2015 Şubat Anneleri

İşte ondan süt artıyor.ben günde iki demlik çay,iki soda,sayısız 50 ml su ve bir kutu meyve suyu içiyorum.
Hoş süt için değil içim yanıyor Ve sısıkıntıdan ya da emdiği için vucudum sıvı istiyor.

Aynen icim kavrulmuş gibi nefesim daralio sanki hele gece emmelernde bazen kalp çarpıntisi gibi bi darlanma oluyor. O an kendimi sokağa atasim geliyor nefes alamıyorum sanki boguluyorum havasz kalmis gibi bi tuhaf bisey oluyorum sıvı alirsam iyi geliyor bi Parça:( meyvesuyu hosaf rezene humana.kimyon normal cay ve boooool su iciyorum ben de

Deniycem onu aklimda hep olmuyor ki iste bikactir olunca hazrliksz yakalandim sagdgmi nasıl vercem biberon vermek istemiyorum kaşıkla da gaz yutar zaten gazliyiz:KK43: isin tuhafi kendi inatla zorla emdigi kadar emse de sonrasi yine rahatlamiyor gibi
At buzluga gün gelir lazım olur :) anne Sütünden yoğurt yapılır mı?

İşte ondan süt artıyor.ben günde iki demlik çay,iki soda,sayısız 50 ml su ve bir kutu meyve suyu içiyorum.
Hoş süt için değil içim yanıyor Ve sısıkıntıdan ya da emdiği için vucudum sıvı istiyor.
Bende çok Sıvı tüketiyom ondan mı oluyo bu süt olayı ama bende süt olsun diye değil içim yanıyor napalım yani

Kız ben kaç kere o pedi değiştiriyorum bi bilsen ne atlet kalıyor ıslanmadık ne Eşofman nede Kızın üstü ıpıslak oluyoruz ya biraz önce memede uyuyakalmış bende tv bakıyorum resmen musluk açılmış gibi çocuğun Ağzına dolmuş süt iyi yutmadı yani bi kaldırdım ben bakıyım sağa sola eşim dedi Çeşme açık kalmış bi baktım koltuk bile süt oldu elimi koydum altına eşim peçete getirene kadar mahfoldu her yer yani sütün çok gelmesi de dert

Yine de maşallah diyelim;) sütun coklugu dert evet benm dışa akmasa da bogazna akiyor iste ilk firt çektikten sobra mi açılıyor nedir artk

At buzluga gün gelir lazım olur :) anne Sütünden yoğurt yapılır mı?

Tutmuyot canm malesef. Ya her dönemin sutunun icerigi o dönemin ihtiyacına goreymis. Ben uzun sure ise donmeyi ddüşünmüyorum o yuzden buzluga atsam da gerektgi zaman bebegin ihtiyacına uygun icerikte olmayacak diye stoklmak istemedim açıkçası

Iki gündür hava bulutlu gunes enerjisi isitmiyor dus alamadim kendimden tiksindim:( aksam buyuk kizim sarildi bi ara anne sen ne degsik kokuyorsun eksi eksi dedi gitti:))

Bende çok Sıvı tüketiyom ondan mı oluyo bu süt olayı ama bende süt olsun diye değil içim yanıyor napalım yani
Muhtemelen.
Moral falan diyorlar ama ben ağlıyorum,sızlanıyorum,stres desen almış başını gitmiş.bence moralle alakası yok.
Tabii kendini şartlandırırsan üzüldüm sütüm gitti diye gider tabii

Deniycem onu aklimda hep olmuyor ki iste bikactir olunca hazrliksz yakalandim sagdgmi nasıl vercem biberon vermek istemiyorum kaşıkla da gaz yutar zaten gazliyiz:KK43: isin tuhafi kendi inatla zorla emdigi kadar emse de sonrasi yine rahatlamiyor gibi

Gaz da rezene kimyon işe yaradı mı? Bir de bebeğe nasıl ne kadar içiriyorsun?

Tutmuyot canm malesef. Ya her dönemin sutunun icerigi o dönemin ihtiyacına goreymis. Ben uzun sure ise donmeyi ddüşünmüyorum o yuzden buzluga atsam da gerektgi zaman bebegin ihtiyacına uygun icerikte olmayacak diye stoklmak istemedim açıkçası
Ya ben de öyle diyordum da ablam ek gıdaya geçtiğinde bisküviyi falan mama ile islatacagina onlarla islatirsin dedi attım buzluga..ya da ne bileyim sutum azalır eder her durumda Mamadan iyi değil midir ?

Aglamak aktivite sayiliyo mu? Mamadan once su versem karni doyupta mamayi yememezlik yapar mi? Kolik nasil bisey? Aci elma yagi yakar mi? Ayak tabani piser mi? Sorular sorular sorularo_O:KK47::confused::KK34:

ay dogru belirtseydim keskeee :KK70: yok ben istiyorum ama olmuyorrrr :KK70:

Bende seni lohusaliktan yeni çıkmış sanıyorum sut korumaz filan diye bissuru sacmaladim kusuruma bakma canım. Dediğim gibi en güveniliri kan tahlili.. Olmuyor derken ne zamandır deniyorsunuz?

Parça falanda geliyormu canım senden.sinirim bozuldu artik.kırk sonu dediğin ne oluyorki:KK53:az önce başım döndü wc deyken.uzaniyorum şimdi çok tırstım:KK57:annem normal dedi telde.yorgunluk uykusuzluk yaparmis

Bu zamana kadar yoktu ama aksam film izliyorduk birden Bisey dusurdugumu fark ettim hemen tuvalete kostum kocaman bi pıhtı dusurdum :KK57: sende de oluyor mu. Valla yorgunluk da var uykusuzluk da düzen yok ki biri uyuyor biri kalkıyor yani nedeni tam olarak sudur diyemem.kirk sonunu ben s bilmiyorum ebeler söyledi ama iyiden iyiye kanamam oluyor yani bu hafta daha sikayim disimi olmazsa doktora gidicem. Doğumdan sonra değildi ama bi kere daha boyle yoğun kanamam olmuştu durmamisti dra gittim rahim ağzının yüzde sekseninde yara vardı dondurdular mi yaktılar mi ne yaptılar öyle Bisey olmasın sakin.
Aslında oğlumda da kanamam 45 gün sürmüştü. Ama boyle bi azalıp bi çoğalarak değildi.bunun seyri de bi garip gelişti. Bitti derken şarladı gitti iyice.sabah 1 saatte ped degistirdim resmen :KK57:

Gaz da rezene kimyon işe yaradı mı? Bir de bebeğe nasıl ne kadar içiriyorsun?

Bebise düzenli veremedim ben içiyorum hergun sürekli pirtliyorum pek bi rahtlatiyor galiba:) bebise iki cay kasigi vermistim verdgimde. Kaynar suya atip az demliyorum o kadar

Üfff. Ben belkide tadını hatırlıyorum ondan midem bulandı. Onca yıl emince.

Ister misin emek hanim bes yil emsin:)

Ya ben de öyle diyordum da ablam ek gıdaya geçtiğinde bisküviyi falan mama ile islatacagina onlarla islatirsin dedi attım buzluga..ya da ne bileyim sutum azalır eder her durumda Mamadan iyi değil midir ?

Aa o kadar herseye titizleniyon biskuvi mi vercen kız:) saka biyana mantik olarak ablan dogru da biskuvi vermeyin derim kof kilo bosa seker yuklemesi arti yüksek ısıda pistgindenn kansorejen zaten paketli gida katkili hep zarar onlar faydasi yok. ilk kizimda vermedm hic bunda da vermiycem tahillari tercih etmkte yarar var;) sutun azlmasi da bi ihtimal de beynime plumsuz ihtimale sartlanmis b plani kodlamak istemiyorym sanirim:(

Back
X