• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bebiş mutlu olsun istiyırum oyun oynayayım onu eğlendireyim istiyırum ama ağlayınca ne yapıcağımı bilemiyorum. Bir de tuvaletini yaparken canı yanıyor sanırım çok ağlıyor. Üzülüyorum :(

Sonu85 ile biten.nick benimki canim:KK66:

Oy o dort saati op basina koy kısa sure sancı icin ondan kolay diyor ikinci ucuncu dogumlar hizli olurmus derlerdi hakkaten oyleymis kizlardan gorduk. Ben 18 saat sanci cektim ilk diye

dayanmaya calistim.muradima ereyim diye ama ailecek fittirdik o baska dogumun ardindan duramadik kactik sonuc ortada bi de guZel birbirimize girdik ya zaten biyerde film kopcakti o belliydi oyle de oldu nitekim zor vallahi allah kurtarsn en szindan kendi evindesn sıgıntı gibi hissetmezsn:KK43:
Tamam ekledim:)

aman allahım saatine denk getirdim galiba emzik isteğimi
maşallah diyeyim kız emziği cokkudu cokkudu emiyor şuan
bir seferde aldı ağzına ve hala kusmadı :nazar:
galiba acıktı artık ama ağzından emziği almak da istemiyorum :KK48:

kızlar süt konusu Yüzünden bunu anlatmayı unuttum :) birnormal oğurdum aynı junior kv'm :) abowww bu kadar olur yani :) ben esmer siyah Saçlı Karakaş kara gözlü kızımda sapsarı mavi gözlü yüzü de aynı babaannesi . Bir bebek babannesine bu kadar benzer annesine de bu kadar benzemez ... Doğuruyorum doğuruyorum bir türlü kendime benzetmiyorum .... Aynaya mı baksam bir dahakine :KK12::KK12::KK12:
Ayni seyi bende soyledim. Bi kendime benzetmeyi basaramadim bu cocuklari diye.. Bide niyeyse en alakasi yerler bana en guzel yerler esime yada anasina benziyormus.. :p ama pipili ayni annem :) bana benzemesede en azindan onlatada benzemiyor.. Sarisin yesil gozlu oglummm :))

Evet cnm emziriyorum onu da kusuyor sonra da mama veriyorum. Kusmaları yuzunden kisir dongu oldu emzir mama ver kussun emzir
Yediginin fazla geldigini ve bu yuzdrn bu kadar cok kustugunu dusunmuyormusun ?
Dikkat ediyorum pipili emerken doydugunu dusunup memeden ayrilmiyor sut erken biterse kusmuyor bitmezse o fazla emdigini mutlaka kusuyor.. Gogsum cok dolmussa 5 6 rk sonra ayiriyorum memeden kusmasin diye.. :KK66:
Bizimkinin kakasi gunde 1'e dustu normal mi acaba?
normal gunlrce hic yapmasada normal ;)

aman allahım saatine denk getirdim galiba emzik isteğimi
maşallah diyeyim kız emziği cokkudu cokkudu emiyor şuan
bir seferde aldı ağzına ve hala kusmadı :nazar:
galiba acıktı artık ama ağzından emziği almak da istemiyorum :KK48:

dedim veeeee kusmuğumuzu burnumuzdan çıkartmak suretiyle memeyi fırlattık yine
anamdan emdiğim süt burnumdan geldi der gibi bakıyor şuan etrafına
5 dk emdiya buda iyi bişey heralde
sonunda burnumuzda temizlenmiş oldu :KK51:

Benimde bugün öyle habire emiyor kusuyor ve bir saat ancak uyuyor.yine aynı devam

benimkide öyle bugün yaa yemek yapmaya fırsatım olmadı yarım saat uyuyup uyanıyor bugün
acaba aşısı keyfini mi kaçırdı diyeceğim ama kendi kendine garip sesler çıkarıp gülüyor keyfi yerinde

Benimde bugün öyle habire emiyor kusuyor ve bir saat ancak uyuyor.yine aynı devam
Allah yardımcımız olsun benim kv de başladı bugün yine bu bebek Aranıyor diye daha emzireli 10 dakika olmamıştı tekrar emzirdim ama zorla emdi

Allah yardımcımız olsun benim kv de başladı bugün yine bu bebek Aranıyor diye daha emzireli 10 dakika olmamıştı tekrar emzirdim ama zorla emdi

ayy benimkide öyle derdi
çocuk emdi doydu hıçkırdı kustu umrunda değil alıyor kucağına kolları yorulunca aranıyor bu çocuk aç emzir diye getiriyordu bana.
çok şükür kurtuldum bu dertten

benimkide öyle bugün yaa yemek yapmaya fırsatım olmadı yarım saat uyuyup uyanıyor bugün
acaba aşısı keyfini mi kaçırdı diyeceğim ama kendi kendine garip sesler çıkarıp gülüyor keyfi yerinde
Valla attım yatağına arada bir ağlayıp tekrar uyuyor ya kucağıma alıştı iyice ya da huy değiltiriyor kendi annemle konuştum o kızı da oğlun gibi mamaya başlatırsan Gözüme gözükme dedi en pozitif benim annem o süt yeter diyor başka birşey demiyor Allah Razı olsun ondan cennetine nasip etsin o olmasa ben ne yapardım :)

kızlar bunu çok sordum ama lansinoh ikili elektrikli pompa almaya karar verdim kullananlar memnunmu ve çok acıtıyormu verdiğim paraya değsin istiyorum birde medisana alından ateşölçer alıyorum ebe onu tavsiye etti 5 yıldır kullanıyoruz daha bir arızası çıkmadı dedi
kesinlikle medela :) derim en iyi makina

3 kilo üstü bebekler için rutin 3 saatte bir canım..2 saatte bi acıkıyorsa 1 ögünde alması gereken miktarı almıyor olabilir..kac dk emiyor ? aktif emiyor mu o süre içinde ya da yeterli süt var mı ? süt miktarını ögrenmek için emzirmeden 15 dk önce sağ diyelim ki 60 cc mi çıktı bebegin cekeceği 90 cc dir..yeterli beslendiği zaman 3 saate cıkacaktır rutinin
iyi ki varsın cnm bilgilerin beni aydınlatıyor valla ne okuyorsun nerden buluyorsun bu bilgileri yahu

ayy benimkide öyle derdi
çocuk emdi doydu hıçkırdı kustu umrunda değil alıyor kucağına kolları yorulunca aranıyor bu çocuk aç emzir diye getiriyordu bana.
çok şükür kurtuldum bu dertten
Ben ilkinde doymuyor bu çocuk laflarına daha fazla dayanamadım ilk ay 1 buçuk kilo almıştı ama iki aylıkken zorla devam sütüne başladım onu Alınca da beni Bıraktı 4 buçuk ay emzirebildim sadece :(
Şimdi yine bu tarz Cümleler kuracak da çıldıracağım diye zor tutuyorum kendimi :(

Back
X