- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm bebisinde boynunun koluma degen yeri kızaRik..görünce üzüldüm yaKizlar siz bebisleri nasil giydiriyorsunuz. Ev 25derece. Kizimin anli isilik olmus. Bi de emerken kafasi cok terliyor.ozellikle kafasinin koluma dayanan kismi ter içinde kaliyor .ve orda hemen isilik olusuyor.
Açtın mı sonunda instagram? Nick?Önce Bizi Takip Et yahu :) şükran da kimmiş :)
Bende ilk zamanlar zibin badi yelek altina iki kat tulum ve corap uzerine iki kat battaniye ortuyodum boynu bacaklari isilik oldu hemen tulum ve battaniyeyi teke indirdim sadece gece uyurken bi battaniye daha atiyorum sanki gece serin oluyor gibi geliyor cunku bide erkek bebekler sicagi sevmezmisKizlar siz bebisleri nasil giydiriyorsunuz. Ev 25derece. Kizimin anli isilik olmus. Bi de emerken kafasi cok terliyor.ozellikle kafasinin koluma dayanan kismi ter içinde kaliyor .ve orda hemen isilik olusuyor.
Ya bu rutin bana göre değil saat saya saya perişan oldum yeminle.zaten bütün hayatı planlı programlı yaşayan biriyim bir de bebeği soktuk programa perişan oldum valla.
Eskiden şu eskiden oyuncak vardı bir tane sanal bebek yedirip içirip yatırırdık onun gibi olduk.
Haha cok yemis bebiskızlar kakamız yeşile dönmüş ve çok pütürlü içinde beyaz şeyler var
yeşil kaka alarm rengimiydi yoksa normalmi
Valla bir şey diyemiyorun bir günü diğerini tutmuyor. Anlamadım gittiGülmesi neyse hiç uyumuyor bi gece 4-5 saat en fazla oda gündüz sıfır :))
Evet cnm dün açtım ya çok özendim size :)) eft15 :)Açtın mı sonunda instagram? Nick?
Bnm de erken uyancak da Oyalayamicam diye Aklım çıkıyor :)Ya bu rutin bana göre değil saat saya saya perişan oldum yeminle.zaten bütün hayatı planlı programlı yaşayan biriyim bir de bebeği soktuk programa perişan oldum valla.
Eskiden şu eskiden oyuncak vardı bir tane sanal bebek yedirip içirip yatırırdık onun gibi olduk.
Ekledim cnm :)) d ile başlayanEvet cnm dün açtım ya çok özendim size :)) eft15 :)
aman başka bi sorun olmasındaHaha cok yemis bebis
Kalsın kedisi işi gücü yok onların bir iki gün bebek baksınlar bak daha kedi besliyorlar mışimdi o bebeğin yerini android telefonlarda kediler almış kedi besliyorlar
Seninki daha minik Bizimkide ilk günler paso uyuyordu canımuyanmisti emzirdim simdi yine uyuduuuu
surekli uyymasi normalmikii :))
acikinca uyanmasini biliyor karnini doyuruyor hop gidiyor
çisin geçmedigi gun yok, uyanik olmuyorki altini degisiyim, altini degissem uyanir ama kiyamiyorum uyandirmaya
çocuklar gelince babalariyla bebekle vakit geçirseler iyi olurdu az sonra
Yok canim yesil kaka çok yediginin kaniti bundan emin olabilirsinaman başka bi sorun olmasında
kiz buraya yazdigimdan beri uyumuyordu yeni uyutabildim : ( nazariniz degdi dermsim :)))))))))Seninki daha minik Bizimkide ilk günler paso uyuyordu canım
Parça falanda geliyormu canım senden.sinirim bozuldu artik.kırk sonu dediğin ne oluyorkiGuiiii duy sesimiiiiayni dertten ben de muzdaribim,neredeyse bitmek üzereydi günlük ped kullaniyordum,38. Gün kanamam oldu 43 gunluguz bugün ama daha da arttı. Adet oldum sandım ebeler kirk sonu filan dediler ama su adet kanamasının şarladigi günler var ya öyle geliyor kanamam.ben normal doğum yaptım bilmiyorum etkisi var mi yok mu doğum şeklinin.
bana ebe degisik hareket edince , bebek çok emince falan kanama artabilir demistiParça falanda geliyormu canım senden.sinirim bozuldu artik.kırk sonu dediğin ne oluyorkiaz önce başım döndü wc deyken.uzaniyorum şimdi çok tırstım
annem normal dedi telde.yorgunluk uykusuzluk yaparmis
kiz faceden buldum takibe ebasladimÖnce Bizi Takip Et yahu :) şükran da kimmiş :)
tr yeyle buranin numaralri farkli canim , benim dediigm sana simdi dogru olmaz ama kuçuk deiller onu diyebilirm :)Normalde kaç numara sutyen takiuorsun?büyük goguslerde sarkma riski daha fazla oluyor tabii