Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süt olsun diye denemediğim şey kalmadı humana cayına gğvendim o da mide ağrısı yaptı 2 kutu elimde açılmamış humana emzirme çayı var almak isteyen olursa gönderirim
Kova bebekleri duzene ve zamanli davranmaya karsi olurmus. Var hakkaten bu subatta bir is
Ilk ay aşısı bu canım.verem için zaten gelmeden önce banyo yaptır 3 gün su deymicek sabah 08:30 da gel dedi sabah açıyolarmış aşıları ondan erken çağırıyor calpol alcam ben ama aşı vurmadan vermeyi düşünmüyorum zaten Vücuduna bir Sürü ilaç giriyor çıkarsa Ateş'i öle veririmsen hangi aşıyı oldun ki :S hepatit b ise o pek sıkıntı yaratmıyor ama bizim 2. ayda verem aşımız var o sıkıntı işte bana hemşire sabah 9 da gel verem aşısını senin bebeğinle açayım beklerse aşı sıkıntı oluyor dedi. ona dikkat edin bak,özellikle uyardı hemşire 3 gün banyo filan yapılmayacak birde ben ateş düşürücü vermeyi düşünüyorum . korkuyorum şu aşı işinden bizimkide çok ağladı yavrum minicik bedenlerine koca koca iğneler sokuyorlar neyse allah başka dertler vermesin bunlar yararlı sonuçta
Çok teşekkür ederim, aldım. Hemen okumaya başlıyorum, umarım içimdeki doktor açığa çıkar :) Ünv. 2 ay tıp okuyup yapamayacağım diye bırakmıştım. Yine bir şekilde bulaştım sanırımdur ben sana makalenin alasini gondeiryorum :)))
boyle istekli azimliysen senden bi çocuk dr u yaratabiliriz :)
benim dr um her anne yarim dr olmak zorunda der de :)))
Benim oğlum kova ama maşallah çok iyi bir bebekliği vardı kızım balık oldu bakalım ne olacak kırkınız çıktı mı ???Kova bebekleri duzene ve zamanli davranmaya karsi olurmus. Var hakkaten bu subatta bir is
Ben de bilmiyorum ya korkuyorum canımı acıtacak die de
Meme icin birsey diyemem benimki de emzik niyetine beni kullaniyor, uykusu zaten yok! Ama kakası normal biz de dr.a gittik 4. Gun kakasi degisti diye. Oyle degilmis gayet normal dedi dr.
Evet canim yPildi benim de sag taraftan dkildi. Kabiz olmazsam sikinti olmayacak insallah. Cok dikkat ediyorum. Seninki de yikmis gecmis resmen cikarken :))
nasil besleniyprsun cnm odem atmak icin.karbonhidrata dikkat ediyonmu
duzensiz beslenmekten de oluyor sumuksu kaka. Alerji ihtimali disinda.
Saat basi beslenmek iyi gelmiyor. Oglumda vardi sumuksu cok arastirdim. Cok kustigu icin mide bosaliyor sindirim tamamlanmadan yine emiyor. Kizda da var hafif sumuksuluk. Rengi hardal olduktan sonra takmiyorum.
Amip fln diyen de oluyor sumuksu kakaya bebek kilo aliyorsa belli bir soruni yoksa kakayi cok incelememek lazim. Senin ilk kuzuda yasadigin.cok zor bir istisna ama oyle bir sorun olsa tek belirti kaka olmaz di mi
Valla ilki normal yapmıştım. Ama sezaryen bana çok çok daa kolay geldi. Daha çabuk toparlandım. Normal doğumda makata kadar dikişim oldu. Neler çektimHe öle öle gel sen buraya bize saydır uyucam de gitnapalım yani acıyo işte mıçımız geçmedi Kırklar çıktı Paris'e meraklı değiliz de yapamıcaz hiç gibi geliyo
![]()
Bizimde bazı kıyafetler öyle. Ama C&A nınkilerde iyi kapalı oluyor. Prenatüre bölümüde var. Bebek ufaksa prdakilerde tam olur.ama bizimkininde bazılarının yakası açık.kızlar benim kızın kıyafetlerinde hep yaka açık
içine giydirdiğim zıbınlarında yaka kısmını tam dolduramıyoruz
mendil koyuyorum yakasına hep üşümesin diye
sizdede varmı böyle bir durum
yoksa kıyafetlermi büyük geliyor diyeceğim ama kıyafetler tam üstüne göre
mendilde durmuyor sürekli kayıyor
ne yapsam çare bulamadım ya
Canım ben hiç bebekken şurup içirmedim. Bizim dr önermiyor. Paranox s firil veriyor yarısını kullandırıyor genelde.bebeklere şurup fazla değilmi sizce.Ilk ay aşısı bu canım.verem için zaten gelmeden önce banyo yaptır 3 gün su deymicek sabah 08:30 da gel dedi sabah açıyolarmış aşıları ondan erken çağırıyor calpol alcam ben ama aşı vurmadan vermeyi düşünmüyorum zaten Vücuduna bir Sürü ilaç giriyor çıkarsa Ateş'i öle veririm
Yok daha 27 gunluguzBenim oğlum kova ama maşallah çok iyi bir bebekliği vardı kızım balık oldu bakalım ne olacak kırkınız çıktı mı ???
Kimi dr da fitili hic onermiyorValla ilki normal yapmıştım. Ama sezaryen bana çok çok daa kolay geldi. Daha çabuk toparlandım. Normal doğumda makata kadar dikişim oldu. Neler çektimbide kuyruk sokumum eğrildi
sezaryende ilk akşamdan ayaklandım valla.
Bizimde bazı kıyafetler öyle. Ama C&A nınkilerde iyi kapalı oluyor. Prenatüre bölümüde var. Bebek ufaksa prdakilerde tam olur.ama bizimkininde bazılarının yakası açık.
Canım ben hiç bebekken şurup içirmedim. Bizim dr önermiyor. Paranox s firil veriyor yarısını kullandırıyor genelde.bebeklere şurup fazla değilmi sizce.
Benimki de 4 haftayı devirdi,ben de deneyeyim easy i başarabilirsem :)bu rutin 4 haftadan sonra daha guzel oturuyor cnm belki brz daha zamanı vardır senin bebişinin daha 24 günlük 1 günde bile cok değişiyorlar
bende senin gibi düşünüyorumHem o hem de ne bileyim gelişime müdahele etmek istemiyorum.İyi bir şey değil gibi ya da ben öyle hissediyorum![]()
Uyirken kaka yapacak degil uyanacak tabi. Aglamak iletisim dili bebeklerin. Uzulme