Burda hava güzel de bgn de bnm çıkasim yok daha üstümü degistirmedim pijamaliyim
Arabayı kutusundan çıkardım ama iki tekerini falan rakmak gerekiyor kurulumu biraz zahmetli gibi. Kurabilsem güzel bir havada dışarı çıkayım diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda hava güzel de bgn de bnm çıkasim yok daha üstümü degistirmedim pijamaliyim
abuu ben makarna ya razi yim geçen hafta kaynanm geldi eşimle birbirimizi yedik kendileri bana küsmüş uyuan bebe vermedim diye kendine güvenmiyor muşum bilmem ne sanki ben lohusa değilim kendi lohusaBence kıymetini bilin en azından kafanız rahat. Yardımcılar anneler habire bana bişeyler pişiriyor ama gerilmemi de sağlıyorlar.
Konusunca ağzını buruşturup şaşkın şaşkın bakıyor. Bazen güler gibi yapıyor ama beni görmüyor.yani belki gölge şeklinde görüyor ama elimi gözüne doğru götürüyorum gözünü kırpmıyor.Bence bana bakıp Gülüyor olayı iki aydan sonra başlar. Hala renkleri seçemiyorlar.
Yalan yallan. Gece biraz daha uzun uyuyor gündüz paso ayakta değişen bu bacım
Konusunca ağzını buruşturup şaşkın şaşkın bakıyor. Bazen güler gibi yapıyor ama beni görmüyor.yani belki gölge şeklinde görüyor ama elimi gözüne doğru götürüyorum gözünü kırpmıyor.
abuu ben makarna ya razi yim geçen hafta kaynanm geldi eşimle birbirimizi yedik kendileri bana küsmüş uyuan bebe vermedim diye kendine güvenmiyor muşum bilmem ne sanki ben lohusa değilim kendi lohusa
Bende sinir oluyorum battaniyeye sarmaya.o port bebe benden ağır taşınmıyor. Keşke şu boyuna takılan taşıma çqntalarından alsaydım diyorum.
Heh işte aynen onu diyorum. Insanın Kafası rahat oldu mu her Yediği kebap gibi gelir.
Ben aventin göğüs ucunu aldim acıyor diye bizim kizlardan biri tavsiye etti, bebek de alisti ciplak gogus ucunu tutmuyoremzirmeni öneririm kesinlikle. ben göğüs kremi kullanıyorum hafifletiyor acıyı. ama nası acıdığını bilirim. hala göğüs ucum yarık gibi. emzirirken diğer elimi ısırıyordum o derece acıyordu. yine de emzirmeyi bırakmadım. belli süre sonra geçiyor. doğru emzirmeyi öğreniyoruz çünkü.
Hiç sorma ya annem gelene kadar hava kapandıNasil hava güzel.burada bildiğin kasvetli hava var.içimi sıkıntı bastı hatta
Ben de bizim kiz şaş diyordum iki de bir gozu kayıyor normalmişŞaşılaşıyor bir de gözleri. Dr iki aydan sonra o da düzelir dedi. Sadece iki metre öteyi karartı olarak görüyorlarmış. Karanlık bir silüet görsem ne kadar güzel sesli konuşsa bile ben de gülmem.
Evet cnm.birakdim bile valla iki oldu bugub.ama az sonra goturcem uyanir o zamanaKiz bebeği evde yalnız mi birakiyorsun![]()
Çekmeköydeyim baby :)Ne taraftasın yakın mıyız bari.bakkala gidemeyen ben. Bilemedimm
Wrap sling aldim ama bi turlu koyamadim bebeği içineKangru di mi? Maraş sadece onu tavsiye etmişti. Evde bile rAhat olurdu aslında. Şimdi de alınabilir mattika ergo bebe ve bir marka daha söylemişti.
kabartma tozuyla olur canimMayasız nasıl oluyor bilmiyorum daha önce hiç hamur yapmadım
Hiç sorma ya annem gelene kadar hava kapandıiçimde patladı yani