2015 Şubat Anneleri

Birde öyle bir kafaları var. Onlarınki hiç ağlamadı demek. Bana diyor ağlayınca yanıma gel. Eşim utanmasınmış. Bana yardıma geldi çocugunu düşünüyor.
Birde geliyor yanıma emerken bakıcam diyor ya da altını alırken bakıcam diyor.
Biraz safım neden dediğini kestiremıyorum.

Neye bakıcakmış ki yaw. Tövbe tövbe.

emzirme koltuğu alsana cnm kucağında bebişle beraber sallanirsin hem yorulmazsin hem de kolay dalıyor uykuya eylül öyle..bzn kolay oluyor uyutmasi bzn zor..2 kez uzun uyumussa 3.de genelde zor dalıyor uykuya

Eşime söyledim birtürlü almadı. Plastik balkon sandalyesinin üzerinde kaldım bir ay ayağımın altında bir kutuyla. Şimdilerde yatakta oturuyorum. Internetten sipariş verebilsem hemen almak isterim aslında.

Eşime söyledim birtürlü almadı. Plastik balkon sandalyesinin üzerinde kaldım bir ay ayağımın altında bir kutuyla. Şimdilerde yatakta oturuyorum. Internetten sipariş verebilsem hemen almak isterim aslında.
iyiki almışım dediğim şeylerden biri valla al bence çok rahat edersin

Slm kizlar bende dun arkadasima gittim esim birakti bebis ve kizimla aksam aldi avm ye gittik dolastik biraz cok iyi geldi havada soguk hep evde bunalmistim cumarteside 40miz cikiyo insallah sizler ve bebislerde iyidir umarim

Bebiş duruyor mu? Ben evde tuvalete bile gidemiyorum nasıl beceriyorsun bu işin Sırrı ne ki?

aminnn hepimizinki in

filenin ustune yatirinca kendin yikarsin ya dusme kayma riski olmaz

Haha heres kendi cocugunu dusunurmus hmileyken kv oglunu ve torununi besledi.
Bakma emerken rahatsiz oluyrum de. Ay butun kv lere dusmanim hepsini kovasim var. Beninki de gelecek az kaldi hem de kp de gelecek
Önünü arkasını yıkıyorum da kafasını sabunladıktsn sonra hem su döküp hem kafasını tutamıyorum. Deneyeceğim bir dahakine.şimdi koca beyle yıkadık.
K.valideye gelince o konuda ben kendime hayret ediyorum Çünkü ben hiç öyle k.validenin laflarına takacak, k.valide çekiştirecek biri değilim ama bu konu büyülü gibi sanki bir şey var gelin kaynana arasında birbirlerini sevmesinler diye yaratılmışlar.
Her durumda objektif bakmaya çalışırım,bu meselede de senin annen benim annem olarak bakmamaya çalışıyorum ama kadın beni uyuz ediyor arkadaş.

Yıkayanadığınızda kuru banyo yaptırabilirsiniz. Annem ögretti. kücük bir leğen ayarladım mutfaktakilerden. Ona su koyuyorum önca başını köpürtüyorum aģız mendillerini kullanıyorum yıkarken. Duruluyorum sonra bütün vücudu az köpüklü bezle siliyorum. Donra da bebe yağıyla yağlıyorum o da durulaması oluyor. Yavaş yavaş sildiğim yerleri soyuyorum. çocuk da rahatlıyor.

Banyo da kv yanımda ama sadece yanımda duruyorlar sonrasında yalnız kalacaģim için kendim yıkıyorum.
Kuru banyo ne daa. Kuru baklava gibin

Bebiş duruyor mu? Ben evde tuvalete bile gidemiyorum nasıl beceriyorsun bu işin Sırrı ne ki?
Canim benimki biraz uykucu arkadasima gittim Bitek mama vermek icin aldim kucagima uyudu hep sonrada avm de pusetine koyduk dolastik disarda genelde arabada falan uyuyo bebisler

Back
X