2015 Şubat Anneleri

Bu memeye yapisma isi buyume atagi midir kendini guvende hissetmek icin midir. Anne kokusuna alistigindan midir neyse sebebi bizde de var.
Memeye yapisan bir bebek ve 2,5 yasinda ilgi bekleyen annemi kaybettim diye uzulen bir cocuk.
Giyecek kiyafeti olmayan ustu basi perisan bir anne.
Iki cocuklu hayata alismakta zorlaniyormusmus bir baba.
Daha annem yanimdayken bu haldeyiz. O gidince aclik ve tuvalete gidememe de eklenir.
Deli miymisim ben acaba dogurmusm hemen bi daha

Canim gonderme de nereye kadar iki aydir uzak kaldi ozluyor o da ortamini asiri enerjik sosyal bi cocuk benimki oyle kendi kendini oyalamak yok devamli birebir mesgul olcan ki hareketli oyun gezmek favorisi yetebilmem yetismem cok zor bu hafta dayanalim da haftaya gonderecem kacari yok okul hep hayatmzda olcak zaten ne diyim rabbim korusun ins minnagi da buyugu de:KK43: yardimci olayi iyi bisey mesafeni koy yeterki bastan çalışan oldugu imajini ver yonlendir isteklerini net soyle olmadgnda yollari ayrcagnzi da araya sıkıstir kimseye minnet borcun yok unutma ins iyi olur yalnz kv de gtmio mu yardmci varsa ona ne gerek evin hanimi sensin sen duzen kurcan kadinla o ne karsio ki ne zamna kadar brlkte olablrsnz yani

hadi sukur topikce rahatladik dogurdun hamdolsun bekledgne de degmiş cabuk kolay olmus anlasilan cok sukur. Sağlıkla buyut yavrunu yasemin dogurdu darkdays duruyordu sanki

Canım eşim yurt dışında olduğu için yalnız kalmamı istemedi. Yardımcı da gelince bırakıcam kv nasıl isterse öyle yapsın. Eşim gelince yardımcıyla eşimle birlikte Konuşmayı düşünüyorum. Ben mümkün olduğunca uzakta Durucam. Gerekirse yemeğimi yine dışardan istiycem ama hiç gereksiz muhabbete takılmıycam. Yoksa etkileniyorum gereksiz stres oluyor. Inşallah başarabilirim.

Bu memeye yapisma isi buyume atagi midir kendini guvende hissetmek icin midir. Anne kokusuna alistigindan midir neyse sebebi bizde de var.
Memeye yapisan bir bebek ve 2,5 yasinda ilgi bekleyen annemi kaybettim diye uzulen bir cocuk.
Daha annem yanimdayken bu haldeyiz. O gidince aclik ve tuvalete gidememe de eklenir.

Tuvalete ben de gidemiyorum. Hatta birkeresinde bebişle girdim. Eşim çocuk arabasını kutudan çıkarsa arabayla gittiğim yere tuvalet banyo götürürüm Diyorum.

Ona alıştırmaktan korkuyorum valla, şimdi hafifler herşey kolay ama ağırlaştıklarında zorlaşacak ayakta sallamak :KK43:

Uykusunun olmamasına Şaşıyorum işte. Gündüzde uyumadı. Memeden sonra 5er dkk şekerleme yapıyo o kadar. Dün toplasan 10 saat uyumamıştır. Yarım saatlik uslu durmanın sonunda yine meme istiyo. Meme tam dolmadığı içinde kavga ediyo benle :KK43:(

Her gün farklı bişey deniyorum bebiş bu şekilde kolay kolay alışmaz sanırım. Müzik açıp dans ediyoruz bazen. Bir de bebek Arabasına koyup gezdirdin mi? Kutusundan çıkarılsa onu da deniycem.

Tuvalete ben de gidemiyorum. Hatta birkeresinde bebişle girdim. Eşim çocuk arabasını kutudan çıkarsa arabayla gittiğim yere tuvalet banyo götürürüm Diyorum.
Zaten en ufak streste kabiz olurum kan ilaci ictim hala kabizim. Tumden birakayim bn wc ye gitme isini. InsanlikTan ciktik ya resmen millet nasil doguruyor nasil bakiyor biz mi beceriksiziz anlamadim

iki çocuk zor valla.benim kız 4 bucuk yasinda oda ilgi bekliyo oyn oynayalim istiyo hakli olarak.babasi gelene kadar idare edyirm.senin isin daha zor ama.bi alti ay sonra rahatlariz insallah.

merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor

olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa

çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum

gorusuruz insallah ..
Gözün aydın canım

merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor

olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa

çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum

gorusuruz insallah ..
Hoşgeldin.Şükürler olsun. Forumun en cicik anneside doğurdu. Gözünaydın.biz biliyorduk bugün geleceğini
Hatta bir saat önce içimden dedim MaRaL yazmıştır,baktım yazmışsın.

bizde kontrolden geldik.oglan aşı oldu kalça usg çekildi şükür bi yaramazlık yok.bir kilo almış 3 cm uzamış.
kadının biri hastanede bebegimi sevmeye kalkt hemde.yüzüne doku

nmaya kalktı ben musade tmedim yuzunu kapattim aman merak etme benim nazarim degmez bende 5 tane var dedi sonrq arkasini dondu tirp yapti..deli mi ne töööbe

Hemoroid nedir arkadas lohusalikta :KK43: doğum sonrası bu kadar kanama olmadı! Herkes dr.a git diyor, gidemem gosteremem napacam? Caresi nedir bunun?
Bende de var sezaryen olmama rağmen hamilelikte tavan yapmıştı klozet kullandığım için.. Kullanıyosan eğer klozeti bırak.. Saf zeytinyağına pamuk batırıp hemoroidlerinin üstüne koy,yumuşatıp rahatlatıyo.. Bide ağrısını alan en güzel şey leğene dirseğini yakmayacak sıcaklıkta su koyup içine azıcık tuz atıp 10-15 dk o suda oturmak.. Bana iyi gelenler bunlar,şu an rahatım.. En önemlisi de kabız olma sakın :))

Zaten en ufak streste kabiz olurum kan ilaci ictim hala kabizim. Tumden birakayim bn wc ye gitme isini. InsanlikTan ciktik ya resmen millet nasil doguruyor nasil bakiyor biz mi beceriksiziz anlamadim

Sadece alışma evresindeyiz biz ilke sen ikinciye. Yirmibir günlük evreler geçtikçe alışıcaz ve daha pratik kendimize zaman ayıracağımız bir moda dönüştürücez gibime geliyor.

Bende de var sezaryen olmama rağmen hamilelikte tavan yapmıştı klozet kullandığım için.. Kullanıyosan eğer klozeti bırak.. Saf zeytinyağına pamuk batırıp hemoroidlerinin üstüne koy,yumuşatıp rahatlatıyo.. Bide ağrısını alan en güzel şey leğene dirseğini yakmayacak sıcaklıkta su koyup içine azıcık tuz atıp 10-15 dk o suda oturmak.. Bana iyi gelenler bunlar,şu an rahatım.. En önemlisi de kabız olma sakın :))

senin şu kızın yanakları çok pis ısırasım geliyorr gördükçe. maşallah subanallah cimcimeye :KK68::KK68:

saol canim
valla bunaldim hastanede patladim, evimden çocuklarimdan sonra size yazmayi ozledim
buraya sancim var diye yazdikdan 1 saat sonra oglum kucagimdaydi ,çok dua ettim rabbime çok sukur beni zora sokmadi
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun bugun yarin ne zaman dogurucam mart annesi olucam derken dogurdun cok aukur ve mart annesi oldun topigin adini mi degistirsek karmasik aylar anneleri diye:KK53:

Sezeryan olali kac gun oldu. Ben klozet kullandm basta dikis acisindan. Normale geceyim bari hemoroid yok bir de o cikmasin basima

iki çocuk zor valla.benim kız 4 bucuk yasinda oda ilgi bekliyo oyn oynayalim istiyo hakli olarak.babasi gelene kadar idare edyirm.senin isin daha zor ama.bi alti ay sonra rahatlariz insallah.
Ne bileyim 2,5 yas kucuk muymus kardes icin artik olan oldu. Bn boyle elimde olmayan seyler icin kendimi uzmem normalde ama ikisi de kucuk ikisi de benim kokumu istiyor. Ve ben yetemiyorum. Oglum gelip boynuma burnunu gomuyor tabi bebek emzirmedigim anlarda denk gelirse

bizde kontrolden geldik.oglan aşı oldu kalça usg çekildi şükür bi yaramazlık yok.bir kilo almış 3 cm uzamış.
kadının biri hastanede bebegimi sevmeye kalkt hemde.yüzüne doku

nmaya kalktı ben musade tmedim yuzunu kapattim aman merak etme benim nazarim degmez bende 5 tane var dedi sonrq arkasini dondu tirp yapti..deli mi ne töööbe

Dokunmadan sevsin. Bir de hastane orası heryer mikrop dolu. O kadın oraya gelene kadar nerelere elledi kimbilir. Hemen nazar muhabbeti yaparlar ya ona sinir olurum. Türkiye'de yüz kez Felak nas okudum Avrupa'da hiç aklıma gelmedi. Adamlarda nazar diye bir konsept yok o yüzden de öyle bakmıyorlar.

Back
X