Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım normal mi yapmıştın hatırlamıyorum ama genelde doğum sonrası olabilen bir durum normal sonrası daha sık olabiliyormuş gitmen Lazım dr a sonrası sıkıntı yaratır tedavi ŞartHemoroid nedir arkadas lohusaliktadoğum sonrası bu kadar kanama olmadı! Herkes dr.a git diyor, gidemem gosteremem napacam? Caresi nedir bunun?
Ben verdim aslinda karsiydim ama arada cani isterse aliyor ve susuyor ama her zmn degil! Maymun etti bizi ölüyorum uykusuzluktanEmzik durumları nedir arkadaşlar?Veriyor musunuz, verecek misiniz?Erken mi?Ne yapmalı?![]()
Ona alıştırmaktan korkuyorum valla, şimdi hafifler herşey kolay ama ağırlaştıklarında zorlaşacak ayakta sallamak
Uykusunun olmamasına Şaşıyorum işte. Gündüzde uyumadı. Memeden sonra 5er dkk şekerleme yapıyo o kadar. Dün toplasan 10 saat uyumamıştır. Yarım saatlik uslu durmanın sonunda yine meme istiyo. Meme tam dolmadığı içinde kavga ediyo benle(
hastanede ilk gün verdim daha hemen aldı. şimdi ise vazgeçilmez kurtarıcım benim onunla sakinleşiyor onunla uykuya dalıyor yoksa halim harapmış :)
herkesin düşüncesi farklı yok zararlı vs diye ama valla bence alan bebeğe verilmeli almayan için yapacak birşey yok
Ben yatarak emzirmeyi beceremedim bi türlüYok zorla cikariyorum ama yapisiyo birakmamak icin:)simdi yatarak emziriyorum biraz daha fazla emebildi kilo alimida iyi doktorda bisey olmaz zamanla ogrenir dedi
Meme ve uykusuzluk bizde de var fazlasıyla. 28 günlüğüzSabah 6dan beri mememde. Kafayı yiycem. Bende de şekerleme yapıyo, tam yerinr koyucam uyanıyo başlıyo zırlamaya. Morarana kadar Zırlıyosüpürge sesi falan da fayda etmedi. Mecburen tekrar meme. Ne kadarlık seninki?
Allah ım benimki de alsaydı keşke... Resmen ben emzik oldum kafayı yiycem![]()
Ayy eskiden ne kınardımn kusmuklu bebeklerin annelerini bebek kusmuk kokıyor diye. Tövbe ettim ama faydası yok koltuktan saçıma kadar her yer kusmukbende haftasonu annemdeydim öyle banyo yaptımyoksa kokuşucam evde kusmuk ve bok yüzünden :)
Normal doğuma girdim canım ama yarım saat doğuramayıp fenalasinca sezeryan olduCanım normal mi yapmıştın hatırlamıyorum ama genelde doğum sonrası olabilen bir durum normal sonrası daha sık olabiliyormuş gitmen Lazım dr a sonrası sıkıntı yaratır tedavi Şart
Ben sezaryen oldum ama bendede var. Canum çok yanıyo, resmen wc ye gitmek istemiyorumCanım normal mi yapmıştın hatırlamıyorum ama genelde doğum sonrası olabilen bir durum normal sonrası daha sık olabiliyormuş gitmen Lazım dr a sonrası sıkıntı yaratır tedavi Şart
Meme ve uykusuzluk bizde de var fazlasıyla. 28 günlüğüz
Biz de gidecektik ama kocişin yurtdışı seyahati çıktı, dr.umuz da gelince yaparız dedi. Bir haftalgina gidecek çrş gunu! 40'ımız çıkmış olur, usgye gittigimizde bisi olmaz heralde. Emin olamadimBiz birazdan kalça ultrasonu çekilmeye gidiyoruz. Hadi hayırlısı.
Dogurdun onu bildik de gelip yazacaksib diye bekliyoruz kac gundur.merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor
olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa
çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum
gorusuruz insallah ..
Atarlı bu bebelerBizde 28günlükten itibaren tavan yaptı. Yapıştık resmen birbirimize36 günlüğüz hala devam.. İnşallah büyüme atağıdır da geçer gider...
Hadi gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün:)merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor
olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa
çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum
gorusuruz insallah ..
Sezeryanda olmayacak diye birşey yok sonuçta içerden baskı var öle dışarı çıkıyor git mutlakaNormal doğuma girdim canım ama yarım saat doğuramayıp fenalasinca sezeryan oldu![]()
Valla bilmiyorum ki tedavisi nasıl ama Şart diye biliyorum tedaviBen sezaryen oldum ama bendede var. Canum çok yanıyo, resmen wc ye gitmek istemiyorumtedaviside zor biraz galiba.