• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ben yatarak emzirmeyi beceremedim bi türlü
Minik bi yastiga koyup yan ceviriyorum ben daha yukari yatip biraz asagida kaliyorum meme akmasin kendi yukari ceksin diye fazlaliklarda akiyo zaten aradan biraz daha rahatladi gibi cunku memede uyumayi seviyo

canım ben doğduğundan beri vücuduna zeytinyağı kullanıyorum herhangi bir pişik olmamıştı ta ki eşim primanın beyaz paketini bulamayınca yeşilini almış o gün bir baktım poposunun içi kıpkırmızı olmuş. hemen hem zeytinyağı hemde chicconun pişik kremini sürdüm 2 güne geçti şükür.ama dediğim gibi baştan beri kullanıyorum tamamen bezin suçu oldu beyaz paket nedense bulamıyoruz heryerde o yüzden artık yeşile geçtik daha da bez değiştirmem dilim yandı.
Z.yağını ısıtıp mı kullandın

selam kızlar uzun süredir internete uzaktım ara ara bakayım dedim ama olamadı herkes iyidir inşallah.. biz kara kuzumla iyiyiz cumartesi gününden beri başbaşa kaldık bugün eşimle birlikte ilk kez banyo yaptırmaya çalıştık ve pek başarılı olamadık yani ben tutamadım dışardan çok zor gelmiyordu ama üstüm başım yerler hep su içinde kaldı nasıl yapıcam bilemiyorum görümcem yardıma geleyim dedi ama başkasından yardım alarak nereye kadar benim yapmam lazım ama nasıl

Canım yaptıkça alışılıyor. Ilkinde biz de suyu soğuk hazırlamışız hatta son yaptırdığımızda bebişe su yutturduk çok canım sıkıldı. Tutabilmek için Vücudu şampuanlı olmasın kayıyor.

selam kızlar uzun süredir internete uzaktım ara ara bakayım dedim ama olamadı herkes iyidir inşallah.. biz kara kuzumla iyiyiz cumartesi gününden beri başbaşa kaldık bugün eşimle birlikte ilk kez banyo yaptırmaya çalıştık ve pek başarılı olamadık yani ben tutamadım dışardan çok zor gelmiyordu ama üstüm başım yerler hep su içinde kaldı nasıl yapıcam bilemiyorum görümcem yardıma geleyim dedi ama başkasından yardım alarak nereye kadar benim yapmam lazım ama nasıl
Netye videolar var bebek yikamayla ilgili. Izlesen yapabilirsniz esinle

beslenmesine dikkat et sadece tavsiye edeceğim bu sana. ememiyorsa mamasına dikkat et, saatinde ver.
Saatimiz yok oyle saatinde mi vermek lazim hep uyandiginda veriyorum yeni yeni emiyor ama sutum yok benimde yinede once emziriyorum sonra mama veriyorum tabiki gaz sorunumyzda var bu aylar hic gecmicek gibi geliyor suan bana

canım ben doğduğundan beri vücuduna zeytinyağı kullanıyorum herhangi bir pişik olmamıştı ta ki eşim primanın beyaz paketini bulamayınca yeşilini almış o gün bir baktım poposunun içi kıpkırmızı olmuş. hemen hem zeytinyağı hemde chicconun pişik kremini sürdüm 2 güne geçti şükür.ama dediğim gibi baştan beri kullanıyorum tamamen bezin suçu oldu beyaz paket nedense bulamıyoruz heryerde o yüzden artık yeşile geçtik daha da bez değiştirmem dilim yandı.
Canim primanin icerisinde siviyi tutan jel var kokulu o yuzden pisik oluyor tavsiyem huggis icerugi pamuk onun

Netye videolar var bebek yikamayla ilgili. Izlesen yapabilirsniz esinle
Netten bende izledim ordaki hem bebeğin kafasını tutuyor hem kulaklarını kapatıyor hem su döküyor çok profesyonel. Kulaklarına neden su kaçıyorki.bizimkilelere neden kaçmıyor.

Bizim yavru kaç saattir uyuyor. Gece yine mahvedecek bizi.

Her gün farklı bişey deniyorum bebiş bu şekilde kolay kolay alışmaz sanırım. Müzik açıp dans ediyoruz bazen. Bir de bebek Arabasına koyup gezdirdin mi? Kutusundan çıkarılsa onu da deniycem.
Bebek arabası, titreşimli ana kucağı, göğüste yatırıp pışpışlama... İşe yaramıyor.
Göğsümde uyuyordu önceleri şimdi 5 dk uyuyup uyanıyor. Bu çocuk uyumadan nasıl büyüyecek diye kaygılanıyorum. Bugün öğlen 1 saat öğleden sonrada 2 saat uyudu (arada uyanarak)

Bugün gobusumuz düştü de ortasında bir beyazlık duruyor.bu normal mıydı kuruyomuydu bi iki güne kadar yoksa iltihabi bi durum mu göstermek mi gerekir.oncekileri düşünüyorum ama hatırlayamıyorum.bi söyleyiverin sevabina
Bizimkinde de vardı, boru gibi beyaz bişey. O da kuruyup düşüyor sonra.
Göbek düşelinerdeyse 3 hafta olacak hala akıntı var Dr normal dedi.

kızlar sütü duru olan varmı yada duru süt nasıl koyulaştırılır yağ oranı nasıl yükselir bilen varmı
benim sütüm çok duruymuş ondan kilo alamadı heralde kuzucum
Her gün en az bir yumurta ve et yemelisin.Sütü yağlandıran protein.Yumurtayı kesinlikle sofrandan eksik etme.

Kizlarrrr plates fln mi yapsak?z40 i cikanlarla baslayalimda gitsin su gobusler koca totolarrr.cirkin hissediyorum yahuuu
Sezeryan olanlar 2 ay sonra baslayabiliyormus.bende baslayim istiyordum.kırkım çıksın ev yürüyüşü diye youtube de video vardı 45 dk ona baslıyıcm.

Hayırlı olsun canım "MaRaL_, post: 39843133, member: 143877"]merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor

olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa

çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum

gorusuruz insallah ..[/QUOTE]
Hayirli

Esim isten izin alip az erken geldi kostur kostur saglik ocagna gittik tekrar topuk kani vermeye amma velakin uc dakkayla ebeyi kacirmisiz uyuz olduk yarin yine kim gitcek yahu :(

Back
X