• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bence oğullarıyla evlendik diye yapmacık sevgi gösterisinde bulunmasınlar açık olsunlar. Aynı şekilde kız anneleri de damatlara özel ilgi göstermek zorunda değil. Biz eşimizin ailesidir diye SAYGI gösterelim onlar yaptıklarıyla söyledikleriyle kalsınlar boşver. biz de sürekli görüşmezdik bundan sonra ne olur bilemem ki. Allahım aklımızı korusun.
Aminnn..
En iyisi görüşmemek. Yani anne baba ama öyle olması bana laf sokma yetkisi vermiyor.
İyi gelin olucam diye olmadığım gibi davranamam.

valla allah razı olsun ya moralim düzeldi şimdi
evet doktorun sınırda demesi moralimi bozdu birde bikaç arkadaş ilk ay 1 kilo alırlar seninki az almış dedi iyice çöktüm
kızım bana benzemesin babası gibi boğazı sağlam olsun diye dua ettim hep ama bana benzeyecek galiba. dün mevlütte herkes hiç doğum yapmış gibi değilsin bu çocuk sendenmi çıktı diyor kv çıkmış kaldı biraz kilo diyor el insaf ya 20 günde 8 kilo vermiştim şuan 10 kilo gitmiş 50 ye düştüm hala kilo var diyor beni kocam böyle seviyor gözüne kilolu geliyorsam yapacak bişey yok dedim bende. derdim bana yetiyor birde o çıkıyor başıma
Senin mümkün değil göbekli kalman. Zayıf kişilerin doğumdan sonra göbeği bir süre duruyor sonra tamamı gidiyor. Ben çok kilo aldım ilk göbek gitti. Bir arkadaş 6 kilo aldı gittiğimde göbeği aynı duruyordu. İki üç aylıkken gördüm karnı dümdüz.

evet doktorun sınırda demesi moralimi bozdu birde bikaç arkadaş ilk ay 1 kilo alırlar seninki az almış dedi iyice çöktüm
kızım bana benzemesin babası gibi boğazı sağlam olsun diye dua ettim hep ama bana benzeyecek galiba. dün mevlütte herkes hiç doğum yapmış gibi değilsin bu çocuk sendenmi çıktı diyor kv çıkmış kaldı biraz kilo diyor el insaf ya 20 günde 8 kilo vermiştim şuan 10 kilo gitmiş 50 ye düştüm hala kilo var diyor beni kocam böyle seviyor gözüne kilolu geliyorsam yapacak bişey yok dedim bende. derdim bana yetiyor birde o çıkıyor başıma
O sana nazar değmesin diye demiştir.büyükler öyle yapıyı biri Övünce bebek olsun anne olsun olumsuz söylüyorlar karşıdakine ki nazar değmesin.o amaçla demistir

Yeni telefon aldım instagramı da çözersem koyarım artık ben de.
Çok zor değilmiş ama resim yükleyene kadar akla karayı seçtim. Kayıt olmayıda arkadaşın elemanı yaptı.
Bu konularda benim gibiysen yardım al.

Senin mümkün değil göbekli kalman. Zayıf kişilerin doğumdan sonra göbeği bir süre duruyor sonra tamamı gidiyor. Ben çok kilo aldım ilk göbek gitti. Bir arkadaş 6 kilo aldı gittiğimde göbeği aynı duruyordu. İki üç aylıkken gördüm karnı dümdüz.

perşembe düğmeleri iliklenmeyen pantolon pazar cuk oturdu göbeğim azaldı hatta eski halime döndü bende göbek hep vardı orantısoz kilo alıyorum hep

Aminnn..
En iyisi görüşmemek. Yani anne baba ama öyle olması bana laf sokma yetkisi vermiyor.
İyi gelin olucam diye olmadığım gibi davranamam.

Görüşünce zarar veriyorsa görüşmemek en iyisi tabii. Bizim yarın yeni yardımcı gelicek kv buldu onu o da gelicek. Hafta sonuna kadar buradalar bakalım. Eşime istemiyorum dedikce yardımcı olucak diye tutturdu. Eşim hiçbirşey yapmaz herşey bana bakıyor. Bir yandan yardımcı iyi gibi. Bunu da deneyelim bakalım. Ben yine hafta sonuna kadar odada kalıcam stres yApmıycam inşallah bu sefer.

saol canim
valla bunaldim hastanede patladim, evimden çocuklarimdan sonra size yazmayi ozledim
buraya sancim var diye yazdikdan 1 saat sonra oglum kucagimdaydi ,çok dua ettim rabbime çok sukur beni zora sokmadi
Hadi gözün aydın.dogurdum doguramadim derken aldın kucağına şükür.çok kolaydı di mi

Benim bebis ilk ay 700 aldi. Dr normal dedi. 500-1000 arasi uygun. Bnmki biraz da erken dogmustu. Boyu ilk ay 5cm uzamisti. Senin 1 ay tamamlandi mi kilosu kac cikti. Sanki bir ay tamamlanmadan tartilmisti.

Görüşünce zarar veriyorsa görüşmemek en iyisi tabii. Bizim yarın yeni yardımcı gelicek kv buldu onu o da gelicek. Hafta sonuna kadar buradalar bakalım. Eşime istemiyorum dedikce yardımcı olucak diye tutturdu. Eşim hiçbirşey yapmaz herşey bana bakıyor. Bir yandan yardımcı iyi gibi. Bunu da deneyelim bakalım. Ben yine hafta sonuna kadar odada kalıcam stres yApmıycam inşallah bu sefer.
Eşin döndü mü? Boşver yemeğin hazır olacak keyfine bak.sadece yardımcı olursa evde sorun olmaz. Nasıl olsa akşama kadar değilmiş. Tüm zamanın kendine ve bebeğe kalır. Zaten nisan ayında gezmelere başlarız Kadın takılsın evde.

Benim bebis ilk ay 700 aldi. Dr normal dedi. 500-1000 arasi uygun. Bnmki biraz da erken dogmustu. Boyu ilk ay 5cm uzamisti. Senin 1 ay tamamlandi mi kilosu kac cikti. Sanki bir ay tamamlanmadan tartilmisti.

28 günlüktü ve boyu sadece 1 cm uzamış
yarın sağlık ocağında ölçtüreceğim bakalım 32 günlük değişme varmı

Pişik olduğunda mı sürüyorsun olmadan mı? Olduğunda işe yaşamıyormuş sanırım.
canım ben doğduğundan beri vücuduna zeytinyağı kullanıyorum herhangi bir pişik olmamıştı ta ki eşim primanın beyaz paketini bulamayınca yeşilini almış o gün bir baktım poposunun içi kıpkırmızı olmuş. hemen hem zeytinyağı hemde chicconun pişik kremini sürdüm 2 güne geçti şükür.ama dediğim gibi baştan beri kullanıyorum tamamen bezin suçu oldu beyaz paket nedense bulamıyoruz heryerde o yüzden artık yeşile geçtik daha da bez değiştirmem dilim yandı.

Allah'ım şükür kızım uyudu yemeklerimi Yaptım mutfağı topladım rahat rahat WC'ye gittim :-) bi kocamın gelmesi kaldı o geldi mi bide duşa girerim ohh şükür :) iki güne dikişlerin tamamı da düştümü gerçi düşmese de çekerim :) sorunlar bitti kızlar bi de kiloları verdik mi tamam dır

Eşin döndü mü? Boşver yemeğin hazır olacak keyfine bak.sadece yardımcı olursa evde sorun olmaz. Nasıl olsa akşama kadar değilmiş. Tüm zamanın kendine ve bebeğe kalır. Zaten nisan ayında gezmelere başlarız Kadın takılsın evde.

Eşim hafta sonu dönücek inşallah. Yardımcı önümüzdeki üç gün gelicek kv ona direktif verecek O da o yüzden gelicek üç gün kalıcak. Bu üç gün meyve suyu kek börek stoklayıp kitap Okumayı düşünüyorum.

canım ben doğduğundan beri vücuduna zeytinyağı kullanıyorum herhangi bir pişik olmamıştı ta ki eşim primanın beyaz paketini bulamayınca yeşilini almış o gün bir baktım poposunun içi kıpkırmızı olmuş. hemen hem zeytinyağı hemde chicconun pişik kremini sürdüm 2 güne geçti şükür.ama dediğim gibi baştan beri kullanıyorum tamamen bezin suçu oldu beyaz paket nedense bulamıyoruz heryerde o yüzden artık yeşile geçtik daha da bez değiştirmem dilim yandı.

Geçen banyo yaptırmıştım sanırım poposunu doğru düzgün kurulamadım başka bişey aklıma gelmiyor. Beyaz Prima kullanıyorum ben de. Ama zeytin yağını sadece bir kez sürmüştüm :( keşke daha sık sürseydim.

selam kızlar uzun süredir internete uzaktım ara ara bakayım dedim ama olamadı herkes iyidir inşallah.. biz kara kuzumla iyiyiz cumartesi gününden beri başbaşa kaldık bugün eşimle birlikte ilk kez banyo yaptırmaya çalıştık ve pek başarılı olamadık yani ben tutamadım dışardan çok zor gelmiyordu ama üstüm başım yerler hep su içinde kaldı nasıl yapıcam bilemiyorum görümcem yardıma geleyim dedi ama başkasından yardım alarak nereye kadar benim yapmam lazım ama nasıl

Eşim hafta sonu dönücek inşallah. Yardımcı önümüzdeki üç gün gelicek kv ona direktif verecek O da o yüzden gelicek üç gün kalıcak. Bu üç gün meyve suyu kek börek stoklayıp kitap Okumayı düşünüyorum.

Düzeltiyorum kv yarın gelicek yardımcı Çarşamba sabah gelicek. Kv dört gün kalıcak.

Back
X