2015 Şubat Anneleri

ağlamazmı canım nasıl ıkınıyor nasıl sıkılıyor anlatamam. birde keçi gibi ses çıkarıyor ıkınırken kucağıma alınca biraz karnını sırtını ovunca hemen yapıyor.

Sıcak ortam istiyor sanırım di mi? Isıtıcıyı da bozdum sanırım. Alıştırdım hastaneden beri sıcak ortamda tutuyorum kendim üşüyorum diye bebiş de sıcağa alıştı.

yok canim amleuyat olmadim,emzirirken cerrahi mudahale etmezler
hastandeyken kullandigim ilaçlarim vardi, onlari kullandim
basta buyuk bi meme vardi disarda ilk gun yani, 6. gunu hastaneden çikarken ebe kuçulmeye baslamis dedi, canimda daha az yaniyordu
ilaçlarimin biri agizdan laiyordum,damarlara etkisi varmis, hemoroidde de etkilenen sorun olan sey damarmis zaten direk ona etkili demisti hemsire
sonrada sabah aksam fitilim vardi, o fitilin kremi de vardi ama kremi pek kullanmadim unutuyordum

yani o ilaçlarla ve bol suyla çikabildim buyuk tuvalete
3 gundur yine çikmiyorum bilmuiyorum nolucak çikinca, ya daha kotu olucam yada ayni dir bilemiyorum
kremi hala kullanmadim unutuyorum :KK43:
fitil kolay oluyordu onuda reçete etmemisler
hapida almadim eczeaneden, geçmezse alicam onu sigorta karsilamiyormus

Bende de doğumdan sonra hemoroid olmuştu hamilelikte yoktu çok sasirmistim.ama 1-2 hafta sonra kendiliğinden geçti bi daha olur mu bilmem ben daha önceden fissur ameliyatı da olmuştum.

Kimi dr da fitili hic onermiyor

Amip falan yazmışsın ya canım korktum yaw. Geçen damla marka içme suyu getirmiş migros. İçmediğim için bebişin banyosunu onla yaptıralım dedim. Eşim banyo suyunu dökerken bebişin ağzına da getirmiş son dakikada bebişe su yutturduk. Damla suyundan bir ara içeyim dedim ama suda bir koku vardı sanki içemedim. Allahım korusun inşallah.

Amip falan yazmışsın ya canım korktum yaw. Geçen damla marka içme suyu getirmiş migros. İçmediğim için bebişin banyosunu onla yaptıralım dedim. Eşim banyo suyunu dökerken bebişin ağzına da getirmiş son dakikada bebişe su yutturduk. Damla suyundan bir ara içeyim dedim ama suda bir koku vardı sanki içemedim. Allahım korusun inşallah.
Fazla inceleme canim. Sakinilan goze cop batar. Ben cesme suyuyla yikiyorum.

Papatya Çayı araştırması yaparken Isırgan otu Çayı buldum o neymiş öyle nereden bulurum ki Isırganı?

kızlar şimdi 15 dk emzirdim ardından sütümü sağdım 40 ml çıktı az gibi geldi bana yaaa böyle giderse bikaç güne hiç süt kalmaz bende çok moralim bozuk :(

Benimki de 4 haftayı devirdi,ben de deneyeyim easy i başarabilirsem :)
Yapılabilir mi hakkkaten,sen uygulayabiliyo musun?? Bi de bu koyduğun fotodaki easy ne zamana kadar uygulanıyo,bebeğin ayına göre değişkenlik gösteriyo mu??
o fotodakinin birebir aynısını yapmasam da kendime göre bi rutinim var..4. aydan itibaren 4 saatte bi oluyor rutin

Çeşme suyunu ilaçlıyolar mıdır nedir sarı sarı akıyor.
Ozman kullanmamak lazim tabi. Ankarada sudan hasta olmustu bir ara herkes. Boyle bi durum yoksa cesme suyu kullanmak lazim ki bebek alissin. Buyuyor cunku illa cesme suyuyla karsilasacak. Bir anda degil de yavas yavas karsilasmasi daha iyi.

Kayisi kompostosu kabizliga birebir.
Öyle oldu ya kontrole gittim bugün her şey yolunda toparlamış iç taraf dikişler de düşer yakında dedi. Pansumanı da kesti iyileşmiş diye.
Ben 2 haftada toplamisim darisi basina :KK66:)
Sagol tatlim :) benim anlamadigim bana doktor geldi taburcu olurken son kez bakti. Ilaclarini pansumanini aksatma, bi hafta on gun canin yanar ustune de oturma dedi. Eger agrisi siddetli olursa gecmezse ates olursa gel olmazsa 45 gun sonra gel dedi. Cok degil mi acaba normal mi ki?

Çok teşekkür ederim, aldım. Hemen okumaya başlıyorum, umarım içimdeki doktor açığa çıkar :) Ünv. 2 ay tıp okuyup yapamayacağım diye bırakmıştım. Yine bir şekilde bulaştım sanırım :eek:
ayy naptin kiz sen birakilirmi o okul :))
bende hemsireligi birakdim daha yuksek mertebeye ulastim çcouk dr u oldum bak :))))))))))))
ben çocuklari sadece asi için dr a goturrum ciddiyim dr a gitmiyolar :) ama buyuduler artik tabi 6.5 ve 5 yasindalar :)
bakalim kuçukle ne is gorecez

Sagol tatlim :) benim anlamadigim bana doktor geldi taburcu olurken son kez bakti. Ilaclarini pansumanini aksatma, bi hafta on gun canin yanar ustune de oturma dedi. Eger agrisi siddetli olursa gecmezse ates olursa gel olmazsa 45 gun sonra gel dedi. Cok degil mi acaba normal mi ki?
bana hastaneden iki ay sonra kontrol olucan dediler; aldim bile gynecolog ra,devumu
ama tabi çikana kaadr 6 gun boyunca her gun bakdilar dikislere, rahimin toparlanmasina , en son 13 cm di
gobegi olçuyolardi mezurayla asagidan yukariya

Back
X