- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
uykuda bi besin tabi :)Benimki 1 ayi gecti hala oyle:)gazi varkn bile uyucam diye ugrasiyo uyuyan cocuk cabuk buyurmus diye duydum
benim buyuk oglan 3 ay full uyumustu sabah ogle aksam gece gunduz :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykuda bi besin tabi :)Benimki 1 ayi gecti hala oyle:)gazi varkn bile uyucam diye ugrasiyo uyuyan cocuk cabuk buyurmus diye duydum
125ml cam olanini kullaniyorum memnunumDr. Brownsun biberonunu kullanan var mı kızlar
Doğumdan beri öyle yürümemiştim.bide 2 gün okulun3.katina çıktım indim.dedigin gibi hareketten galibabana ebe degisik hareket edince , bebek çok emince falan kanama artabilir demisti
kaç gundur yazayim dioyorum firsatim olmuyor unuruyotumİnşallah canım. eşim izin almış gittik kan verdik. Yarın öglen çıkacakmış sonuç. Kan alan hemşire ilk günler iyi beslenemediyse ondan olabilir dedi. İnşallah öyledir.
bu arada sarılığı 10a düşmüş Düşüşe gećmiş kilo alimi da iyi 1 aylıkken gelin dediler :) bu da günün iyi haberi oldu
Öyle ama bu gerginlikte zor herşey. Bir yalnız kalamadık bebişleMantıklı geldi ama kitap di mi
valla sende baya saglam bi psikoloji varmis 40 gunde yine saglam kalmi$sin bu odaya kapanma olayiylaUyuyana kadar değil sürekli odadayım. Kırk gündür hiç çıkmadım. Yapan alanım oldu. Tv izleyen biri değilim tv izlemeyi özledim. Evimin diğer odalarını özledim.
valla sende baya saglam bi psikoloji varmis 40 gunde yine saglam kalmi$sin bu odaya kapanma olayiyla
Benden de geliyor parçalar.Parça falanda geliyormu canım senden.sinirim bozuldu artik.kırk sonu dediğin ne oluyorkiaz önce başım döndü wc deyken.uzaniyorum şimdi çok tırstım
annem normal dedi telde.yorgunluk uykusuzluk yaparmis
Sezomu canım seninde?kalan şeylermiş.Benden de geliyor parçalar.
Super:)uykuda bi besin tabi :)
benim buyuk oglan 3 ay full uyumustu sabah ogle aksam gece gunduz :)))))
ay dogru belirtseydim keskeeeKan testi bir günlük bile olsa çıkıyor diye biliyorum ben.kan en guveniliri.sen doğum yapmadın di mi canım ben bizim kızlardan sandım ama yanlış düşündüm sanırım![]()
normal canim daha basini tutamiyor ya ondan bende yan yatirma yastigina yatiriyorum bi sure sonra kipirdanirken dumduz yapiyo kendini ama basi hep yan donuk mama verirken kolay oluyor kucagima almadan basi yan donuk rahat veriyorum Allah korusun bogulma riskide olmuyoYa benim bebiş yatarken vücut dümdüz sadece başı çeviriyor kızlar normal mi?
Bnmki de öyle hatta bi fotosu var sanki kafayı fotoshopla oraya koymuşlar gibi :)Ya benim bebiş yatarken vücut dümdüz sadece başı çeviriyor kızlar normal mi?
Gerçekten oyalıycam diye bin türlü şaklabanlık yaptım. Akşam üstü tozutuyor zaten. Gündüz gece süper akşamüstü mız mız ne dediği belli değil ne uyuyor ne uyanıyor.Bnm de erken uyancak da Oyalayamicam diye Aklım çıkıyor :)
Ya o bana da garip geliyor şu hababam sınıfında seda sayanın kafası dönüyorduya onun gibiBnmki de öyle hatta bi fotosu var sanki kafayı fotoshopla oraya koymuşlar gibi :)
Kabak çekirdeği gaz yapar mı birde sarımsakkiz buraya yazdigimdan beri uyumuyordu yeni uyutabildim : ( nazariniz degdi dermsim :)))))))))
saka sakaaa
sabah kahvaltida gaz yapacak bisey yemistim,az yedim bisey olamz diye ama oluyormus demekki : (( yavrum 2 saat izdirap çekdi , uyudu uyandi agladi, sonund ahafif kustuda rahatladu uyyabildi hep benim yuzumden![]()
Gerçekten oyalıycam diye bin türlü şaklabanlık yaptım. Akşam üstü tozutuyor zaten. Gündüz gece süper akşamüstü mız mız ne dediği belli değil ne uyuyor ne uyanıyor.