Tecrübeli annelere soruyorum, bebeğimin reflekslerine taktım. 2 ay 10 günlük göz kontağı çok kurmuyor. Bazen Gülüyor, oyuncağı kafasıyla ve Gözüyle güzel takip ediyor, genelde huzursuz bir çocuk, dün gece uyurken eşim birden uyandırdı bak beni nasıl güzel takip ediyor diye. Hızlı bir şekilde takip ediyordu eşimi, ama göz kontağı pek yok nadiren emzirirken gözümün içine bakıyor sizce bunlar normal mi.
Canim endise etme erken dogan bebeklr normal sureci birazcik daha geriden takip ediyor ama o kadar cabuk toparliyor ki one bile geciyorlar arkadasmm bebegi 32de dogdu o da bastan senin gibi uzulup endise ediyordu ama simdi oglu akranlarini yakaladi da gecti bile

Aksam elindeki oyuncakla bebegin kafasina vurdu oglum. Bebek nasil agladi sakinlessin diye emzirdim memeyi birakip ic cekip agladi. Ben agladim. Oglum tedirgin oldu. Napacagiz biz. Herkes normal diyor ama buyuk uzuluyor bi yandan. Kucigu koruyamadim diye ben uzuldum bir yandan.![]()
Benimki kiz diye mi bbilmiyorum vurma huyu yok Simdilik yine de tek virakmamaya calisiyoruz severken elini kolunu sert tutuyor bilemiyor bir de ssürekli kafasini oksamak istiyor O yuzden tetikteyim ben de. Iki aydir gecmeyen konjoktivit var gozunde odum patliyor bebege bulastrcak diye opmek sevmek icin yuzune cok yanasiyor hep uyarip uzaklastrmak durumunda kaliyorum bu da hosuma gtmiyor zaten yorgunluktan geriliyorum bizimkinin yemek isi illet sofrada deli ediyo beni dort senedir kangren mevzumuz her oöğün sinirim kaldrmio arada bagrip cagriyorum sonra da üzülüyorum nsl toparlicam blmem

Bizimde oyle oldu canim iki sefer hemdeisini dogru yapan yokki
Of yaa eziyet resmen

Benimki uyanip aliyor bebegi gazini cikarayim diye sonra sinirlenmis neymis penye kundak kadar sacma bisey yokmus kayiyormus tutamiyirmus. Bir de beyimizin sinirini cektik. Sacmalik
Guya ben de verdim gaz cikarmaya da yattgi yerde uzerine koymus cocugu kafa kAymis asagi dik tutmaynca da kusuyor anlatamiyorum ki iyi boyle rahati diyor kimin rahati acaba :))
Buhar makinası hep açık
Kuzum onu surekli acik tutma zararli oyle gunde bi iki defa on bes dk acman yeterli
Bizim bugün 40mız çıkıyor banyomuzu ettik sonunda lohusalıktan kurtuldum..ayyy lohusa neymiş böyle yaaa sen lohusasın şunu yapma bunu yeme lohusa tek uyumaz kara kara şeyler ruyanda görürsün evde yalnız kalma korkuturlar artık bunlardan bıkmıştım evde yalnız da kaldım uyudumda hiçbişey olmadı bu insanları anlamak zor..cumaya mevlut okutcaz oda bitince yeter artık bn bakarım çocuguma diycem..gelen gidenim hiç eksik olmadı sağ olsunlar geldiler ama çok yorucu geçti 40 gün bitti ev her gün doluydu oğlumla çok zorlandık ama şukur bitti..şu mevlutte Bi okunursa eski halime dönmek istiyorum..aramadan geliyorlar müsait olmuyosun dağnık oluyorsun düşünmüyorlar hiç dun akşam çıldıracaktım artık neyse ki oğlumla güzel anlaşıyoruz..yorgunluktan süt bile azaldı artık kendime bakcam..
ohh gozun aydin mis gibi kirklanin insallah kafan da rahatlar bundan sonra