2015 Şubat Anneleri

Canım ben yaparım bebek uyuyor ama benim malzeme yok hemde bebek uyuduğu anda iş yapıyorum yoksa kalıyor işler.ev işi değil diğer işler ama iş yokken vaktim oluyor yapabilirim yemek.
yok kiz sana demedim canim malzemen yok biliyorum
makarna yiyoz her gun demis kizlarda onlara dedim ama kim dedi onuda bilmiyorum okudum oyle az once

kizlar kangurunun nesi varki, ben kullanicam ilk firsatda yani okul saatinde uyumuyorsa kullanicam, mayisdan sonrada hep içinde duracak zaten :)

kizlar niye siz yemek yapamiyorsunuz ben anlamadim olayii
sabah bebek uyurken yayla çorbasi yaptim çocuklar için, yanina altin balik galiba iglo nun onu kizarttim az once ydiler
esimin gelmesine de sebzeli bulgur pilavi yapicam yanina salata ayran oldu bitti

makarna yada sira gelir tabi deee sizin çocuklar hiçmi gozunu kapamiyor
etli yemekleri duduklude yapiyorum , yanina pilav 15 dk lik is pisme sureusyle beraber ..
Walla cnm ben uyutamadigim icin yapamiyorum surekli kucakta olacak

Arkadaşlar şu kare olan maya. Yaş maya mı deniyor
ile hamur poğaça bilen var mı?
Evde ekmek yok ve alacak insanda yok. Yiyecek lokma yemek yok.patates makarna olsa razıyım ama sıfır.
cahidejibek.com adresine bak tariflerde hiç sorun çıkmıyor

Süt var onla da olursa eğer.
esobacim face in varmiydi senin instragmda olur, çok guzel yemek gruplari var takip edebiolecegin
hamur isi olsun yemek olsun hatta bebek maamasi bile olabailir ilerisi için harika tarifler var
ben evlenmeden once hiç hamur isinden anlamazdim,pogacalarim hele tas gibi olurdu :)
deneye deneye internetden takip ederek ogrendim
internet olamsa ailecek aç kalacakmsiiz valla :))))))))))))

Belki banyo yaptırdıktan sonra yapabilirim. Ama onda sa aman üşümesin diye çabucak giydiriyoruz. Losyonunu bile süremiyorım.
Kuzum usumez 24 derece dr larin soyledigi ust sinir zaten.sen ellerini biraz birbirine sur yap korkma hic

HANIMLAR ESIMIN teli bana geçti , instagram a gelicem ama yuklu deil
nasil oluyor bu is anlatin hele
Tiramisu35 Tiramisu35 sen bu isin piriydin galiba gel hele anlativer

losyon bende surmuyorum hep untuyorum
çokd ahevesliyim boyle masaj yapilan bebek yagiyla ovulan bebelere ama benim aklima gelmiyor yapmakkk

esobacim face in varmiydi senin instragmda olur, çok guzel yemek gruplari var takip edebiolecegin
hamur isi olsun yemek olsun hatta bebek maamasi bile olabailir ilerisi için harika tarifler var
ben evlenmeden once hiç hamur isinden anlamazdim,pogacalarim hele tas gibi olurdu :)
deneye deneye internetden takip ederek ogrendim
internet olamsa ailecek aç kalacakmsiiz valla :))))))))))))
Şükran kaymak favorim :)

Back
X