- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacim senin instagram adin nee
Yav kolay diyorsun orda arada dört saat var nerdeyse ben kıpırdayamadım sancıdan yazmışsın.
onca Sancıdan sonra elbet kolay doğacak.
Sizi dinledikçe iyiki sezo olmuşum diyorum.unuttum ağrıları sanırım.
babam çarsamba gidiyor
S serefraz85 Allah sana peygamber sabri vermis nasil dayandin ailenin yaninda
cumartesi aksami full agladim
babam çocuklari tehditle erkenden uyutuyormus her gece, hemde odalrinin kapisini kapatiyormus zifiri karanlik, bilmiyordum ben , 2 gece oyle uyudlar ama ben asla kaptmam vede koridorun isigi yanik olur
ariyordum naptiniz ne yedi çocuklar idye,oturuyoz diyordu baabam, yemegi anlatmaya çalisiyordum he tamam diyordu
sonra sordugumda sut içtiler kek yediler diyordu
bugun ogleden sonra arkadaslar iki dk ugrayacakdi, çocuk durmuyordu, sabahtan tavuk çikarmis buzluktan, baba iki dk yemegi ocaga koyuversen dedim, ben daha acikmadim dedi yuruyuse gitti :) ben hastaneden sabah çikmistim yani kahvlatiyla duruyordum
oglum yari agaldi yari kucakda durdu iyi kootu yaptim yemegimi
çarsamba gidiyor ama uzulmuyorum ne yalan soyleyim
saolsun gelip çcouklarimin basinda durdu ama bilsem boyle olacagini lafini bile etmezdim
ogluma surekli bebek seni dovecek , siracak fln deyip duuryor
çevirip çevirip^firlaticam seni diye birbirlerine konuusyolar dede torun, bbegide çevirip firlatmaz ins benim oglan
yazsam roman olur, 5 gunde valla verem olcakdim , biseyde demiyorum
içime ata ataa bi hal oldum yemine derim
size yaziyorum rahatlayim diye![]()
Ben suya filenin değdiğini hiç kimsede görmedim,herkes mi yanlış yapıyo benim tanıdığım :)
Benimki de köpüklü file suya değmiyo,gayet rahat yıkıyorum kızımı,sadece kafasına su dökünce huysuzlanıyo bazen onun dışında banyolarımız keyifli.. Hatta bazen durmadığında köpük filenin üstüne koyuyorum,hareket ettikçe ses geliyo ya hoşuna gidiyo,oyalanıyo biraz :)
Bende fileyi ebebekten almıştım benimkide suya değimiyor. Yani ablamla yengem biliyorlardır heralde suyun içinde durup durmayacağını. Bizimki sırtüstü yatıyor paşa paşa sürekli su döküyoruzBenim köpük Üstte kalıyor küvetin içine su koyuluyormuş köpüğü koyunca suya değiyormuş bebişi koyunca da bebiş suya değiyormuş. Biz kuru kuru yıkamaya başlıyoruz ağlıyor sürekliyapamadım yaw. En son yıkadığımızda da eşime kalan suyu da döküver dedim su borcamdaydı eşim nereye döktüğünü görmeden döktü bebişe su yutturduk
içme suyuydu ama Bebişlere su verilmez ki
birsürü video izliyorum yine yapamadım.
Bende fileyi ebebekten almıştım benimkide suya değimiyor. Yani ablamla yengem biliyorlardır heralde suyun içinde durup durmayacağını. Bizimki sırtüstü yatıyor paşa paşa sürekli su döküyoruz
Çok keyifleniyor. Sadece çıkınca üşüyor. Küçük bir soba bulsam yakıcam yanıında
Ev çok sıcak ama yinede üşüyor o çenesi titredimi aklım çıkıyor.
Bebegim dogumda kan yuttugu icin bir hafta hicbirsey ve sonra benim goguslerimden kan geldi 2 gunde oyle beslenemedi cook kilo ksybetti eve bebek terazisi aldik simdi 3 gunde bir tartiyoruz yeni yeni almaya basladi kilo ins hizli toparlar cok saol canim bilgiler icin ara ara sorularim olur yine sana
Bende sürekli serum kullanıyorum canım banyodan sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor anlamadım gitti yaaaCanım ben iki gündür sürekli temizliyorum burnunu. Bugün banyo yaptı raatladı gibi. Dr sordum sadece serum fizyolojik kullanabilirsin dedi.
3 kilo üstü bebekler için rutin 3 saatte bir canım..2 saatte bi acıkıyorsa 1 ögünde alması gereken miktarı almıyor olabilir..kac dk emiyor ? aktif emiyor mu o süre içinde ya da yeterli süt var mı ? süt miktarını ögrenmek için emzirmeden 15 dk önce sağ diyelim ki 60 cc mi çıktı bebegin cekeceği 90 cc dir..yeterli beslendiği zaman 3 saate cıkacaktır rutininCanim ya rutini nasil uyguluyosun benim oglum 2 saatte bir aciktigi icin pek uygulayamiyorum sen nasil yapiyosun anlatir misin
bana emzirme danısma gece kaka yapmadıysa alt değiştirmeyin ki gece gunduz ayrımını yapabilsin ilerde tuvalet alıskanlığında da cok işine yarar demişti o yuzden ben en son 11 beslenmesinde altını değiştiriyorum sabah 7 ye kdr değiştirmiyorumBir aylik cocuk cani acimadan cani aciyormus gibi ciglik cigliga neden aglar keyfi bozuluyo diye agliyo dicem ama ne zaman kadar boyle devam eder biri bana yardim etsin psikologa goturucem en sonunda....uzerini degisirken aglar altini alirken aglar gozune damla damlatirken burnunu temizlerken masaj yaparken her yaptigim seyde agliyo yaa sessizce ona belli etmeden yapmaya calistim olmadi konusarak yapmaya calistim olmadi korkudan banyo yaptirmaya bile cesaret edemedim hep baskasi yaptirdi onda da agladi napicam ben yardim edin....birde altini gunde kac kez degistiriyosunuz gece yatmadan en son saat kac gibi degistiriyosunuz...
Kızlar bebeğim e işitme testi yaptırdık bebeğim 28 günlük bu 3. Test oldu sağ kulağı % 100 geçti sol kulağında aşırı akıntı var öncesinden dediler ama bu gün gittik sol kulağı % 35 çıktı çok korkuyorum devlet hastanesine sevk ettiler bilginiz var mı bu konuda
3 kilo üstü bebekler için rutin 3 saatte bir canım..2 saatte bi acıkıyorsa 1 ögünde alması gereken miktarı almıyor olabilir..kac dk emiyor ? aktif emiyor mu o süre içinde ya da yeterli süt var mı ? süt miktarını ögrenmek için emzirmeden 15 dk önce sağ diyelim ki 60 cc mi çıktı bebegin cekeceği 90 cc dir..yeterli beslendiği zaman 3 saate cıkacaktır rutinin
Rutin sadece emzirmede mi uyguluyorsun yoksa easy hepsini mi uyguluyorsun?
Ben emzirmiyorum canim bebelac kullaniyorum oglum 1 aylik 4 bucuk kilo mememi gunde birkez sagabiliyorum onda da sagdigimda en fazla 10 cc cikiyor mamadan once onu veriyorum...90 cc mama yapiyorum bazen hepsini bitiriyor bazen birakiyor birakmadan bitirmesi icin zorlayayim mi? az once 90cc yaptim 30cc ye yakin birakti biberonda, dr uyandirma o kendi uyanacak dedi uyanmasi da 2 saatte bire denk geliyor acmi kaliyor dersin...3 kilo üstü bebekler için rutin 3 saatte bir canım..2 saatte bi acıkıyorsa 1 ögünde alması gereken miktarı almıyor olabilir..kac dk emiyor ? aktif emiyor mu o süre içinde ya da yeterli süt var mı ? süt miktarını ögrenmek için emzirmeden 15 dk önce sağ diyelim ki 60 cc mi çıktı bebegin cekeceği 90 cc dir..yeterli beslendiği zaman 3 saate cıkacaktır rutinin
rutin ne easy ne ben hiçbişey bilmiyorum nasıl büyüteceğim bu çocuğu yaaa![]()
bana emzirme danısma gece kaka yapmadıysa alt değiştirmeyin ki gece gunduz ayrımını yapabilsin ilerde tuvalet alıskanlığında da cok işine yarar demişti o yuzden ben en son 11 beslenmesinde altını değiştiriyorum sabah 7 ye kdr değiştirmiyorum