2015 Şubat Anneleri

Sicak suya otur diycem de uc bebeyle nerde oturcan:) duşa girince dayanbldgn kadar sicak su tut oraya. Benim de bikac gundur aciyor tekrar hortladi galiba:KK43:
hadi ya iyi gelirmiii
tuh bilseydim hastanedeyken yapardimm :(
aksam girdim dusa yarim yamalak yikanip çikidm ustumu giyinirtkende kipirdamaya absladi benimm minnagim

Kiz ne nazli ciktiniz siz yaa normal dogurcam diye insanlar nasil emek veriyor ah ilkinde misler gibi nasip olmus size ne güzel sukredin her guzelin kusuru var dikis zormuş evet bej de cektim sezeryandan cok cektim belki ama deger o duyguyu yaşamak biyana bebelerin sagligi icin ne kadar muhim bi yolculuktu o sukur rabbm nasip etmis azcik micimiz da yaniversin napalım yani hersey gecici o da gecer elbet. Paristen kiymetsiz mi la bu minnaklar birazcik gitmeyverrz parise Türkiye sınırlarında takilirz az kiymet bilir ozler birileri de hem fena mi:KK66:
Haklısın da iyileşmiyor bi türlü gbi geliyo bana, iyileşme olmadıkca da insan korkuo. Ins düzelirz topluca :)

kizlar ben çok açimmmmm
yiyorum doymuyorum, surekli yemek istiyorum
68 kiloyum : ( dogumdan sonra hepi topu 7 kg eksilmisim :(
napicam ben bu bo$ bogazimi,i$tahimi :KK61::KK61:

Yakalık takıyorum canm uyumadığı zamanlarda , tam kapanmış oluyo
iyi fikirmiş bak bu :)
mevlütte gelen kıyafetlerin arasında buldum bir takım kapalı boğazı onu sudan geçirdim kurusun giydireceğim hoş benim ev yanıyor ama yinede geceleri üşür diye korkuyorum pazartesi annem gelecek aldırırım olmazsa bikaç tane kapalı yakalı zıbın

Cok geçmiş olsun sana da , ben de dikişlerden o kdr çekiyorum ki yaşam enerjimi aldı gitti diyebilirim . Iyileşir inş 40 gün oldu Benm de doğum yapalı :KK43:

İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun. Şimdi kontrolden çıktım ben de iç taraf toparlamış, dışarıdakiler de düşer yakında yolunda her şey dedi.

Canım tecrübeli değilim ama araştırmacıyım :)

Aşağıyı okursan kakası tamda olması gerektiği gibi merak etme :)

Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ıkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
çok merak ettim nereleri arastiriyorsun canim , yani bu bilgiyi nerden ogrendin
benim dr umun kokusunu aliyorum da bu yazdiklarinda :)

kizlar ben çok açimmmmm
yiyorum doymuyorum, surekli yemek istiyorum
68 kiloyum : ( dogumdan sonra hepi topu 7 kg eksilmisim :KK43:
napicam ben bu bo$ bogazimi,i$tahimi :KK61::KK61:

keşke benimde olsa
49 a düştüm 11 kilo vermişim kollarımda derman yok
iştah sıfır hiç yemesem aklıma gelmez :(

keşke benimde olsa
49 a düştüm 11 kilo vermişim kollarımda derman yok
iştah sıfır hiç yemesem aklıma gelmez :KK43:
hoppaalaa
su iç o zaaman bol bol sutunu etkilemesin
ben dunyanin suyunu içiyorum ustune yemeye nerde yer kaliyor onuda anlamiyorum amaaa

çok merak ettim nereleri arastiriyorsun canim , yani bu bilgiyi nerden ogrendin
benim dr umun kokusunu aliyorum da bu yazdiklarinda :)

Valla canım buradan bir arkadaş bir makale paylaşmıştı oradan, kendime notlar aldım :)

Biz aşıya gidiyoruz kızlar inşallah ateş yapmaz ilk aşı yapıyor muydu bilen var mı yaparsa ne vercez ?

Valla canım buradan bir arkadaş bir makale paylaşmıştı oradan, kendime notlar aldım :)
dur ben sana makalenin alasini gondeiryorum :)))
boyle istekli azimliysen senden bi çocuk dr u yaratabiliriz :)
benim dr um her anne yarim dr olmak zorunda der de :)))

Sumuksu derken beyazlik var mi.mukus deniliyor uzayan yapisik balgamimsi kivamda mi? Sivi civik diyorsun bizimkiler de kati degil ama baya sulu mu yapıyor? Sumuksu yapi her bezde var mi bir de

Yok sulu değil puturlu Parçalar var polen gibi. Biraz da sümüksü mukus var beyaz değil de Şeffaf sanki. Rengi sarı değil Hardal. Çok ağlaması mantıklı mı? Ağlayarak mı kaka yapıyorlar.

Hardal rengi tamam sarı demişim işte.

şimdi araştırdımda ara sıra benimkinde sümüksü kaka ve bağırsaklarında guruldama geliyordu bunlar aşırı beslenmekten oluyormuş bağırsak sindiremediği için sümüksü olarak atıyormuş kakayı kalça çıkığı testi için doktora gidicez artık o zaman doktora sorayım şu olayı. ben emzirip sonra sağdığım sütü içiriyordum çocuğa demekki fazla geliyor birde bu sümüksü olay varsa süt ürünlerini az tüketip biraz öyle gözlemlemek gerekliymiş kakayı

hadi ya iyi gelirmiii
tuh bilseydim hastanedeyken yapardimm :KK43:
aksam girdim dusa yarim yamalak yikanip çikidm ustumu giyinirtkende kipirdamaya absladi benimm minnagim

Normal doğum yaptığın için küvete sıcak sı dolu bişeye oturmadan gerekiyor diye biliyırum canım

Yok sulu değil puturlu Parçalar var polen gibi. Biraz da sümüksü mukus var beyaz değil de Şeffaf sanki. Rengi sarı değil Hardal. Çok ağlaması mantıklı mı? Ağlayarak mı kaka yapıyorlar.
kaka normal canim bebek kakasi oyle olur
ama genelde yaptikdan sonra agliyor benimki altim kirli diye yani
o an aglamiyor , hatta çogu zaman emrken yapiyor
emmeyi birakiyor bi saliyor alt tarfa, sonra emiyor, sonra yine saliyor :)

Back
X