynı. Burnu akıyo birde. Sanki boğazında balgam var, tıkanıyorYa kızlar benim Kızın genzinde hırıltı var otribebe damlatayım dedim aspratörle çektim bişey gelmiyor ama çocukta o hırıltı var yinede göğsü değil ama genzi olduğu bariz belli ne yapmalıyım ya bilen varmı
Bnm de giysilerim hiç olmuyoKizlar ya yavas yavas kilo vermeye baslamam Lazim psikilojim bozuluyo kendimi gordukce arkadasik sabah ve aksamlari bir bardak suya yarim limon ve 1 vay kasigi pul biber katip icmis baya kilo verdi onunda etkisini gordum dedi acaba icsem okdrcik biber ve limonun sute bebege bi zarari olurmu
Sıcaktan kuru havadan oluyormuş odayı nemlendir.Ya kızlar benim Kızın genzinde hırıltı var otribebe damlatayım dedim aspratörle çektim bişey gelmiyor ama çocukta o hırıltı var yinede göğsü değil ama genzi olduğu bariz belli ne yapmalıyım ya bilen varmı