2015 Şubat Anneleri

Buranin sistemi cok farkli demek ki bilemedim canim. Gerci benim doktorum da rahat :) neyse su dikislerim iyilessin de baska bisey istemem :/

Anladim canimm. Demekki normal. Ay bende bi garibim bu kadar seyin icinde 45 gun sonra muayeneye giderken agda yaptiramam nasil gidicem onu dusunuyorum. yapilmaz o kadar kisa surede herhalde :/ ayy bu normal dogumun da zorluklaei varmis valla kesi olunca :KK43:

Ben spiral falan taktirmicam ya bi de onla ugrasamam bi tuhaf gelio bana o zaten icim gidiyo dusundukce :/

Ağda mı ben bugün ne durumda gittim biliyor musun sen doktora :oops:
sordum ama ağdayı sormadım epilasyon aletinin traş bıcagi gibi olan başlığı için sordum. Dikisine degdirme kaptirirsan acır dedi. Diğer kısımları yapabilirmişim.

Bu gece ilk defa bebisi besigine yatirdik bende esimle yaticam birazdan mama vericem ins ondan sonra uykuya dalmam da bebisi duyarim bir ayda alistim onunla uyumaya mik dese gozumu aciyodum Allaha emanet yaticaz bakalim...

Ya bu aşıdan mı bilmiyorum ama uyuyan Çocuğum bugün uyumuyor sinir oldum çok emzirmekten göğüslerim acıdı uyukluyorum artık Kafayı yemek üzereyim

iki kere ondan sebep eşimle tartıştım ama ondan gözüme batıyor galiba...
ikincisinde akşama kadar küs kaldık sesini yükseltmeyen adam hem de dışarıda sesini yükseltti bana.
O akşam da sütüm gitti 2 gece mama vermek zorunda kaldım.
2 kere mi :)
Bnm düğünüm pert
Balayım pert
Doğum yaptıgım günüm pert
Sütüm pert :)
Neyse abv diyorum burdan tekrardan
Gzl dileklerimi sunuyorum
Ama şimdi miii, edepsizlikse edepsizlik hele gelsin karşıma

Kaç saatte bi emiyor cnm? emzirdikten sonra en az 1 saat falan huzurlu uyuyorsa yeteri kdr doymustur demişti bana emzirme danismani
En az 2.5 saatte bir.. Gündüz beslenme sonrası hemen uyumuyo,uyusa deliksiz uyumuyo 1 saat bile,hep mızmız.. Gece meme sonrası uyuyo gazını da çıkarınca.. Doymaktan ziyade huysuzluğuyla alakalı uykusuzluğu :)

2 kere mi :)
Bnm düğünüm pert
Balayım pert
Doğum yaptıgım günüm pert
Sütüm pert :)
Neyse abv diyorum burdan tekrardan
Gzl dileklerimi sunuyorum
Ama şimdi miii, edepsizlikse edepsizlik hele gelsin karşıma
Ben içimdeki boğazlama isteğini zor frenliyorum.. Hatta bi keresinde patates soyuyodum ve o konuşurken bıçaklamak istemiştim resmen,cinnet böyle bişey herhalde :))

Bi de bana demez mi hiçbir heves aldırtmadın bana .
Demek ki ben kötü bi insanım dedim baktı kaldı . Daha da ne Ölüme ne ölüsüne.
Ben içimdeki boğazlama isteğini zor frenliyorum.. Hatta bi keresinde patates soyuyodum ve o konuşurken bıçaklamak istemiştim resmen,cinnet böyle bişey herhalde :))

Icerde otururken uyuyan cocuk odaya yatmaya geciyoruz bi aska geliyor anlamadim gitti. Oturma Odasnda daldi iyice aldim getrdim besge koydum bi askla yataga girdim uykuu diye simdi tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor gel uyu hadi:KK43: her ab uyancakmis gibi nefes nefese sanki ihh miihh bitmedi gitti :KK43:
Benim kızı da Ven emziriyorum gazını alıyorum altını temizliyorum kucağımda uyutup yatağına koyuyorum yok Ik mık diyor aldırıyor kendini kucağıma Alınca da gıkı çıkmıyo ama babası koyunca yatağına yine gıkı çıkmıyo bana garezi mi var anlamadım :(

Icerde otururken uyuyan cocuk odaya yatmaya geciyoruz bi aska geliyor anlamadim gitti. Oturma Odasnda daldi iyice aldim getrdim besge koydum bi askla yataga girdim uykuu diye simdi tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor gel uyu hadi:KK43: her ab uyancakmis gibi nefes nefese sanki ihh miihh bitmedi gitti :KK43:
Bizimki de tuhaf tuhaf sesler cikariyor ama normalmis

Zorla ayırıyorum yoksa sakız gibi çiğnemeye devam ediyo :)) 20-25-30 dk değişiyo emzirme sürem,seviyoruz emişmeyi :))
Emzik niyetine kullanıyorlar, gece 2 saatte bir kalkiyor 10 dk emiyor ve kendi birakiyor memeyi ama gunduz surekli meme aranıyor vik vik agliyor susmuyor biraksan bir saat memede kalır! Annemin de dirdiri cekilmiyor; sutun az cocuk doymuyor iskence yapiyorsun mama ber doysun... Offf

O onu o ötekini uyandırır.gün boyu oynadıkları yetmezmiş gibi gece gece oyun oynama çıkarırlar.hic Bisey yapamasalar yatakta itisir kakisirlar.kikirdasirlar.hepsini uyutasiya sen bayılır kalirsin haberin olmaz :KK48:
Ah kıyamam.
Çocuk işte yapacak bir şey yok.

O onu o ötekini uyandırır.gün boyu oynadıkları yetmezmiş gibi gece gece oyun oynama çıkarırlar.hic Bisey yapamasalar yatakta itisir kakisirlar.kikirdasirlar.hepsini uyutasiya sen bayılır kalirsin haberin olmaz :KK48:
Ah kıyamam.
Çocuk işte yapacak bir şey yok.

arkadaslar bişey sormak istiyorum cevap veren olursa cok sevinirim beklicem cevaplarınızı ben 1 ay once sezeryanla dogum yaptım asırı catlagım var karnımda ve acıyolar resmen dikişlerimin etrafında daha bi yogun acısı yada bilmiyorum anlayamıyorum dikişimdenmi yoksa catlarlardanmı o acılar hareket ettikce dokundukca acıyo böyle bi durum yasayan varmı yada hala oturup kalkarkrn catlagı yada dikişleri haa agrı yapan hafif hafif?
Benim 44 gün oldu hala dokynunda karnım acıyor ve hissiz aynı zamanda uzun süre oturup kalkınca ağrı oluyor ama öyle dayanılmayacak şeyler değil. Çatlak neden acısın bende çatlak yok.

Bgn annemin yardımcısı ile yıkadık bebişi . Küveti oturma odasına aldık , ılık su bi kapta ordan su döktük , bebiş kolunun üzerinde yüzüstü , kulağını da kapadı yatırdığı kolunun parmakları ile , bi gzl temizlendi cocuk doğduğundan bu yana :)
Küveti fln dolduruyordum ben , boylesı cok daha kolay oldu

Back
X