• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Aynen napicaz ne zamana kadar surecek acaba kaka yaptiginda kicini bir sıkıyor ki arada ki kakalari temizlemek imkansiz oluyo o boyle aglarken ben guvenimi kaybediyorum tek basima birsey yapamicam gibi geliyor...
Kakasini yapınca ben suyun altına tutuyorum rahatlıyor, suyun sesini de seviyor ama giydirmek iskence :(

Kocam geldi 2 dakka sevcek diye tam dalmaya yakin bebeyi uyandirid. Bebe tabiki cin oldu direk. Durmuyo da ne onda ne durdugu yerde. Olan yine bana oldu. Saatlerdir memede :( soylendim ben de artik canima tak ettigi icin. Bagirdi bana bebegimi de sevmeyeyim diye. Cikti gitti diger odaya :( Allahim kafayi yiycem gercekten dayanamiyorum bu surekli meme, aglama, uyuyamama isine...

benim kızım çok ağladığı uyumadığı günlerde kundak yaptığımızda uyuyor ama normalde kundak yapmıyorum. kusma ihtimaline karşı yan yatırmıyor musunuz siz
Yan yatırıyoruz canım, hatta yan yatıs yastıgı aldık sabit duruyor

Bebek uyumadi surekli uyandi emdi kustu vs. O sirada oglum bnden ilgi bekledi. Dedim babanla oynayin yatma vaktine kadar sonra kitap okur uyuruz beraber. Gittiler 5 dk oynayip geldiler neymis cocuk esnemekten duramiyormus bugun erken yatirsaymisim. Sirf kendi uyumak icin uykusu gelmemis cocugu satti bana tam 1,5 saat uyusun diye bekledim ugrastim. Kendi gitmis uyuyor baba hazretleri. 2-3 saat bebekle ugrastim sirtim tutulmustu zaten iyice tutuldu. Nasil sinirlendim.
Sinirimle oturuyorum simdi bebek uyanir tam olur.

Sudocrem almıştım canım listede o yazıyordu.

Yalnız şöyle Bisey var bunlardan bazıları pisik önleyici bazıları pisik geçirici. Yanı mesela hametan ve tyrosid pisik geçirici ama sudocrem pisik önleyici yani pisik olmadan kullanılacak olanlar bazen pisikler deri yuzulmesi gibi oluyor o zaman o pisik önleyiciler hayatta ise yaramaz..

Bebek uyumadi surekli uyandi emdi kustu vs. O sirada oglum bnden ilgi bekledi. Dedim babanla oynayin yatma vaktine kadar sonra kitap okur uyuruz beraber. Gittiler 5 dk oynayip geldiler neymis cocuk esnemekten duramiyormus bugun erken yatirsaymisim. Sirf kendi uyumak icin uykusu gelmemis cocugu satti bana tam 1,5 saat uyusun diye bekledim ugrastim. Kendi gitmis uyuyor baba hazretleri. 2-3 saat bebekle ugrastim sirtim tutulmustu zaten iyice tutuldu. Nasil sinirlendim.
Ahh ah ne olacak böyle bu erkek milleti
sana da kolay gelsin .
Bizimkide iki saat geç gelicem dedi aradım.iki saat sonunda bebek sürekli kusuyor uyumadı gel diye.tam o geldi 12 saattir uyumayan çocuk uyudu. Diyor bana çocukla ilgili yalan söyleme.cinler tepeme çıktı
Çocuk bütün gün yediğini ağzından burnundan kustu.

Yok bebişi yağlıyorum ben o ara eşim halletmiş oluyor sağolsun.Biz kaldırmayalım zaten.

Ne güzel hallediyorsunuz kari koca demek. Benim öyle bi imkanim olmadığı için mecburen kendim yapıyorum ana o kadar doldurmuyorum kuveti.bazen de benle bir sokuyorum bebisin banyoya öyle yikiyorum.

Ahh ah ne olacak böyle bu erkek milleti
sana da kolay gelsin .
Bizimkide iki saat geç gelicem dedi aradım.iki saat sonunda bebek sürekli kusuyor uyumadı gel diye.tam o geldi 12 saattir uyumayan çocuk uyudu. Diyor bana çocukla ilgili yalan söyleme.cinler tepeme çıktı
Çocuk bütün gün yediğini ağzından burnundan kustu.

Hoşgeldiniz dunyama.

hanimlar iyi aksamlar ,oyy niye uyumuyor bu sizin bebeler yaa
benimkide oyle olur herhalde yakinda, daha dogum yorgunlugunu ustunden atamadim yavrucak

utum birikmisti onu yaptim, çocuklar uyoken
dus almam lazim ama çok yorgunum , omuzlarim kollarim agriyor , hastanede sabah aksam dusa giryordum ne guzelll
babamdan ne kadar sikayet etsemde çocuklari oyaliyordu, oynatiyordu adam, yarin sabah gidiyor .. kuzularimda dedeleriyle oynamaya alismisti ama nasip , bizim kitabimizda hep ayrilik yaziyor ..
çocuklarim alisti dedeyede o torunlara alisamadi galiba çok SIKIlDIM deyip duruyor iki lafindan biri :(

benim koca hala isten gelmedi, daha 1h30 saati var gelmesine, siz yine yuzunu goruyorsunuz ben yuzunude goremiyorum bu kocanin, ne diye 3 çocuk yaptim acaba, dangalaklik bende vallaa ..

kızlar bugün oğlum 34 günlük oldu..sünetini yaptırdık..çok korkuyorum çiş.kaka yaparsa diye

vajina dikislerinden cekenler bana yardim edin :KK43:

Gerci daha cok yeni uc gun oldu ama bu gececek di mi ya? Ne kadar dikis attiniz diye sormustum doktoruma sayili degil sirali dedi guldu :) 15 dakika falan ugrasti valla dogumdan uzun surdu.

cikarken kontrol ettiginde de aklim basimda degildi soramadim ya. pansumanini yap bi hafta on gun ustune oturma dedi. on gun agirir dedi.

Ben aynayla baktim az dikis gorunuyo ama icten var sanirim. Cok aciyo sag taraf ozellikle. Oturamiyorum kalkamiyorum :KK43: bi de lavman yapilmisti dogumdan once ondan sonra tuvaletim gelmedi mi yoksa ben korkudan mi yapamiyorum acaba :KK43: nasil yapicam ya kabiz olursam :/

Idrar yapmak bile zulüm su an :KK43: ne kadarda gecti sizinkiler kizlar? Tek zorlayan sey bu su anda ama fenaymis :/

Epizyo yapıldı mi canım ? Benim yapılmıştı ama makata doğru değil sağ yana dr tuvalete rahatlikla çikabilirsin ama kati yeme bi 15 gün kabız olma demişti sadece. Bir de tuvaletin olmasa bile her sabah otur tuvalette bir süre dedi. Eğer dikiş makata dogru değilse rahat ol sadece fazla ıkınma.

Ben de sol tarafıma doğru oturdum hep. Bugün 13. Gün bazen batıyor ama tek yer dügüm yeri herhalde. 10 gün çektim ağrısını baya. Benim dikişim de çok fazlaydı dr saymıyoruz demişti bana da.
benim kız çıkarken omuzuyla idrar yerine doğru da bir yırtık yaptı 3 doktor birlikte attılar iç dikişimi. yarım saatten fazla sürdü benim dikişim de...
benim bile acısı geçtiyse geçer merak etme. Her gün duş alıp batikonla pansuman yapıyorum.

Hah seninkiyle benimko yarsiyor bu aksam desene ben de bogacam nerdeyse o derece uyuzum bugun bidynya bagrdim cagrdim cok umrunda oldu beyimizin horuldayip duruyo saatlerdir kabus gıbı
aksam olsum gelsin de iki ise yardm etsin dinlneym az diye umitle bekledm geldi yemegi yedi zaten uyuyan bebeyi aldi omzuna uzandı neymis kızıyla keyif yapiomus. Zaten yemegi zar xor yapmism hadi bulasik topla makine bosalt yerlestr yiginla camasr btmez agir sepet kaldrmktan belim ayrılıyor habire as topla katla modundaym iki posta camasr yaptim. Heryer toz olmus bebis akerjik toza hapsrio diye söve söve evi supurdum komple hic tinlamadi uyux yaaa bırak yapma dio hizmetcm var sanki yapcak keyfme kasiniom ben zaten. Bütün gece uyumamsm gunduz desen ayri yorgunluk smdi emzirdim gaz fasli bitmio adam nerde lazım iken icerde kanepde kukruyor anca cok yorgun beyimi yazık

Uyku+moral=süt
bunu anladım iki gündür. Akşamları eşimin göğsünde yağmur dizinde ben uyuyorduk 1 saat kadar iki gündür ben uykusuz yağmur uykusuz 30 cc kadar yiyor ama yine de mama desteğiyle uyutuyorum.

yok cnm orda gece 11 den sonra bitiyor ya beslenme bende bitmiyor gece yine 3 ya da 4 saat sonra kendisi uyanınca emziriyorum..eşim ordaki gibi yapalım diyor ama ben nedense gece emmezse aç kalcak gibi hissediyorum :)
ordaki gibi yapmak için mama vermek lazım sanki?anne sutu en fazla 3 saat tutuyo

Back
X