• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor

olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa

çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum

gorusuruz insallah ..
Hayırlı olsun canım

Kızlar bebeğim e işitme testi yaptırdık bebeğim 28 günlük bu 3. Test oldu sağ kulağı % 100 geçti sol kulağında aşırı akıntı var öncesinden dediler ama bu gün gittik sol kulağı % 35 çıktı çok korkuyorum devlet hastanesine sevk ettiler bilginiz var mı bu konuda

ya neden benim kızım emzik almıyor yaaaa
herkesinki alıyor mışıl mışıl uyuyor benimki ağzını sımsıkı kapatıyor almıyor
sizinkilere çok özeniyorum bende meme emsin istiyorum bende renk renk emzik kullanalım istiyorum :mad:
Benimki de almiyor. Uykuya dalmak icin bisey emmek istiyor karni tok olsa ds araniyor. Emzige oguruyor. Dun israr ettim emzik alsin diye gecende ugrasinca almisti sinirlendi hanfendi zorladim diye sonra siniri yatissin diye meme verdim. Memeden sut geliyor diye yine sinirlendi cunku emecek yeri yoktu doymustu. O sirada gaz yuttu. Bastan gaz cikardik kustu vs. En son yatakta kolumda uyudu.
Alsa emzigi ne guzel herkes rahat edecek.
Ig de bir emzik gormustum cok onceden hatirlasam ondan alicam

kullanmadım henüz
kurduğum günden beri duruyor odanın birinde
bir ara pusetini kullanacak oldum benim sıpa onun içinde de durmadı
aslında yavaş yavaş alıştırmak lazım şimdiden alışsınki dışarı çıktığımızda yine kucak istemesin onun içinde otursun uslu uslu
sen kullanıyormusun

Yok daha kutudan çıkarmadık bile. Puseti de masanın üzerinde duruyor bazen yemek yerken yanımıza alalım diye onun üzerine koyuyoruz ama durmuyır. Arabayla odadan odaya gezdirmem ağlamasını durdurabilir miyim diye düşündüm.

Benimki de almiyor. Uykuya dalmak icin bisey emmek istiyor karni tok olsa ds araniyor. Emzige oguruyor. Dun israr ettim emzik alsin diye gecende ugrasinca almisti sinirlendi hanfendi zorladim diye sonra siniri yatissin diye meme verdim. Memeden sut geliyor diye yine sinirlendi cunku emecek yeri yoktu doymustu. O sirada gaz yuttu. Bastan gaz cikardik kustu vs. En son yatakta kolumda uyudu.

Emziği alsın diye uğraşırken de çok gaz oluyor hava yutuyorlar sanırım.

Yoo yıkarken akan su doluyor.

Benim köpük Üstte kalıyor küvetin içine su koyuluyormuş köpüğü koyunca suya değiyormuş bebişi koyunca da bebiş suya değiyormuş. Biz kuru kuru yıkamaya başlıyoruz ağlıyor sürekli :( yapamadım yaw. En son yıkadığımızda da eşime kalan suyu da döküver dedim su borcamdaydı eşim nereye döktüğünü görmeden döktü bebişe su yutturduk :( içme suyuydu ama Bebişlere su verilmez ki :( birsürü video izliyorum yine yapamadım.

Memeden süt geliyor diye sinirlendiğini nasıl anlıyorsun? Bir de bebiş Karnı tok altı temiz ve gazı çıktıysa ağlamaz diyorlar doğru mu?

özledim sizleri gunler olmus girmeyeli harala gürele geçiyor gunler :)) yardımcı kadını gönderdim daha huzurluyum..en son bebek agladıgında sekerli su verelim dedi film koptu bende kac kez bebişe karısma diger işlerle ilgilen dedim anlamadı..o varken eylül aglayınca 2 kat fazla geriliyordum..gelip gelip aç heralde emzir istersen diyordu..rutinden bahsetmedim tabi ona :)))
Canim ya rutini nasil uyguluyosun benim oglum 2 saatte bir aciktigi icin pek uygulayamiyorum sen nasil yapiyosun anlatir misin

Memeden süt geliyor diye sinirlendiğini nasıl anlıyorsun? Bir de bebiş Karnı tok altı temiz ve gazı çıktıysa ağlamaz diyorlar doğru mu?
Normalde meme verince emiyor yutiyor guzel guzel. Doyunca diliyle memeyi itiyor almaz o an asla. Ama uykuya gecemeyince 10 dk sonra yine meme istiyor bu defa verdigimde sut gelince sesler cikariyor kiziyor kafayi kipirdatip memeyi cikariyor. Cikarmasa da sadece en ucunu dudaginda tutuyor. Boyle garip bir dongu yasiyoruz uyku oncesi. Kucakta gezdirince de uyuyor da ona hic alismasin kilo aldikca kim gezdircek.
Normalde karni tok gazi olmayam bebegin uyumasi lazim da bazi bebekler degisik oluyor uymuyor soylenenlere

Yok daha kutudan çıkarmadık bile. Puseti de masanın üzerinde duruyor bazen yemek yerken yanımıza alalım diye onun üzerine koyuyoruz ama durmuyır. Arabayla odadan odaya gezdirmem ağlamasını durdurabilir miyim diye düşündüm.
Benimki 2 dk durdu sadece :))

Kizlar instgramda burdaki nicklerinizi yazin profile. Beni en son ekleyenler oldu kim olduklarini bilmiyorum ;)

Değil malesef,benim kızım çok mızmızlanıyo mesela çığlık çığlığa ağlamasa da.. Bi de kucakta da sıkılıyo pek memnuniyetsiz hanımefendi :P

Bir aylik cocuk cani acimadan cani aciyormus gibi ciglik cigliga neden aglar keyfi bozuluyo diye agliyo dicem ama ne zaman kadar boyle devam eder biri bana yardim etsin psikologa goturucem en sonunda....uzerini degisirken aglar altini alirken aglar gozune damla damlatirken burnunu temizlerken masaj yaparken her yaptigim seyde agliyo yaa sessizce ona belli etmeden yapmaya calistim olmadi konusarak yapmaya calistim olmadi korkudan banyo yaptirmaya bile cesaret edemedim hep baskasi yaptirdi onda da agladi napicam ben yardim edin....birde altini gunde kac kez degistiriyosunuz gece yatmadan en son saat kac gibi degistiriyosunuz...

nasıl bir emzikti banada haber ver hatırlarsan çünkü aynı sorunları bizde yaşıyoruz

Kizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?
Ben metsil ve kimyon damlatiyorum canim...

slm kızlar benim bugün kanamam bitti galiba akıntı gibi birşey geldi pazar günü de zaten 40 imiz çıkıyor adeti bitten var mi aciba :KK5:

arkadaş puset minderi al onunla rahat eder durur dedi bana. daha almadım bende ama önce emziğe ve ana kucağına alıştırmam lazım

Back
X