- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
hangi uygulama o kızlar
ıphone kullanıyorum faydalı bişeyse indireyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi uygulama o kızlar
ıphone kullanıyorum faydalı bişeyse indireyim
Ben de istiyorum, gelecek ay alacamya şu titreşimli pilli salıncaklardan alsammı diye düşünüyorum
en azından titrer sallanır kendi kendine benimde sürekli başını beklememe gerek kalmaz
acaba gerçekten işe yararmı
Ben de istiyorum, gelecek ay alacam
Ben alt acma aldim puset icin evde alt acma minderin varsa onu koy canimbebek yastığımız yok puset minderi almaktansa bebek yastığı alayım bari bende
benimki çoktan alıştı
uyuduktan sonra gazını çıkaramıyorum hemen uyanıyor ve birdaha uyumuyor
emziğe alıştırmaya bak benimki almıyor çok zor valla
az önce arkadaş geldi hep söylüyordum almıyor kusuyor diye sen vermeyi beceremiyorsundur diyordu
kendisi denedi çocuk yine kustu
çok inatmış bu benimki böyle değildi diyor
Ben de kirdim annemi. Gittigi gun ben de ayni senin gibi dusundum. Anne kiz arasinda olur tatsizliklar annen anlayis gosterir diye dusunuyorum problem yok bizde simdi. Gideli 4 gun oldu.Bende cok taktim simdi annem gitti vicdan azabi yasiyorum .cok kirdim onu diye..
benimki çoktan alıştı
uyuduktan sonra gazını çıkaramıyorum hemen uyanıyor ve birdaha uyumuyor
emziğe alıştırmaya bak benimki almıyor çok zor valla
az önce arkadaş geldi hep söylüyordum almıyor kusuyor diye sen vermeyi beceremiyorsundur diyordu
kendisi denedi çocuk yine kustu
çok inatmış bu benimki böyle değildi diyor
cok fenalar ya keyiflerini biliyolar valla. iki gundur alistirmaya calisiyorum. Memeden cekince hemen koydum agzina biraz once anlamadi cork cork cekti koydum yatagina uyudu. Sonra atmis kendiliginden.
annem demisti bazi bebek de ne yaparsan yap istemez emzik alistiramazsin asla diye belki seninkinin dogasinda emzik yok :)
Ben alt acma aldim puset icin evde alt acma minderin varsa onu koy canim
pompa acitiyor dedi de ben o yuzden sag dedim canim arkadasa
ben nadir sagiyordum oyle rutinimiz yokdu, sarkdigi kdr sarkmistir zaten o kadar emzirmeden sonra benimkiler
sarkik olmayanlar sarkdirmasin tabii :)
yok uzun zaman once kist oldugunu ogrenmistim agri olunca randevu aldik gittik ultrasonda bakti burda bisey var gebe olma ihtimalin var dedi kan testi istedi negatif ama daha adet gunum gelmedi yanilmis olabilir mi
Uff ne zaman bitecek bu kanama.azalmisti.bugun artti.38.gun sezeryanliyim.3gundur kizimin okuluna yuruyorum.hareket yaparmiki.
Diger odalarq neden gitmiyosun ki.. Biz sabah kalkinca salona geciyoruz yataj odasini havalandiriyiruz aksam yatak od gecince salonu havalandiriyoruz hep ayni oda da bunalirsin bebiste bunalir..
Ne bicim annehaha benim kız bana küstü galiba
az önce yatırdım ana kucağına çok ağladı almadım götürdüm mutfağa yemek yaptım ayağımlada onu salladım sonra ağlaması kesilmeyince açtım aspiratörü onun sesine sakinledi sonra uyuyakalmış
şimdi arada açıyor gözleri bana yan yan bakıyor yine kapatıyor
içim sızladı ama ne yapayım başka türlü yemek yapamayacaktım![]()
Yavru senle ben bir değiliz senin 3 katı fazla sorumluluğun var. Belkide sürekli hareket halindesin.
Ne bicim anne
Bende bugune kadar yanimda biri olmadigi surece yemek yapamiyodum aperatif seylerle gecistiriyoduk bundan sonra senin taktigi deniyeyim
3.170 doğum
5. gün 2.900
28. gün 3.530 doktor az almış tedavi gerekebilir dedi
32. gün 3.845 ebe tedaviye gerek yok emzirdikten sonra sağ ver dedi
kaç kilo almış bilemiyorum
Benimki hiç.ses duymuyor.şu anda tv karşısında emme saatine kadar oyalansın diye yatırdım ama uyudu sırtını sıvazladım diye.
O sıra telim çalıyor, tv son ses hiç umursamıyor.anne karnında dünya ses vardı sese alışkın doğuyorlarmış.
eşim akşam 4moms mamarroo alalım dedi delimisin o parayı hayatta vermem dedim
arkadaşları almış 4 moms memnunlarmış
bizim bebe atarlı bilmiyormusun herşeyi beğenmiyor dedim
daha ucuzları var onlardan almayı düşündüm şimdi
bide kullanmazsa boşa almış oluruz
yarı fiyatına var başka markalarda