Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de seslere duyarsız.aslında çok ses cikarmayip bebeği de hassaslastirmamiz lazım sonra bi süpürge calistirinca uyaniyorlar insan hicbi is yapamıyor.Sanırım gen uyarıyorum onu. 24 saat yanındayım çocuğun.
Benimkinin iki turlu aglamasi var ikinciyi yapmazsa dayanirimdene valla tutar belki
yarın yine deneyeceğim
kız kıyamadımda şimdi bak
mışıl mışıl uyuyor karşımda
alıp sıka sıka sevesim geldi
delimiyim ne![]()
dene valla tutar belki
yarın yine deneyeceğim
kız kıyamadımda şimdi bak
mışıl mışıl uyuyor karşımda
alıp sıka sıka sevesim geldi
delimiyim ne![]()
Jokerden baktım 700 liraymisbi bebek eşyası için çok pahalı bence
Doğumda şişlikler olduğu için şişlikler indikten sonraki kilosu önemli.yani 2900. Simdi 3800 kusur yaklaşık 1 kilo almış gayet iyi maasallah.4 günde 300 kusur gram mi almış yoksa tartıda mi problem vardı acaba.. Yani çok da inanıp üzülme başka bir yerde daha tarttir öyle olursa.
Benimki de seslere duyarsız.aslında çok ses cikarmayip bebeği de hassaslastirmamiz lazım sonra bi süpürge calistirinca uyaniyorlar insan hicbi is yapamıyor.
Ben hala odadan çıkamıyorum. Uyuma kısmını tam oturtamadık ondan sanırım. Yemeğimi bile odada yiyorum. Tuvalete de biriktirip gidiyorum. Ne zaman düzenli olur ki. Kırk da olduk.
Cok sevindim canim bence yarin da bisey cikmayacak gonlunu ferah tut bol bol dua et :) sandigimizdan daha dayanikli yavrularimiz :)
Kizlar ya benimki memede uyumaya fena aliscak gibi gelio. Doyuyo gazini cikariorum o ara uyanio biraz. Besigine yatirinca baslio bik bik meme aranio illa orda uyucak. Yalanci memeye alistirmaya calisiyorum bakalim yoksa yandik.
Kızlar ben oğlumu büyütürken ağlama krizine Girdiği zaman yüzüne üflüyordum sussun sakinleşsin diye çok işe yarıyordu
Geçenlerde hemşire bir akrabam beni ziyarete geldi sohbet ederken sen oğlunu nasıl sakinleştiriyordun dedi dedim yüzüne üflüyordum ... Yaa nerden biliyorsun dedi bilmiyorum onca şebekliğime Susmayan çocuk yüzüne üfleyince kendine geliyordu dedim
O da bu yöntemi sadece biz sağlık Çalışanları biliriz dedi çocukları susturmaya en çok yarayan Yöntem diye şaşırdım . Amerika da hemşire bu akrabam ve böyle dedi sevindim bende bilmeden de olsa doğru birşey yapıyormuşum :)
Bebişleri ağlamaktan moraran arkadaşlar deneyebilirler :)
Okuldaki hoca vardı hani dersine girdiğim bölüm için doçent talebinde bulunmuş. Ben sınava girmedim daha. Dışardan birisiyle anlaşmış bile. Ben bundan etkilenip birsürü Ağladım![]()
Ne yaptın atladım ben bak orayı tekrar yazar mısın?
Benimkinin iki turlu aglamasi var ikinciyi yapmazsa dayanirimO sıkarak sevmeyi bende yapmak istiyorum bazen gidiya gomulup opuyorum ama yetmiyo az daha buyusun ben biliyorum ona yapacagimi
![]()
Ben vardım hep yanında kırk gündür bir odadayız. Sanki panic room filmi çekiyoruz o kadar yani.
Kokuna alışmıştır canım eşin gelince uyuma zamanı onun kucağına ver rahatlarsın biraz. Bir de oda değiştirin biz sabahları çıkıyoruz odadan salona alıyorum. Sonra banyo yapacakken kendi odasına banyodan sonra da odasında beşiğinde uyuyor. Akşama da önce salon sonra odamıza geçiyoruz.
Banyo çok rahatlatıyor ama.
1-2 saat kv ne bırak çık dışarı iyi gelir. Ben dün hastaneye gittim eşimle mama yaptım bıraktım kv ye. 4 saat o bile açtı beni sütüm bile arttı.
inşallah canım arandığımdaki sıkıntım geçti en azından ilaçla tedavisi olan bir şey. Rabbim dermansız dert vermesin.
Benimki alıştı Bile :) babasının göğsüne veriyorum ben de evdeyken eşim sakinleşip uyuyor orada. Babanın gırtlağa yakın yerdeki ses anne karnındaki seslere benzediğinden bebek güvende hissedip uyurmuş orada.
Onu ben de yapıyorum ben de aynı senin gibi kendim fark ettim sakinleştiğini.
ağlıyordu yatırdım ana kucağına götürdüm mutfağa hem yemek yaptım hem ayağımda onu salladım
morarana kadar ağladı yine ama almadım kucağıma çünkü karnı tok altı temiz kucak istediği belliydi
biraz sakinleşti sallayınca
yemek yapmaya devam ettim
bu arada tekrar ağlamaya başladı bu seferde aspiratörü açtım en yüksek seviyede
onun sesine daha sakinleşti ve uyuyakaldı
yemeği bitirdim salona geçtik hala uyuyor
arada açıyor gözlerini yan yan bana bakıyor ama hiç mıkırdanmıyor
hafif sallıyorum uyuyor yine
küstü galiba bana ama sonunda uyudu hergün bunu deneyeceğim
eşim benden daha haşin seviyor yine ağlamıyor daha çok gülüyor ben kıyamıyorum daha koklamakla yetiniyorum büyüsün ısıracağım totosunu![]()
Benimki de seslere duyarsız.aslında çok ses cikarmayip bebeği de hassaslastirmamiz lazım sonra bi süpürge calistirinca uyaniyorlar insan hicbi is yapamıyor.
Vaay eşim bu yazdıklarını okusa aynen şöyle derdi bebişe patron kim göstermişsin.
Ben vardım hep yanında kırk gündür bir odadayız. Sanki panic room filmi çekiyoruz o kadar yani.
ben bazen yanında elektrikli süpürgeyi veya fön makinesini çalıştırıyorum tv sesi hep açık telefonun sesini bile kısmadm hiç
alışsın sese diye
alıştı galiba artık çok tepki vermiyor
eşim bu sabah bu çocuk duymuyor baksana sesleniyorum bana bakmıyor diyor
hadi sen biraz uyu paranoyak ettin kendini dedim![]()
Sesleniyor bakmıyor demekbu erkekler bi alem oluyorlar bazen. Topicteki kızların bebisleri konuşmaya başlamış bile deseydin
![]()
Aa instagram fenomeni :) çok güzel Tarifleri var :))kim kiz o :)))))
Önce Bizi Takip Et yahu :) şükran da kimmiş :)him basladim takibe bakalim neler varmis orda :)
Televizyonu dene bir canım. Benimki de tv karşısında uyuyor ama gece mesela tam daldı babası horlasın o ara irkiliyor. Yani ani sesler rahatsız ediyordur belki