Kız bu ne tarihin derinliklerinden mi buldun çıkardın.Esobacığım sen şu başlığı Tombiş 2015 Şubat anneleri olarak aç ilk ben geleceğim :)
Hortlattın konuyu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu ne tarihin derinliklerinden mi buldun çıkardın.Esobacığım sen şu başlığı Tombiş 2015 Şubat anneleri olarak aç ilk ben geleceğim :)
Birde öyle bir kafaları var. Onlarınki hiç ağlamadı demek. Bana diyor ağlayınca yanıma gel. Eşim utanmasınmış. Bana yardıma geldi çocugunu düşünüyor.
Birde geliyor yanıma emerken bakıcam diyor ya da altını alırken bakıcam diyor.
Biraz safım neden dediğini kestiremıyorum.
Işte tahminen 60 falan çekiyodur Bebis bnm okuduğum kadariylaBen az önce el pompasıyla sağdım 10 dk 45 cc çıktı emzirmeden.. İyimi ki?
emzirme koltuğu alsana cnm kucağında bebişle beraber sallanirsin hem yorulmazsin hem de kolay dalıyor uykuya eylül öyle..bzn kolay oluyor uyutmasi bzn zor..2 kez uzun uyumussa 3.de genelde zor dalıyor uykuya
Bnmki nin de gurulduyor karni ama devit yüzünden değildir sanmıyorum ya5 den beri uyanık mızırdanıp durdu özellikle devit_3 ü verdikten sonra böyle yapıyor karnı gurulduyor falan ilacın yan etkisimi yoksa sizinkilerde de oluyor mu
iyiki almışım dediğim şeylerden biri valla al bence çok rahat edersinEşime söyledim birtürlü almadı. Plastik balkon sandalyesinin üzerinde kaldım bir ay ayağımın altında bir kutuyla. Şimdilerde yatakta oturuyorum. Internetten sipariş verebilsem hemen almak isterim aslında.
Evet :) ben açtım konuyu umarım bir sakıncası yoktur :)Kız bu ne tarihin derinliklerinden mi buldun çıkardın.
Hortlattın konuyu.
birkaç defadır damladan sonra huysuzlandı ondan mı kaynaklandı dye düşündüm pek huysuzlandıBnmki nin de gurulduyor karni ama devit yüzünden değildir sanmıyorum ya
Sanmıyorum ama yine de bi sor bakalım doktoruna canımbirkaç defadır damladan sonra huysuzlandı ondan mı kaynaklandı dye düşündüm pek huysuzlandı
iyiki almışım dediğim şeylerden biri valla al bence çok rahat edersin
ben ikisinide kullanmıyorum ama bazen düşünüyorum kullanmam gerekirmi diye doktor gerek yok demişti
Ben bulamadim.nerde acep konu bir tombis olarak gelecem:))Esoba dan ses çıkmadı ben mi açayım ???
Slm kizlar bende dun arkadasima gittim esim birakti bebis ve kizimla aksam aldi avm ye gittik dolastik biraz cok iyi geldi havada soguk hep evde bunalmistim cumarteside 40miz cikiyo insallah sizler ve bebislerde iyidir umarim
Sallanıyor cnm eylul beşiğinde uyurken ben de sallana sallana orda uyuyorum bzn :)Emzirme koltuğunun sallanma özelliği olduğunu bilmiyordum. Görünüşü normal koltuk gibiydi.
Önünü arkasını yıkıyorum da kafasını sabunladıktsn sonra hem su döküp hem kafasını tutamıyorum. Deneyeceğim bir dahakine.şimdi koca beyle yıkadık.aminnn hepimizinki in
filenin ustune yatirinca kendin yikarsin ya dusme kayma riski olmaz
Haha heres kendi cocugunu dusunurmus hmileyken kv oglunu ve torununi besledi.
Bakma emerken rahatsiz oluyrum de. Ay butun kv lere dusmanim hepsini kovasim var. Beninki de gelecek az kaldi hem de kp de gelecek
Tecrubeliler daha iyi bilir ama kolik mi acaba ben ihmal etme derimTuvalet ve gaz ikisinde de ağlıyor uyuyorsa Uyanıyor![]()
Kuru banyo ne daa. Kuru baklava gibinYıkayanadığınızda kuru banyo yaptırabilirsiniz. Annem ögretti. kücük bir leğen ayarladım mutfaktakilerden. Ona su koyuyorum önca başını köpürtüyorum aģız mendillerini kullanıyorum yıkarken. Duruluyorum sonra bütün vücudu az köpüklü bezle siliyorum. Donra da bebe yağıyla yağlıyorum o da durulaması oluyor. Yavaş yavaş sildiğim yerleri soyuyorum. çocuk da rahatlıyor.
Banyo da kv yanımda ama sadece yanımda duruyorlar sonrasında yalnız kalacaģim için kendim yıkıyorum.
Canim benimki biraz uykucu arkadasima gittim Bitek mama vermek icin aldim kucagima uyudu hep sonrada avm de pusetine koyduk dolastik disarda genelde arabada falan uyuyo bebislerBebiş duruyor mu? Ben evde tuvalete bile gidemiyorum nasıl beceriyorsun bu işin Sırrı ne ki?
Kolik öyle olmuyor cnm ya bnmkinde var sanırım aksamlari aynı saatte kendinden gecercesine ağliyorTecrubeliler daha iyi bilir ama kolik mi acaba ben ihmal etme derim![]()
Alıyor emzik ama huzursuzken emzik fayda etmiyor.keyfi yoksa atıyor ya da emzik ağzında iken ağlar gibi yapıyor.emzik almıyor muydu emek cnm ? ver emziği rahatlasın